Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

To Nissan LEAF κατακτά κορυφαία βαθμολογία ασφάλειας στο Euro NCAP

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα αξιολόγησης νέων αυτοκινήτων (Euro NCAP), απένειμε στο 100% ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία που αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Το Nissan LEAF πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις στις αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού και έλαβε βαθμολογία πέντε αστέρων, γεγονός που το καθιστά το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα που έλαβε ποτέ αυτή τη διάκριση.

Το «εστεμμένο» ως Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς Nissan LEAF, έλαβε 89% στη βαθμολογία για την ασφάλεια των ενηλίκων, 83% στην βαθμολογία που αφορά την προστασία των παιδιών και 84% στη βαθμολογία σχετικά με τα βοηθητικά συστήματα ασφάλειάς του. Το συμπαγές οικογενειακό hatchback πέτυχε επίσης ένα σκορ της τάξης του 65% για την ασφάλεια των πεζών, υψηλότερο από το μέσο όρο, γεγονός που οφείλεται εν μέρει στο χαμηλό σχεδιασμό του εμπρόσθιου τμήματος και στην έλλειψη «σκληρών σημείων», κάτω από το καπό.

“Η απόδοση του Nissan LEAF σε αυτές τις σκληρές δοκιμασίες ασφαλείας υπογραμμίζει αφενός την στιβαρότητα του αυτοκινήτου, αποδεικνύοντας αφετέρου με αυτόν τον τρόπο ότι το καινοτόμο 100% ηλεκτροκίνητο όχημα, είναι το τέλειο ταίρι για την ανάγκη της καθημερινής μετακίνησης μιας οικογένειας. Το Nissan LEAF όχι μόνο προσφέρει όλο το χώρο, την πρακτικότητα και τις επιδόσεις ενός οποιουδήποτε συμβατικού αντιπάλου του, αλλά είναι και ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο ", δήλωσε ο Pierre Loing, αντιπρόεδρος της Στρατηγικής Προϊόντων & Σχεδιασμού της Nissan International SA και επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας μηδενικών εκπομπών ρύπων της εταιρείας.

"Το Nissan LEAF αποδεικνύει ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα μπορούν να επιτύχουν τα ίδια επίπεδα ασφάλειας όπως τα παραδοσιακά αυτοκίνητα. Ο πήχης τώρα έχει τεθεί για την επόμενη γενιά τέτοιων αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Euro NCAP Michiel van Ratingen.

Η παραπάνω αξιολόγηση του Euro NCAP για το Nissan LEAF έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την κατάκτηση της πιο υψηλής βαθμολογίας ασφάλειας από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για την Οδική Ασφάλεια (IIHS) των ΗΠΑ για το ίδιο όχημα, ενώ είναι η δεύτερη βαθμολογία πέντε αστέρων για την Nissan στην Ευρώπη φέτος. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, το συμπαγές crossover Nissan Juke σημείωσε, επίσης, άριστα αποτελέσματα.