Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Έπιασε πάτο το επικουρικό κεφάλαιο

Περιμένεις χρήματα από το Επικουρικό Κεφάλαιο; Την πάτησες! Σύμφωνα με την ένωση ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος το επικουρικό κεφάλαιο μετά και από τα τελευταία μέτρα της πολιτείας, έχει φτάσει στο σημείο μηδέν με τις υποχρεώσεις του να ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα συνολικά του ετήσια έσοδα ανέρχονται μόλις στα 72 εκατομμύρια ευρώ.


Απευθύνουν έκκληση στην πολιτεία να αναλογιστούν οι αρμόδιοι φορείς τις ευθύνες τους λίγο πριν χάσει -όπως αναφέρει- το επικουρικό κεφάλαιο την τελευταία ευκαιρία του για την επιβίωση του και την αποζημίωση θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: skai.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

1228 φωτογραφίες Honda για να χαζέψετε...

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες ο διαγωνισμός “I Love Honda Cars”που διοργάνωσε η Honda Greece. Στην σελίδα της HONDA GREECE στο FB αναρτήθηκαν 1228 φωτογραφίες φωτογραφίες από αυτοκίνητα Honda.Mια on-line έκθεση από ελληνικά οχήματα Honda δηλαδή!


Ο όρος του διαγωνισμού ήταν να αναρτήσεις μια φωτογραφία του αγαπημένου σου Honda στην σελίδα του FB, ώστε να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Honda Vision Scooter. Ο Nick Kas είναι ο νικητής του scooter Honda Vision, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας μας.
Ο Nick Kas ήταν ο νικητής. Στην περίπτωση που δεν εμφανισθεί σε διάστημα 20 ημερών, το όνομα του πρώτου επιλαχόντας είναι η Chara vfr.

Δείτε την σελίδα της HONDA στο Facebook εδώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Νέοι κινητήρες στην Honda : Χαρακτηριστικά & λεπτομέρειες


Η Honda έχει αναπτύξει μια νέα γενιά κινητήρων, την ‘Earth Dreams Technology’, οι οποίες θα εφoδιάσουν σταδιακά όλη την οικογένεια της Honda. Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της Honda, Takanobu Ito, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Τόκυο.


Ο πρώτος κινητήρας αυτής της σειράς για την Ευρώπη θα είναι ο νέος 1,6lt. ντίζελ. Σχεδιασμένος για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, αυτός ο μικρός πετρελαιοκινήρας θα τοποθετηθεί στο νέο Civic στα τέλη του 2012. Θα είναι ελαφρύτερος από κάθε άλλο πετρελαιοκινητήρα της ίδιας κατηγοράις και οι εκπομπές CO2 θα είναι κάτω από 100g/km και 120ps (στις 4000rpm), προσφέροντας απόλυτη ισορροπία οικονομίας καυσίμου και επιδόσεων. Τα 300 Nm ροπής (στις 2000rpm) θα έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετική οδική συμπεριφορά για τα μοντέλα που θα είναι εφοδιασμένα με αυτόν τον κινητήρα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά πετρεαλιοκινητήρα 1.6 lt:

Κυβισμός :1596 cc
Μεγ. ιπποδύναμη: 88kw (120 ps/4000rpm
Μεγ. ροπή: 300 ΝM /2000rpm

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η λίστα με τα βενζινάδικα που πωλούσαν νοθευμένα καύσιμα

Σε ποιά πρατήρια καυσίμων έχουν επιβληθεί ως τώρα πρόστιμα για νοθευμένα καύσιμα. Τσεκάρετε την λίστα που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος για να δείτε αν κάποιο από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας!



Για να δείτε την λίστα πατήστε εδώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η Berlin Airports Δοκιμάζει το Opel HydroGen4


Η Opel επεκτείνει τη δοκιμή οχημάτων κυψελών καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες. Ο Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων της Opel, Volker Hoff, παρέδωσε ένα HydroGen4 στη Berlin Airports. «Το υδρογονοκίνητο όχημα μηδενικών ρύπων αναμένεται να προσφέρει πολύτιμα ευρήματα σε σχέση με την καταλληλότητα της φουτουριστικής τεχνολογίας του στην καθημερινότητα στο πλαίσιο του προγράμματος της Clean Energy Partnership» σχολιάζει ο Hoff. «Η BER είναι ιδανικός εταίρος έχοντας τον πρώτο στον κόσμο σταθμό αερίου ουδέτερο ως προς τις εκπομπές CO2. Ο σταθμός αερίου Total παρέχει πράσινο υδρογόνο που παράγεται μέσω αιολικής ενέργειας από την Enertrag. Τόσο η Total όσο και η Enertrag είναι εταίροι στη δοκιμή μας σε πραγματικές συνθήκες. Υπογράφοντας τη συνεργασία με τη BER κλείνουμε τον κύκλο της βιώσιμης μετακίνησης». Οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες με οχήματα κυψελών καυσίμου Opel έχει ξεκινήσει από το 2008.

Ο Dr Manfred A. Körtgen, γενικός διευθυντής της BBI, της εταιρίας που ελέγχει τα αεροδρόμια του Βερολίνου, δηλώνει ότι η ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα είναι οι περιβαλλοντικοί στόχοι της Berlin Airports. «Στοχεύουμε να κάνουμε το νέο Berlin Brandenburg Airport το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο της Ευρώπης με ηγετικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων. Ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για τη χρήση εναλλακτικών συστημάτων κίνησης για το στόλο οχημάτων του αεροδρομίου. Η συνεργασία μας με την Opel και η μακροχρόνια δοκιμή του υδρογονοκίνητου HydroGen4 μας προσφέρει μία θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτή τη σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία για καθημερινή χρήση στο αεροδρόμιο».

Το νέο Berlin Brandenburg Airport θα είναι πλήρως λειτουργικό στις 3 Ιουνίου, 2012 και θα αντικαταστήσει τα παλιά αεροδρόμια Tegel και Schönefeld. Εκτός από την BER μία ομάδα εταιριών μεταξύ των οποίων οι ADAC, Allianz, Axel Springer AG/Bild, Coca-Cola, Hilton, Linde, Pace, Schindler, Veolia και NH Hotel Friedrichstrasse έχουν δοκιμάσει το υδρογόνο σαν μελλοντική και καθαρή μορφή καυσίμου σε συνδυασμό με το Opel HydroGen4. Δημόσια ιδρύματα όπως η Διεύθυνση Βερολίνου του κρατιδίου της Έσσης συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το CEP είναι ένα project υπό την αιγίδα του Γερμανικού Υπουργείου Μεταφορών, Δημοσίων Έργων και Αστικής Ανάπτυξης στο οποίο δοκιμάζεται η χρηστικότητα του υδρογόνου ως καυσίμου στην καθημερινότητα. Αποτελεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα του είδους στην Ευρώπη.

Το Opel HydroGen4 είναι το τελευταίο επίτευγμα στην έρευνα της Opel και της General Motors για τα συστήματα κίνησης με κυψέλες καυσίμου. Η συστοιχία κυψελών καυσίμου αποτελείται από 440 κυψέλες συνδεδεμένες εν σειρά που παράγουν την ηλεκτρική ισχύ για τη λειτουργία του σύγχρονου ηλεκτροκινητήρα. Ο κινητήρας 73kW/100hp έχει επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε δώδεκα δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 160 km/h. Τρία ρεζερβουάρ υψηλής πίεσης από συνθετικό υλικό από ανθρακονήματα χωράνε μέχρι 4,2 kg υδρογόνου. Η ποσότητα αυτή προσφέρει αυτονομία μέχρι 320 km. Ο ανεφοδιασμός με υδρογόνο διαρκεί μόνο 3 λεπτά χάρη στην πίεση των 700 bar. Η Opel ήταν από τους κύριους συντελεστές στην εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας.