Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παράνομες Κόντρες

Οι κόντρες στην αρχαία Ελλάδα...
Τη στιγμή που κάποιοι σε στρογγυλές καρέκλες, τη στιγμή που περιμένουμε από την κυρία Στεφανίδου να μάθουμε το "πρόβλημα" με τις παράνομες κόντρες, κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα έχει το δικό της στέκι για ανοίγματα. Μετά την προτροπή πολλών αναγνωστών μας, σας ενημερώνουμε πως η ομάδα του περιοδικού αποφάσισε να κάνει το δικό του ρεπορτάζ για τις κόντρες και να γυρίσει στα "στέκια" όλης της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, διατηρώντας και προστατεύοντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων όλων όσων θα παρουσιαστούν για να εκφέρουν την γνώμη τους.

Και αυτό από το μοναδικό περιοδικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ που διοργανώνει αγώνες RWYB. Περιμένουμε τις προσκλήσεις σας στο επίσημο e-mail του περιοδικού: info@autokinisimag.gr

Ευχαριστούμε.


7 σχόλια:

  1. Αφου αυτο το κρατος ειναι σαπιο και μονο να τα παιρνει ξερει... τιποτα απο υποδομες...καμια μερυμνα για το μηχ. αθλητισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνετε για κάτι δημιουργικό, όμορφο, διαφορετικό(εκτός καθημερινότητας) πνίγεται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και φαρισαϊσμού! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του περιοδικού για την φαντασία και την επιμονή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ποτε η κοντρα εγινε ΑΘΛΗΜΑ;;;

    απο ποτε η κοντρα προάγει την οδηγηση;

    απο ποτε η κοντρα προαγει την ασφαλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ανώνυμε, η κόντρα ή αλλιώς οι ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ είναι εδώ και δεκαετίες άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προβλημα δεν ειναι η κοντρα αλλα η μη οργανωση της. Οταν τα αυτοκινητοδρομια στην Ελλαδα ειναι απλα ανοργανωτα ή πανακριβα, οταν χωροι οπως ο πρωιν αερολυμενας στην Αθηνα και υποθετω και σε αλλα μερη στην ελλαδα αφινωνται να μαραζωσουν, ολοι ασχολουμαστε με τους "αλητες", και οχι με το πως θα διαπεδαγωγησουμε μεσα απο κατι που ειναι ελκηστικο στην νεολεα, και μεσα απο το οποιο θα μπορουσαμε να δειξουμε και τον σωστο τροπο οδιγησης.

    Ελλαδα, η χωρα του "δεν σκευτωμαι, μονο κομπλεξαρω τις διαφορετικες ιδεες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αθλημα το οποιο εχει να κανει μονο με την ΤΣΕΠΗ του καθε ''αγωνιζομενου'' , δεν λεγεται αθλημα αλλα ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!!

    λοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι το ειδαμε και αυτο με την τσεπη. Γιαυτο εχουν γινει ρεζιλι λεφταδες με τετρακινητα μπροστα σε αλανια της πιατσας....... επιδειξη κανε με προφυλακτηρες και γουφερς οχι στην σταση-τετρακοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή