Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δωρεάν έλεγχος κατανάλωσης καυσίμου για Audi και VW

Μέχρι τις 30 Απριλίου σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Kosmocar θα τρέχει πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου κατανάλωσης καυσίμου. Ο έλεγχος θα προσφέρει ηλεκτρονικό διαγνωστικό έλεγχο της λειτουργίας του αυτοκινήτου, έλεγχο πίεσης και κατάστασης ελαστικών και δοκιμή στο δρόμο ενώ στο τέλος ο πελάτης θα παραλαμβάνει κάρτα με 10 συμβουλές οικονομικής οδήγησης.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ SEAT COPA

Με μια νέα εξοπλιστική έκδοση εμπλούτισε η SEAT την γκάμα των μικρομεσαίων αυτοκινήτων της. Η έκδοση COPA για τα Leon, Altea, Altea XL διατίθεται με τον κινητήρα 1.2 TSI 105hp και συνδυάζει το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με τις δυνατές επιδόσεις του νέου κινητήρα και τις πολύ χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Ενδεικτικά η έκδοση COPA διαθέτει: ESP & Hill hold, 6 αερόσακους, διζωνικό κλιματισμό, Bluetooth (Leon) & USB, radio cd/mp3 με 8 ηχεία, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης με cornering και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Με τιμή από €14.530 (με απόσυρση) για το SEAT Leon, κατανάλωση από 5,4l/100km και εκπομπές CO2 από 124g/km, η νέα έκδοση COPA της SEAT αποτελεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση.

Οι τιμές για τα Leon, Altea, Altea XL με τον κινητήρα 1.2 TSI 105hp ξεκινούν από €13.330 (με απόσυρση) και πλήρη εξοπλισμό.

Επισυνάπτεται σχετική ενημερωτική παρουσίαση και νέος ενδεικτικός τιμοκατάλογος.