Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Lexus LF-LC : γράψτε λάθος!

Σταθείτε! Μην σπάσετε ακόμα τον κουμπαρά! Θα σας απογοητεύσουμε αλλά πρέπει να παραγγείλετε άλλο αυτοκίνητο για φέτος...Πριν λίγες μέρες είχαμε ανακοινώσει την γέννηση ενός καινούργιου super-car (δείτε εδώ). Η Lexus ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει τελικά στην παραγωγή το Lexus LF-LC, που όλοι περίμεναν...Το όχημα εκτίθεται στην έκθεση του Ντιτρόιτ, απλά και μόνο για να παρουσιάσει την σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν τα μοντέλα της μέσα στα επόμενα χρόνια.Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή.

Το φουτουριστικό 2+2 υβριδικό sport coupe πρωτότυπο αυτοκίνητο διαθέτει έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή και έχει σχεδιαστεί από το Calty studio Newport Beach της California.Στο εσωτερικό υπάρχουν ξύλινες, αλουμινένιες και δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις. Υπάρχουν δύο LCD οθόνες αφής 12.3″ μέσω των οποίων ρυθμίζονται ο κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης και το ηχοσύστημα. Επίσης υπάρχει ένα pop-up πληκτρολόγιο αφής για να βοηθήσει τον επιβάτη να πληκτρολογεί με μεγαλύτερη άνεση μεγάλα κείμενα. Αφής είναι επίσης και τα κουμπιά που ελέγχουν τα παράθυρα και τους καθρέπτες

Τουλάχιστον μπορείτε να το απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο:



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μεγάλο Civic ετοιμάζει η Honda

Η Honda μπαίνει στην αγορά των crossover! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι Ιάπωνες ετοιμάζουν ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο Civic ευρωπαϊκών προδιαγραφών και θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το νέο μοντέλο αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2013 και θα τοποθετηθεί κάτω από το μεγάλο SUV της εταιρίας, το CR-V.
Το νέο crossover της Honda θα «κληρονομήσει» και την γκάμα των κινητήρων του Civic.



Πηγή: protothema.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Toyota Yaris Hybrid: Το μικρό υβριδικό έρχεται τον Μάρτιο

Είναι μικρό, οικονομικό και κυκλοφορεί πλέον και σε υβριδική έκδοση. Η πρόταση για mini hybrid car των Ιαπωνέζων λέγεται Toyota Yaris Hybrid και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημως, την άνοιξη, στην Γενεύη και αμέσως μετά να βγεί στην αγορά.


Το υβριδικό σύστημα του Yaris περιλαμβάνει κινητήρα 1,5 λίτρων μετατροπέα και μπαταρίες και αποδίδει 100 ίππους. Σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στον Τύπο η αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο υβριδικό απόκτημα της εξωτερικά φοράει νέους προφυλακτήρες και μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα είναι το Yaris του μέλλοντος.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης