Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Για τους κατόχους αυτοκινήτων AUDI: Ο Διαγωνισμός 24 Hours of Le Mans συνεχίζεται... Σπεύστε να προλάβετε!

Η Audi σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να ζήσετε από κοντά την πιο δυνατή εμπειρία αυτοκινήτου, τον ιστορικό αγώνα 24H Le Mans, που διοργανώνεται στη Γαλλία από το 1923 και στον οποίο η Audi έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις.

Πάρτε μέρος στη μεγάλη κλήρωση Audi Le Mans μέχρι τις 17 Μαΐου, που θα αναδείξει 2 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα... 3ήμερο ταξίδι στα «άδυτα» του Le Mans, ζώντας μέσα από την ομάδα της Audi όλη την ένταση και την αδρεναλίνη των μεγάλων στιγμών του συναρπαστικού αγώνα, ως VIP φιλοξενούμενοι της Audi.

Συμπληρώστε  τη σχετική φόρμα και θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail συμμετοχής. Στις 19 Μαΐου θα ακολουθήσει η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι δύο υπερτυχεροί, που θα απολαύσουν το συναρπαστικό ταξίδι 24H Le Mans, στις 11 - 12 Ιουνίου. Σας ευχόμαστε να είστε ένας από αυτούς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή: http://www.audi.gr/gr/brand/el/tools/news/pool/2011/04/contest_24_Hours_of_Le_Mans.html

Κλειστή η Αθηνών – Θεσσαλονίκης στα Τέμπη.

Κλειστά από τις 6 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης τα Τέμπη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προληπτικές εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων βράχων.

Η κυκλοφορία για τους οδηγούς οι οποίοι κινούνται στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων, ενώ το ίδιο διάστημα δε θα εισπράττονται διόδια στους Σταθμούς Μακρυχωρίου και Πυργετού.

Παράληλλα, η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με ανακοίνωσή της μετά από σχετική αυτοψία επισημαίνει ότι δεν είναι ασφαλής η κυκλοφορία οχημάτων στον Παραλιακό Άξονα της Λάρισας αν δεν εκτελεστούν επειγόντως εργασίες ασφαλτόστρωσης (υπάρχουν καθιζήσεις), ενώ και για τις λοιπές εναλλακτικές διαδρομές (που αφορούν και την κίνηση βαρέων οχημάτων) τονίζει ότι δεν έχουν εκτελεσθεί εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από τις βλάβες που προκλήθηκαν κατά την προηγούμενη χρήση τους και σε πολλές περιπτώσεις εγκυμονούν κινδύνους.