Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στόχος της Λ.Α.Α.Μ.Θ.

Η σελίδα της ΛΑΑΜΘ στο facebook


Στόχος της λέσχης:

Δεν είναι στόχος μας μια κατεύθυνση ή ενός είδους αγώνες. Δεν είναι η πλαγιολίσθηση, η επιτάχυνση ή τα πλευρικά G που μας κρατούν σε εγρήγορση και με κοινό ενδιαφέρον για τα αθλήματα. Είναι η σωστή ενημέρωση για όλους, η ενεργή συμμετοχή και το καλύτερο “αύριο” των Ελληνικών αγώνων. Είναι, πιστεύουμε, η δική μας ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τα ηνία και να φτιάξουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό που φανταζόμασταν παιδιά, για τα δικά μας τα “παιδιά” με καθαρές αξίες και πραγματικούς στόχους. Σας καλούμε να γίνετε μέλη της Λ.Α.Α.Μ.Θ. και να γράψουμε οχι σελίδες ιστορίας, αλλά έστω και μια παράγραφο σε αυτήν.


Τα μελλοντικά αυτοκίνητα της Peugeot φτιάχνουν και καφέ!

Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, που «μεταμορφώνεται» ανάλογα με τις ανάγκες οδηγού και επιβατών, παρουσίασε η Peugeot στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το HX1, εκτός από εκκεντρικό στη σχεδίασή του, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και οικονομικό, χάρη στο υβριδικό σύστημα, ενώ διαθέτει στο εσωτερικό του μάρμαρο και καφετέρια!


Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της γαλλικής φίρμας δείχνει τον δρόμο για τα αυτοκίνητα που θα δούμε σε λίγα χρόνια να κυκλοφορούν. Παρότι σπορτίφ και με δυναμικές γραμμές, έχει σχεδιαστεί με βάση τα MPV, έχοντας 4 πόρτες που ανοίγουν διάπλατα και χώρους που είναι έτσι δομημένοι, ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση σε 6 επιβάτες, χάρη στο σύστημα «pull-out seats». Στην καμπίνα το περιβάλλον είναι φουτουριστικό και high-tech, με την κεντρική οθόνη να διαθέτει πολλαπλές ρυθμίσεις και χρωματισμούς και την κονσόλα να είναι διακοσμημένη από χειροποίητο λευκό μάρμαρο Carrare, περιλαμβάνοντας minibar και μηχανή καφέ.

Τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα τεχνολογίας HYbrid4, με την ισχύ του να φθάνει τους 299 ίππους। Μπορεί να διανύσει έως 30 χιλιόμετρα αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και η μέση κατανάλωση σε συνδυασμό είναι μόλις 3,2 λτ./100 χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να φτάνουν τα 83 γρ./ χλμ॥

Πηγή: ZOYGLA.GR