Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα “PRIME SERVICE” από τον όμιλο Piaggio

Η Piaggio Hellas σε συνεργασία με την Piaggio & C., παρουσιάζει μία μεγάλη καμπάνια που αφορά όλα τα οχήματα του Ομίλου Piaggio, με ισχύ από 14 Νοεμβρίου 2011 και μέχρι το τέλος του έτους.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Piaggio Hellas στηρίζει τους πελάτες της, καθιστώντας τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Piaggio αλλά και τις υπηρεσίες των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης ακόμα πιο προσιτά.

Το πρόγραμμα “Prime Service” προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Piaggio, για οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμένης συντήρησης.

Επίσης παρέχεται έκπτωση 15% στα γνήσια αξεσουάρ Piaggio.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα “Prime Service” έχουν όλοι οι πελάτες, εφόσον πραγματοποιήσουν εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα

http://www.piaggio.com/primeservice/ και προσκομίσουν το σχετικό εκπτωτικό κουπόνι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Αποκλείστηκε η αστοχία ελαστικού ως αιτία του κλαταρίσματος του Vettel

Μετά από εκτενή διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο ξαφνικό κλατάρισμα του πίσω δεξιού ελαστικού του Sebastian Vettel στον πρώτο γύρο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, αποκλείστηκε από τους μηχανικούς της Pirelli η οποιαδήποτε κατασκευαστική αστοχία του ελαστικού.

Το εν λόγω ελαστικό ανήκε στο σετ των P Zero Yellow soft που είχε χρησιμοποιήσει ο πιλότος της Red Bull Racing στις κατατακτήριες δοκιμές όπου διεκδίκησε την pole position την προηγούμενη μέρα.

Μετά το ατυχές περιστατικό στην πρώτη στροφή, ο Vettel ολοκλήρωσε ένα γύρο για να επιστρέψει στα pits, όμως η γόμα που εξείχε προκάλεσε ζημιά στο αμάξωμα και στους τροχούς, αναγκάζοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή να εγκαταλείψει για πρώτη φορά φέτος.

Αν και το ελαστικό ουσιαστικά διαλύθηκε, εν τούτοις οι μηχανικοί της Pirelli πραγματοποίησαν εκτενή διερεύνηση σε συνεργασία με τη Red Bull Racing. Μετά από λεπτομερή ανάλυση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο κατασκευαστικής αστοχίας του ελαστικού ή της βαλβίδας ως αιτίας του ατυχήματος. Θραύσματα στην πίστα ή άλλες εξωτερικές συνθήκες δεν αποκλείεται να φέρουν ευθύνη.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι το κλατάρισμα του Vettel στο Άμπου Ντάμπι δεν οφείλεται σε κατασκευαστική αστοχία, ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε μαζί με τη Red Bull Racing μετά από λεπτομερή εξέταση και ανάλυση των υπολειμμάτων του ελαστικού. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θραύσματα στην πίστα προκάλεσαν ζημιά, η οποία στη συνέχεια οδήγησε σε κλατάρισμα. Ωστόσο, από τον διεξοδικό έλεγχο της πίστας δεν διαφαίνεται άμεσα κάτι τέτοιο».