Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

204.000 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν το τελευταίο 5μηνο

Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που αποφάσισαν να θέσουν σε ακινησία τα αυτοκίνητά τους για να γλυτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, δείχνουν ότι μόνο το τελευταίο πεντάμηνο, δηλαδή το χρονικό διάστημα από 1ης Νοεμβρίου του 2011 έως 29 Μαρτίου του 2012, ο αριθμός των οχημάτων, όλων των κατηγοριών, που τέθηκαν σε ακινησία ανέρχεται περίπου σε 204.000.



Ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου αναφέρει, σε έγγραφό του, ότι προς το παρόν δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής εικόνα για τα αυτοκίνητα για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν θα πληρώσουν τέλη, καθώς για μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων «εταιρειών ενοικίασης», η ακινησία θα αρθεί πριν το καλοκαίρι και- σύμφωνα με τη νομοθεσία- στις περιπτώσεις αυτές τα τέλη κυκλοφορίας καταβάλλονται κανονικά.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, προτείνοντας νομοθετική ρύθμιση για χρέωση τελών κυκλοφορίας ανάλογα με τους μήνες κυκλοφορίας του οχήματος.

Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών είναι, πάντως, αρνητική γιατί, όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου, σε αυτή την περίπτωση ολοένα και περισσότεροι κάτοχοι οχημάτων θα επέλεγαν να θέσουν τα αυτοκίνητα τους σε ακινησία και να τα κυκλοφορούν ορισμένους μήνες μέσα στο έτος, μέτρο που θα οδηγούσε στην απώλεια από το Δημόσιο σημαντικών εσόδων και «αυτό, υπό τις παρούσες δημοσιονομικές συνθήκες, δεν είναι επιθυμητό».


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ένας σκαντζόχοιρος έκανε μια Ferrari παλιοσίδερα!

Πως το καταφέρε αυτό;Δεν το κατάφερε ο ίδιος αλλά ο οδηγός της Ferrari στην Γερμανία. Εριξε το αυτοκίνητο του στις μπάρες για να αποφύγει τον μικρό σκαντζόχοιρο που βρισκόταν στην μέση του δρόμου. Η ζημιά υπολογίζεται ότι θα κοστίσει πάνω από 30.000 ευρώ. Δείτε πως το κατάντησε


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Viva Las Vegas!

Μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα (στην εποχή τους) στις ΗΠΑ βρέθηκαν στους δρόμους του Λας Βέγκας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την ετήσια έκθεση αυτοκινήτων rockabilly.

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο Λας Βέγκας για να θαυμάσουν από κοντά πάνω από 700 vintage αυτοκίνητα από τις δεκαετίες του 1920 μέχρι το 1960.  
Δες φωτογραφίες και αν σε εντυπωσιάσουν, ετοίμασε βαλίτσες για την επόμενη συνάντηση!















Γιατί αναβάλλεται το Ράλλυ Ακρόπολις


η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Mercedes – Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 3-6 Μαΐου διεθνούς αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Η νέα ημερομηνία διαξαγωγής της διοργάνωσης είναι πιθανότατα 1-4 Νοεμβρίου 2012 αλλά αναμένεται έγκριση από την Διεθνή Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ο λόγος που ακυρώθηκε η διοργάνωση είναι η προκύρηξη των εκλογών, αφού η ημερομηνία συνέπιπτε με την διαξαγωγή τους.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Χαρίζει τέλη κυκλοφορίας 5 ετών η KIA

Όσοι αγοράσουν αυτοκίνητο ΚΙΑ μέχρι τις 30 Απριλίου γλιτώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για 5 χρόνια, σύμφωνα με την νέα προσφορά της εταιρίας. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για τα Rio, Picanto, Venga, cee’d, Soul και το νέο Sportage και προβλέπει δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για το διάστημα 2012-2016.



Παράλληλα με την παραπάνω προσφορά οι ενδιαφερόμενοι για το ΚΙΑ cee’d θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν και από μία επιπλέον έκπτωση που ισχύει μόνο για τις ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου και ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Υπό την ισχύ της έκπτωσης η αρχική τιμή του μοντέλου διαμορφώνεται στα 10.700 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Οι παραπάνω προσφορές δεν αναιρούν την επταετή εργοστασιακή εγγύηση της ΚΙΑ που εξακολουθεί να ισχύει για όλα τα μοντέλα της κορεατικής φίρμας σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας για ένα έτος.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης