Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Για έκτη φορά και σε όλη την Ελλάδα!

Eίναι τρελοί αυτοί οι opel-άκηδες!
Η 6η Πανελλήνια συνάντηση του Opel-Club
είναι γεγονός.
5/12/2010  Στο λιμάνι της Πρέβεζας.
Για όσους επιθυμούν έχουμε κλείσει
Ξενοδοχείο (Margarona Royal)
από τη Παρασκευή 3/12/2010.
Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=15994
και στα τηλ : 698 555 88 05 και 697 30 65 272

H Mitsubishi βάζει στη "πρίζα" τους Αμερικάνους

Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV της Mitsubishi Motors κάνει  Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Παγκόσμια πρεμιέρα της Αμερικάνικης έκδοσης του ηλεκτρικού i-MiEV θα πραγματοποιήσει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο LA AUTO SHOW (LAAS) που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες από την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Επιπλέον, το Outlander Sport compact CUV (RVR στην Ιαπωνία, ASX στην Ευρώπη), που θα πωλείται στη Β. Αμερική από τα τέλη της φετινής χρονιάς καθώς και άλλα βασικά μοντέλα που προορίζονται γι’ αυτή την αγορά θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα του LAAS.

Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV, συγκριτικά με τα i-MiEV Ιαπωνικών και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έχει μία βελτιωμένη, διευρυμένη δομή αμαξώματος που εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τέσσερις ενήλικες και ικανοποιεί άριστα τις προσδοκίες των Αμερικανών καταναλωτών. Επιπλέον, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του Αμερικανικού i-MiEV είναι νέοι. Αερόσακοι με αισθητήρα ανίχνευσης συνοδηγού και έλεγχο έντασης διόγκωσης, Tire Pressure Monitoring System (TPMS) και Active Stability Control (ASC) αποτελούν στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού.

Συνδυάζοντας ένα κινητήρα 2L MIVEC* με κιβώτιο INVECS** III-CVT Sportronic (εξατάχυτο sport-mode CVT) (πεντατάχυτο μηχανικό διατίθεται με μερικές εκδόσεις), το Outlander Sport προσφέρει ανώτερες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων μέσα από τις διαστάσεις ενός μικρομεσαίου CUV που μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα.


*:Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system
**:Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System

Έλα που στην Ελλάδα ακριβαίνει ΚΑΙ το ρεύμα...!

«Συμβόλαιο Τιμής» από τη Nissan

Πολλαπλό κέρδος και εξασφάλιση για κάθε αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου Nissan

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των Nissan στην Ελλάδα, βάζει τέλος στην ανασφάλεια των υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτου υπογράφοντας «Συμβόλαιο Τιμής» μαζί τους. Έτσι διαλύεται κάθε αβεβαιότητα και κάθε σύγχυση που επικρατεί στην αγορά, εξαιτίας της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες για την πρόθεση της πολιτείας να θεσπίσει νέους χαμηλότερους συντελεστές στο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης των καινούργιων αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, όχι μόνο θα κατοχυρώνει τα ισχύοντα χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (δηλαδή κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει), αλλά και την δέσμευση της εταιρείας πως θα λάβει στο ακέραιο και σε μετρητά κάθε διαφορά που είναι πιθανόν να προκύψει σε περίπτωση που εφαρμοστεί μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων έως το τέλος τους έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Nissan δίνονται σε όλες τις εκθέσεις της εταιρείας, καθώς και πλήρης ενημέρωση για την εξαιρετικά συμφέρουσα δυνατότητα χρηματοδότησης κάθε μοντέλου που ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό.

Αν τυχόν είδατε "404 error"...

...στην ιστοσελίδα του TETRAKOSARI, μην ανησυχείτε, απλά έγινε ένα μικρό update.

Με τέτοιο λαμπρό στρααατοοοο...

Mercedes Benz GD290 ή αλλιώς H Καναδέζα - "Πάμε για όνια"..

 Jeep Mercedes Benz, GD290,
με πολυβόλο MG3762

Jeep Mercedes Benz, GD290,
Φορέας ΠΑΟ 106 χιλιοστών

Mercedes Benz, GD 290, Φορέας MILAN

Mercedes Benz, GD 290, Φορέας TOW
Στις παραπάνω φωτογραφίες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το όπλο. Μην ρωτάτε τζάμπα την ΕΛΒΟ. Η Καναδέζα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα οχήματα του στρατού, αφού κάνουν όλες τις μικρές δουλειές εντός και εκτός στρατοπέδου και συνήθως εξυπηρετούν και τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας, και γιαυτό τα βλέπουμε καθημερινά στον δρόμο.
Ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι ο μοναδικός που τα χρησιμοποιεί και τροποποιεί αφού σύμφωνα με την WIKIPEDIA υπάρχουν στον στρατό της Αργεντινής, Αυστραλίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Καναδά, Κροατίας, Δανίας, Εσθονίας, Φιλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Λουξεμβούργου, Μαλαισίας, Μεξικού, Κορέας, Νορβηγίας, Πολωνίας, Σερβίας, Σιγκαπούρης, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Αγγλίας, Η.Π.Α., Ουκρανίας και στο Βατικανό!!! Όποιος ξαναμιλήσει για την πολιτική μαρκετινγκ της Mercedes ας ξαναδιαβάσει τις παραπάνω χώρες!

Οι επιδόσεις τρομάζουν. Τι; Δεν σας τρομάζουν;
Μercedes GD290
Ροπή: 19,2κιλά στις 2300στροφές/λεπτό
Μέγιστη ιπποδύναμη 95 ίπποι στις 4000 στροφές/λεπτό
Κυβικά: 2874
Τελική ταχύτητα: 137χλμ/ω
0-100χλμ/ω: 24,8δευτερόλεπτα
Βέβαια κάθε χώρα έχει τις δικές της παραλλαγές οχημάτων Mercedes G, αλλά δεν θα ήταν φοβερό prestige να είχαμε την έκδοση Brabus G V12 Biturbo στον Ε.Σ; Εκεί να βλέπατε αιτήσεις για ΕΠΟΠ!!

Brabus στον Ε.Σ.; Μα γιατί όχι;
Επίσημη ιστοσελίδα ΕΛΒΟ: Κλίκ!!!



Speed? Rally? Team? Όλα μαζί!

Πριν...
...και τώρα!
Είναι λίγες οι φορές που το μεράκι των ανθρώπων διαρκεί τόσο ώστε να αποφέρει καρπούς και αποτέλεσμα. Μια από αυτές είναι της ομάδας SpeedRallyTeam με το αυτοκίνητό τους μια Toyota Celica 2000GT Coupe RA63. Mε πλήρωμα τους Χρήστο Θεοδωρίδη και Τσαπκίνη Μιχάλη, η Celica ξανάνιωσε έπειτα από πολλές -μα πολλές- ώρες εργασίας και πλέον τρέχει στους αγωνιστικούς δρόμους της Βόρειας Ελλάδας! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και όπως λένε κάποιοι "...αν υπάρχει αμφιβολία... πατημένη!"


Μεράκι αγωνιστικό!
Επίσημη ιστοσελίδα: Κλίκ!

Τι κάνει "μπε" και έχει χιλιάδες videos;


Το γνωρίζετε οι περισσότεροι, αλλά ίσως όχι όλοι! Το GreekTube είναι το Ελληνικό YouTube και αριθμεί χιλιάδες χρήστες και άλλα τόσα videos στη διάθεση σας! Γραφτείτε σήμερα και απολάυστε το "Tubing" στα Ελληνικά!

Ανέκδοτο



Ένας πολίτης που ήθελε να είναι πάντα νόμιμος... αγοράζοντας μια Ferrari βγήκε στην Εθνική για την πρώτη του βόλτα. Έτσι λοιπόν πιάνει τα 400 στην πρώτη -άδεια σχετικά- ευθεία που βρήκε.
Μετά από λίγο όμως βλέπει μια πινακίδα που γράφει: "Ελαττώστε σε 200χλμ."
-Να πάρει, σκέφτεται... Τι να γίνει όμως, δεν θέλω και να με γράψουνε.
Οπότε και ελαττώνει στα 200χλμ.
Μετά από λίγη ώρα βλέπει άλλη μια πινακίδα: "Ελαττώστε σε 100χλμ"
-Ε, τί να κάνεις; σκέφτεται... ελαττώνει στα 100χλμ.
Πιο κάτω μία νέα πινακίδα: "Ελαττώστε σε 50χλμ"
Ελαττώνει όντως στα 50χλμ δυσανασχετώντας.
Ήδη οι οδηγοί των άλλων οχημάτων άρχισαν να κορνάρουν και να τον μουτζώνουν καθώς προσπερνούσαν.
Λίγο παρακάτω βλέπει μία ακόμα πινακίδα να λέει: "Ελαττώστε σε 10χλμ"
Όντας νόμιμος λοιπόν ελαττώνει, δίχως να δίνει σημασία στις βρισιές των υπόλοιπων οδηγών, στεναχωρημένος όμως για την ανεκμετάλλευτη Ferrari του.

Μετά απο λίγα χιλιόμετρα συναντά μια τεράστια πινακίδα που γράφει: "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑTΤΩΣΤΕ".

Toyota Starlet EP82 GT!

Καλωσορίζουμε τον Σταμάτη από Σέρρες στο forum του TETRAKOSARI.GR ο οποίος μας έρχεται με ένα Toyota Starlet. Για να διαβάσετε περισσότερα, γίνετε μέλη του forum και σχολιάστε το παρακάτω αυτοκίνητο όπως και πολλά άλλα!
Το παιχνίδι του Σταμάτη..!
Το τρέχει στην πίστα και το φωνάζει!
 Θέλετε να σχολιάσετε; κλικ!!!

Truck Driver (Turkey)

Σσσσττ!!!

Μεγάλη συνεργασία έκλεισε το περιοδικό μας με πασίγνωστη "εταιρεία"... 

Την συνέχεια θα την μάθετε και θα την δείτε στο εγγύς μέλλον!

Who made who?

Μετά τα τελευταία σχόλια αποφασίσαμε να απενεργοποιήσουμε τα ανώνυμα σχόλια ώστε να αναλαμβάνει καθένας την ευθύνη σε αυτά που θα πει, έστω και με ψευδώνυμο.

Kαλή ανάγνωση σε όλους!