Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

QASHQAI vs Boxter, σημειώσατε 1.

To Nissan QASHQAI έλαβε μια κορυφαία διάκριση στο θεσμό των βραβείων «Yellow Angel” που απονέμονται από το Γερμανικό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου ADAC.
Το βραβείο «Yellow Angel» που απονεμήθηκε στα τρία κορυφαία μοντέλα με κριτήριο την ποιότητά τους, κατατάσσει το Nissan QASHQAI μεταξύ μερικών εκ των κορυφαίου γοήτρου μοντέλων, αλλά και υψηλότερα από αυτοκίνητα όπως η Porsche Boxter, BMW σειρά 3 και Mercedes Benz SLK. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το QASHQAI είναι το μόνο μη Γερμανικό αυτοκίνητο στην πρώτη οκτάδα των βραβείων.
Το όνομα ADAC είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ποιότητα στη συνείδηση του Γερμανικού καταναλωτικού κοινού. Ο νικητής του βραβείου επιλέγεται με βάση τις ετήσιες στατιστικές ακινητοποίησης οχημάτων λόγω μηχανικής βλάβης, που πραγματοποιεί ο Γερμανικός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ADAC και τα αποτελέσματα μιας μελέτης ικανοποίησης πελατών από το «ADAC-Motorwelt», που καλύπτουν όλη τη Γερμανική επικράτεια. Ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Γερμανία και αριθμεί πάνω από 15,5 εκατ. μέλη.
Αποτελέσματα βραβείων «Yellow Angel» 2011
1 Porsche 911
2 Audi A5
3 Nissan Qashqai
4 Porsche Boxter
5 BMW σειρά 1
6 BMW σειρά 3
7 Audi TT
8 Mercedes-Benz SLK

Η Ferrari 330 GT του John Lennon σε δημοπρασία

Η Ferrari 330 GT του 1965 ήταν το πρώτο αυτοκίνητου του John Lennon, του φημισμένου τραγουδιστή των Beatles. Ο οίκος Bonhams θα τη δημοπρατήσει στις 5 Φεβρουαρίου στο Παρίσι με αρχική τιμή €120.000 με τον οίκο να εκτιμά ότι η τιμή της θα φτάσει έως τις €200.000. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απέκτησε ο John Lennon τον Φεβρουάριο του 1965 σε ηλικία 25 ετών, όταν πήρε το δίπλωμα οδήγησης. Η 330 GT είναι ένα μοναδικό coupe αυτοκίνητο 4 θέσεων και ήταν το πρώτο όχημα της μεγάλης και πανάκριβης συλλογής του διάσημου τραγουδιστή των Beatles.