Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Κάλλιο Αργά Παρά Ποτέ

Μέσα στον ευχάριστο πανικό της τρέχουσας εβδομάδας, σας αφήσαμε χωρίς ανάλυση του 11ου γύρου του πρωταθλήματος Formula 1. Σε ένα σχετικά ήρεμο αγώνα ο Lewis Hamilton κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, με τους πιλότους της Lotus Kimi Raikkonen και Romain Grosjean να συμπληρώνουν το βάθρο. Οι Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Jenson Button, Bruno Senna, Mark Webber, Felipe Massa και Nico Rosberg συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα ενώ όλα πια κινούνται σε βελγικούς ρυθμούς, με τον επόμενο αγώνα να λαμβάνει χώρα στην πίστα του Spa από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε και για όσους έχασαν το ουγγρικό γκραν πρι, παρακάτω σας περιμένει ολόκληρος ο αγώνας του περασμένου Σαββατοκύριακου.













Πηγή: Formula 1, AOU

Περιοδικό AutokinisiMag

BMW Rebuilding From Scratch

Ο Αύγουστος μας βρήκε τόσο να ετοιμάζουμε τα δικά μας βίντεο (περισσότερα σε επόμενο «σπέσιαλ» ποστ), όσο και να δεχόμαστε ένα καταιγισμό εικόνων και ήχων από συνεργάτες, συνάδελφους και φίλους από όλο τον κόσμο. Ένα από τα παραπάνω βίντεο είναι και το ακόλουθο, στο οποίο η ομάδα του Chelsea DeNofa ετοιμάζει από το μηδέν το νέο τους drift car. Ο λόγος για μια BMW E46, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την Ε36 της περασμένης σεζόν του πρωταθλήματος Formula Drift - η οποία απ' ότι φάνηκε δεν είχε και πολύ ευχάριστο τέλος. Παρακολουθήστε παρακάτω την προετοιμασία του οχήματος, η οποία διήρκεσε μόλις 18 ημέρες.




Say Howdy! Get Rowdy! Rebuild Edition, Chelsea DeNofa's 18 day Hustle from BC RACING NA on Vimeo.

Πηγή: BC Racing NA via Vimeo

Περιοδικό AutokinisiMag

Η Pirelli ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες επιλογές ελαστικών για το δεύτερο μέρος της σεζόν του 2012

Η Pirelli ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες επιλογές ελαστικών για το δεύτερο μέρος της σεζόν 2012 και συγκεκριμένα για τα Grand Prix Βελγίου, Ιταλίας και Σιγκαπούρης. Για το Spa, όπου θα διεξαχθεί το Βελγικό Grand Prix, επιλέχθηκαν τα σκληρά P Zero Silver και τα μεσαία P Zero White, σύμφωνα με τις απαιτήσεις μιας πίστας που καταπονεί ιδιαίτερα τα ελαστικά. Και η Monza όμως χαρακτηρίζεται από υψηλές ταχύτητες και γρήγορες στροφές, που σημαίνει ότι το σκληρό P Zero Silver και το μεσαίο P Zero White είναι επίσης η τέλεια επιλογή για την Ιταλική πίστα. Στη Σιγκαπούρη, η δράση επιστρέφει σε πίστα δημόσιων δρόμων, αλλά αυτή τη φορά για ένα νυχτερινό αγώνα. Για το συγκεκριμένο Grand Prix, η Pirelli έχει επιλέξει το συνδυασμό μαλακού P Zero Yellow και πολύ μαλακού P Zero Red, το οποίο χρησιμοποίησε σε Μονακό και Καναδά. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του 2012, υπό κανονικές συνθήκες κάθε ομάδα έχει στη διάθεσή της έξι σετ σκληρότερων ελαστικών και πέντε σετ πιο μαλακών, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε φάση ενός αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, ξεκινώντας από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Η Pirelli θα φέρει επίσης το ενδιάμεσο Cinturato Green - κατάλληλο για υγρές συνθήκες (τέσσερα σετ ανά οδηγό) - και το ελαστικό βροχής Cinturato Blue (τρία σετ ανά οδηγό) σε κάθε αγώνα. 

Πηγή: Pirelli

Περιοδικό AutokinisiMag