Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Νύχτα έπαιρναν τα διπλώματα οδήγησης στην Θεσσαλονίκη

Μεγάλο κύκλωμα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης ως και το τέλος του 2010, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.


Έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, για τη χορήγηση διπλώματος χωρίς ο υποψήφιος να έχει πετύχει στις εξετάσεις, η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, προχώρησε σε αιφνίδιο έλεγχο του φακέλου της καταγγελίας στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος ενώ είχε καταχωρηθεί ως επιτυχών στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις, από τη διασταύρωση των στοιχείων με το αντίστοιχο αρχείο των εξετάσεων, προέκυψε ότι ουδέποτε είχε συμμετάσχει τόσο στη θεωρητική, όσο και στην πρακτική εξέταση. Οι ελεγκτές προχώρησαν σε διασταύρωση στοιχείων και των αποτελεσμάτων σε αρκετούς φακέλουςΟι ελεγκτές προχώρησαν σε διασταύρωση στοιχείων και των αποτελεσμάτων σε αρκετούς φακέλους του αρχείου υποψηφίων οδηγών της συγκεκριμένης Διεύθυνσης Συγκοινωνιών.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, απουσίαζαν παντελώς από το αρχείο της Υπηρεσίας 102 φάκελοι, ενώ από τη διασταύρωση των ηλεκτρονικών στοιχείων των φακέλων αυτών με τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων, προέκυψε ότι σε 86 περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι οδηγοί είχαν αποκτήσει παράνομα δίπλωμα οδήγησης, καθώς είτε δε συμμετείχαν, είτε είχαν απορριφθεί από τις θεωρητικές ή/και πρακτικές εξετάσεις.

Στη διαδικασία χορήγησης αδειών ικανότητας οδηγών κατ΄ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν, κατά περίπτωση υποθέσεως, 7 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, 2 υπάλληλοι σχολών οδηγών, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, δύο ιατροί και τρεις υπάλληλοι της συγκεκριμένης Υπηρεσίας Συγκοινωνιών, από τους οποίους ο ένας έχει συνταξιοδοτηθεί. Επίσης στην υπόθεση εμπλέκονται και οι 86 ιδιώτες που πήραν δίπλωμα με αυτόν τον τρόπο. Το κόστος για τη χορήγηση της άδειας ικανότητας οδηγού κυμαίνονταν από 200 έως 3.300 ευρώ.

Από το δικογραφικό υλικό που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, προκύπτουν, κατά πρόσωπο και περίπτωση, ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων, όπως η υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, η πλαστογραφία, η απάτη, οι ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, καθώς και η ψευδής βεβαίωση και νόθευση από υπάλληλο που ασκεί δημόσια υπηρεσία.

Πηγή: ant1online

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μια Bugatti Veyron βάζει κόντρα με ένα CCXR

Μια Bugatti Veyron κοντράρεται με ένα Koenigsegg CCXR. Ποιο supercar πιστεύετε ότι κέρδισε;

Να θυμήσουμε ότι η Koenigsegg είναι η σουηδική εταιρία που κέρδισε πρόσφατα ρεκόρ Γκίνες για το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο (Μάθετε περισσότερα εδώ)


Bugatti Veyron vs. Koenigsegg CCXR


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

Ένα Audi... πύραυλος

Είναι φτιαγμένο Audi S3 3.2lt Turbo και πιάνει τα 100 χλμ σε 3,11''. Και το κυριότερο; Κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους. Do you like it?



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

Dragster: Ένα 206 γίνεται ρουκέτα!

Ένα Peugeut 206 εκτοξεύεται με επιτάχυνση 15.000 ίππων. Έχετε καμμία ιδέα πως το έκανε αυτό;!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η ελληνική ιστοσελίδα της Moto Guzzi - www.motoguzzi.gr - από σήμερα είναι στον αέρα!

Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα :

  1. Να γνωρίσει όλες τις μοτοσυκλέτες Moto Guzzi & να αναζητήσει το κοντινότερο σημείο πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης.
  2. Να ανακαλύψει τις μοναδικές υπηρεσίες Moto Guzzi: ● Δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια ● Δωρεάν οδική βοήθεια ● Προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% προκαταβολή, και σταθερό επιτόκιο 6,9% έως 84 μήνες εξόφληση.
  3. Να ενημερωθεί για όλα τα νέα, τις προωθητικές ενέργειες και τις εκδηλώσεις που αφορούν τη μάρκα.
  4. Να εξερευνήσει τα αξεσουάρ και τον lifestyle κόσμο της Moto Guzzi: από τεχνική ένδυση για οδήγηση έως στιλάτα ρούχα για τον ελεύθερο χρόνο και τις βόλτες, και άλλα επίσημα είδη, για να νιώσει το πάθος της Moto Guzzi.
  5. Να επισκεφτεί την ενότητα «Πάθος» για να μάθει λεπτομέρειες για τη σημαντική ιστορία της ιταλικής μάρκας με σύμβολο τον αετό, που ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου 1921 στο ιστορικό εργοστάσιο του Mandello del Lario.
  6. Να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω της ειδικής φόρμας

Ζήστε και εσείς την μοναδική Μoto Guzzi εμπειρία σήμερα! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Moto Guzzi www.motoguzzi.gr