Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Simulator από την Ariel

Όχι δεν πρόκειται για simulator εξερεύνησης του βυθού από την Ariel τη γοργόνα. Στη θέση του βυθού βάλτε άσφαλτο πίστας, kerbs και αμμοπαγίδες ενώ φρόνιμο θα ήταν να αντικαταστήσετε τη γοργόνα με εκείνο το διαολεμένο τετράτροχο που αποτελεί ιδιαίτερη συμπάθεια του σεβαστού εκδότη του Autokinisimag. Η Ariel Motor λοιπόν έχει ετοιμάσει τον δικό της εξομοιωτή και τον φέρνει στο σαλόνι σας με 14.000€ μόνο.





Η αλήθεια είναι πως η τιμή του είναι αντίστοιχη με αυτήν της αγοράς ενός έτοιμου trackday car και πολλοί δεν θα μπουν καν στην διαδικασία σύγκρισης. Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι για το Ariel Atom ισχυρίζονται πως η εμπειρία του εξομοιωτή που δημιούργησαν σε συνεργασία με την Motion Simulation είναι κάτι το μοναδικό, προσφέροντας 3 οθόνες υψηλής ευκρίνειας, εξαιρετική περιφερειακή όραση και φυσικά όλες τις φυσικές και τεχνητές κινήσεις και αντιδράσεις που προκαλεί η οδήγηση στην πίστα. Ο εξομοιωτής παρέχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με κονσόλες όπως το Playstation 3 και το Xbox 360, χαρακτηριστικά που δεν ξέρουμε αν είναι αρκετά για να αντισταθμίσουν τη τιμή και το μέγεθός του.

Δυστυχώς, η εταιρία δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό στη δημοσιότητα. Ψάξαμε και βρήκαμε ωστόσο ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τον εξομοιωτή  Touring Car της Motion Simulation, όπου μπορεί κανείς να δει εν δράσει τη λειτουργία των 360°.




Πηγή: Autoblog



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου