Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Τhe Official Ferrari Opus»

Ζυγίζει τριάντα επτά κιλά, έχει πενήντα εκατοστά μήκος, κόκκινη δερμάτινη επένδυση και προστατεύεται από θήκη με ανθρακόνημα. Τι είναι;

Το νέο βιβλίο της Ferrari το οποίο λέγεται «Τhe Official Ferrari Opus» που περιέχει τα πάντα για τη θρυλική αυτή μάρκα. Το υπερπολυτελές βιβλίο εκδόθηκε από τον όμιλο Opus Media Group of London, περιέχει 200.000 λέξεις, 2.000 φωτογραφίες και συνολικά 852 σελίδες. Η βασική έκδοση κοστίζει 2.880 ευρώ. Αν το θέλετε όμως υπογεγραμμένο από τους επίσημους οδηγούς της ομάδας της Formula 1, Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο, υπάρχει και η έκδοση Cavallino Rampante που κοστίζει 4.915 ευρώ. Τα 26.330 ευρώ αγγίζει η έκδοση Enzo η οποία είναι περιορισμένη σε 400 κομμάτια παγκοσμίως και περιέχει τις ζωές των παγκόσμιων πρωταθλητών της Ferrari σε ένα ειδικό χαρτί ασημοτυπίας.Τέλος με 193.000 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε την πιο ακριβή έκδοση αφού τριάντα διαμάντια σχηματίζουν στο εξώφυλλο το σήμα της Ferrari και διατίθεται σε τριάντα μόλις αντίτυπα! 

Βέβαια αν είναι να δώσετε 193.000 ευρώ για ένα βιβλίο, τότε μάλλον καλύτερα να αγοράσετε μια πραγματική Ferrari!

Για να δείτε περισσότερα: http://www.krakenopus.com/family/ferrari/

Αλλαγές στον τρόπο εξέτασης για δίπλωμα οδήγησης

Σε μεγάλες αλλαγές στις εξετάσεις οδήγησης για δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προχωρά το υπουργείο Υποδομών, με στόχο να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα αδιαφάνειας και τα αλλεπάλληλα κρούσματα χρηματισμού.
Για το λόγο αυτό θέτει το συγκεκριμένο θέμα σε δημόσια διαβούλευση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις απόψεις τους μέχρι τις 11 του μηνός, στον ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr).
Η πρώτη ενότητα παρέμβασης αφορά την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και τη διαφάνεια της διαδικασίας ανάδειξης νέων εκπαιδευτών οδηγών.
Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται αύξηση του χρόνου εκπαίδευσης, εισαγωγή νέων μαθημάτων, έλεγχος των φορέων εκπαίδευσης και δημιουργία φορέα εποπτείας και ελέγχου της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.
Η δεύτερη ενότητα παρέμβασης έχει να κάνει με τη διασφάλιση της ποιότητας και διαφάνειας στην εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών. Για το λόγο αυτό προβλέπεται η εποπτεία του εκπαιδευτικού έργου κάθε σχολής, η καθιέρωση επιμορφωτικών σεμιναρίων σε εκπαιδευτές και ο καθορισμός αυστηρότερων κυρώσεων σε παραβάτες εκπαιδευτές.
Η τρίτη ενότητα είναι η διασφάλιση της ποιότητας και της διαφάνειας στην εξέταση των υποψηφίων οδηγών με την καθιέρωση τακτικών σεμιναρίων σε παλαιούς εξεταστές και αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εξεταστών. Ακόμα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να καθιερωθεί η χρήση κάμερας στην εξέταση.
Τέλος, η τέταρτη ενότητα έχει να κάνει με απλοποίηση γραφειοκρατικών διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Μάλιστα το υπουργείο υπόσχεται ότι ο υποψήφιος οδηγός θα χρειαστεί μόνο μία επίσκεψη στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η άδεια οδήγησης θα του αποστέλλεται στο σπίτι του από του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.