Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αυτοκίνητο και Φωτογραφία (Μέρος 4ο)

Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Δευτέρα, σας παρουσιάζουμε 10 εξαιρετικά παραδείγματα στα οποία το αυτοκίνητο συναντά την τέχνη της φωτογραφίας. Το αποτέλεσμα; Δείτε και μόνοι σας. 

Μέρος 4ο















4 (CM Arte)








6 (Hences)








8 (Hences)












Περιοδικό Autokinisimag









Volant


Βολάν. Όπως αποκαλούν οι Γάλλοι το τιμόνι. Σε προηγούμενό μας ποστ, ο Nico Rosberg μας εξηγούσε την θέση οδήγησης σε ένα μονοθέσιο της Formula 1. Σε νέο βίντεο, ο οδηγός της Mercedes - με τη βοήθεια ενός μηχανικού της ομάδας - μας εξηγεί τις λειτουργίες του τιμονιού της Mercedes F1 W03.




Πηγή: F1 Fan Site



Περιοδικό: Autokinisimag

Ferrari F430 vs Jeep Wrangler σημειώσατε 2


Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα - το μοναδικό τέτοιας διάρκειας μέχρι τώρα - είμαστε και πάλι εδώ με αυτοκινητιστικά νέα από ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκινούμε λοιπόν την εβδομάδα με δύο βίντεο από την Αμερική στα οποία πρωταγωνιστούν μια Ferrari F430 και ένα Jeep Wrangler σχεδόν 20ετίας. Στο Autokinisimag, ως λάτρεις των εκπλήξεων, συνήθως δεν βάζουμε στοιχήματα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το χάναμε πανηγυρικά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να καταλάβετε από πρώτο χέρι για τι ακριβώς μιλάμε.




Ξαναβλέποντας τα παραπάνω βίντεο συνειδητοποιούμε - εκτός φυσικά από την θηριωδία του Wrangler που γράφει τα πρώτα μέτρα στις δύο του ρόδες - πόσο ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε μια Ferrari στην ευθεία του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ©. Οι Ferraristi φίλοι του περιοδικού λαμβάνουν;



Περιοδικό Autokinisimag