Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Με ένα pit stop στην Αμερική ο Vettel υποψήφιος για τον παγκόσμιο τίτλο

Ο Lewis Hamilton της McLaren – νικητής του τελευταίου Grand Prix των ΗΠΑ το 2008 – κέρδισε τον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Circuit of the Americas (COTA). Με τη δεύτερη θέση του, ο Sebastian Vettel (Red Bull) έθεσε υποψηφιότητα για ένα τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο που θα κριθεί στον αγώνα της Βραζιλίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η τρίτη θέση του Fernando Alonso (Ferrari) – του μοναδικού αντιπάλου του Γερμανού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος – διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές για τον τίτλο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η Pirelli φτάνει στο τέλος της σεζόν, σαν μοναδικός προμηθευτής ελαστικών, με δύο οδηγούς να μάχονται για την πρώτη θέση στο τελευταίο αγώνα. Ο Hamilton πέρασε μπροστά από τον Vettel – ήδη ταχύτερο σε όλα τα στάδια – στους τελευταίους γύρους του αγώνα, δίνοντας σκληρή μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι Hamilton και Vettel χρησιμοποίησαν την ίδια στρατηγική, κάνοντας μία μόνο στάση για αλλαγή από μεσαίες P Zero White σε σκληρές γόμες P Zero Silver (τις δύο επιλογές για το Grand Prix των ΗΠΑ) στον 20ό και 21ο γύρο αντίστοιχα. Ο Alonso, υιοθετώντας ίδια στρατηγική, κατάφερε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο, έχοντας εκκινήσει από την έκτη θέση και τερματίζοντας τρίτος. Οι 10 ταχύτεροι οδηγοί κατατάχθηκαν με μεσαία γόμα, που ήταν περίπου μισό δευτερόλεπτο / γύρο ταχύτερη από τη σκληρή, σε μία από τις πλέον εξελισσόμενες πίστες της σεζόν λόγω της φρεσκοστρωμμένης ασφάλτου. Η προβλεπόμενη πιθανότητα βροχής δεν έγινε τελικά πραγματικότητα και με εξωτερικές θερμοκρασίες 24 C0, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για τέρμα γκάζι από την αρχή του αγώνα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο οδηγός που τερμάτισε ψηλότερα (5ος) ξεκινώντας με σκληρές γόμες ήταν ο Jenson Button της McLaren ο οποίος υιοθέτησε στρατηγική ενός pit stop. Ο Nico Rosberg της Mercedes ήταν ο μοναδικός άλλος οδηγός που εκίνησε με Zero Silver.\

Το «χρυσό» GT-R του Μπολτ, σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Nissan θα προσφέρει μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας και για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ένα μοναδικό GT-R Premium Edition, ειδικά βαμμένο στο χρώμα του χρυσού, όπου όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν στο ίδρυμα του Γιουσέιν Μπολτ. Ο Γιουσέιν Μπολτ, ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, εκτός από την πάθος του για την ταχύτητα και τις επιδόσεις, διακατέχεται και από φιλανθρωπικά συναισθήματα. Για τον λόγο αυτό, ένα μοναδικό μοντέλο του GT-R, το "Bolt Gold", θα δοθεί στον πλειοδότη της παγκόσμιας διαδικτυακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στο eBay, από τις 22 Νοέμβριου έως τις 2 Δεκέμβριου. Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με βάση τις προδιαγραφές της χώρας του νικητή, ενώ αναμένεται να παραδοθεί στον τυχερό πλειοδότη τον Μάρτιο του 2013.

Προσφορά από τα Stock Center

Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ ΑΕΒΕ, του Oμίλου Θ. Βασιλάκη, ανακοινώνει την ακόλουθη προσφορά: Αγοράζοντας Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο από το STOCK CENTER μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012, προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ του 2013! Σε όλα τα αυτοκίνητα του STOCK CENTER δίνεται πάντα γραπτή Εγγύηση Πραγματικών Χιλιομέτρων και Tριπλή Eγγύηση :  Καλύτερης τιμής  Επιστροφής χρημάτων  Καλής λειτουργίας Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα κάνουν πιο εύκολη την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου! Πληροφορίες για το στοκ των αυτ/των δίνονται αναλυτικά στο www.stock-center.gr και σε όλα τα σημεία πώλησης στην Αθήνα και στην Κρήτη:  Αλιμος : Αρχαίου Θεάτρου 3, τηλ.: 210 9968224  Γέρακας : Λ. Μαραθώνος 175, (έξοδος 15 από Αττική Οδό), τηλ.: 210 6607003  Ερυθραία : 18οχλμ Ε. Ο. Αθηνών-Λαμίας, Γεφ. Βαρυμπόμπης, τηλ.: 211 10 63031-2  Μαρούσι : Λ. Κηφισίας 61, τηλ.: 210 6155800  Γλυκά Νερά : Λ. Λαυρίου 21, τηλ.: 211 10 66000  Αργυρούπολη : Λεωφ. Βουλιαγμένης 572, τηλ.: 210 9968230  Αργυρούπολη : Καραϊσκάκη & Μεγ Αλεξάνδρου 7, τηλ.: 210 9982600  Ηράκλειο Κρήτης : 6οχλμ Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, τηλ.: 2810 305012  Ρέθυμνο : 2οχλμ Παρ/λης Ε.Ο.Ρεθύμνου-Χανίων, τηλ.: 28310 20590  Χανιά : Λ. Καραμανλή 78, τηλ.: 28210 24900