Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚIΝΗΤΟ ΤΗΣ ΝISSAN


H Nissan ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση του ολοκαίνουργιου, 100% ηλεκτροκίνητου, μηδενικών ρύπων Nissan LEAF, του οποίου οι πωλήσεις ξεκινούν στις 20 Δεκεμβρίου στην εγχώρια(Ιαπωνική) αγόρα. Θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ, επίσης μέσα στο μήνα Δεκέμβριο και η Ευρωπαϊκές αγορες στις αρχές του 2011. Υπολογίζετε ότι εντός 2012 θα έχει ολοκληρωθει η δίαθεση παγκοσμίως.

Η Νissan στοχεύει να κατακτίσει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς, προσφέροντας ένα νέο τρόπο μετακίνησης σε μια μοντέρνα οικολογική κοινωνία. Επιτυχάνει εξαιρετική βαθμολογία σε ότι αφορά τα νουμέρα με την απουσία όλων των στοιχείων της εξάτμισης συμπερελαμβανομένου και του διοξειδίου του άνθρακα. Το LEAF κινήτε με μια μπαταρία Λιθίου και έναν ηλεκτροκινητήρα. Προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία, με ομαλά δυνατή επιτάχυνση και ηχομόνωση, που μπορεί να συγκρυθεί με αυτά των πολυτελών μοντέλων, σε όλο το φάσμα του κοντέρ χιλιομέτρων. Η σωστή κατανομή του κέντρου βάρους προσφέρει πολύ καλή ευστάθια.

Με στόχο να γίνει η Nissan ο ηγέτης στην «οικολογική» μετακίνηση (zero-emition mobility), σε συνδιασμό με την Reault, έχει υπογράψει πάνω από 80 συμφωνίες, με κυβερνήσεις και εταιρίες παγκοσμίως

Δώρο Χριστουγέννων


Τι δώρο θα μας φέρουν οι καλικάντζαροι μετά τα Χριστούγεννα; Ένα ζευγάρι beyma μεσαία 8M100/IRON-KM * 100 W RMS, ένα ζευγάρι beyma tweeters PH-35 * 25 W RMS και έναν ενισχυτή atomic AMP 802 συνολικής αξίας 454€. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ένα σχόλιο/comment στο facebook της km monitor κάτω από την φωτογραφία του δώρου.
KM monitor

Οι κινητήρες της RENAULT εξασφαλίζουν για 9η φορά τον τίτλο των κατασκευαστών στο πρωτάθλημα της F1

Η Renault, με το 1-2 της ομάδας της Red Bull Racing στον αγώνα της Βραζιλίας, γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών στη Formula 1. Με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος του 2010, τα μονοθέσια της Red Bull Racing με τους κινητήρες της Renault, έχουν εξασφαλίσει ένα αξεπέραστο προβάδισμα στη βαθμολογία των κατασκευαστών.

Η συγκεκριμένη επιτυχία σηματοδοτεί τον 9ο τίτλο στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών της Formula 1 για ομάδα που τα μονοθέσιά της κινούνται από κινητήρες της Renault, και τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο ‘πελατειακής ομάδας’ της Renault .

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Renault, Carlos Ghosn, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα στην πίστα του Interlagos στο Sao Paulo, δήλωσε:
“Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της Red Bull Racing, και στους τεχνικούς μας στο Viry-Châtillon, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών για το 2010’. Για την ομάδα του Viry, είναι ο 3ος παγκόσμιος τίτλος μέσα σε έξι χρόνια, και αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της ποιότητας των κινητήρων της Renault . Η επιτυχία της κοινής προσπάθειας αποδεικνύει την ορθότητα της πολιτικής μας στην προμήθεια αξιόπιστων κινητήρων και ενισχύει την απόφαση της Renault να συνεχίσει την εμπλοκή της με το σπορ, σαν προμηθευτής κινητήρων και κορυφαίας τεχνολογίας.”

Η προχθεσινή νίκη του Sebastian Vettel ήταν η Νο 129 για μονοθέσιο με κινητήρα Renault στο πρωτάθλημα της Formula 1, σε μία ιστορία που ξεκίνησε το 1979 με την 1η θέση του Jean-Pierre Jabouille στο Γαλλικό Grand Prix.

Παγκόσμιο Ρεκόρ για το Mazda MX-5


Η Mazda κατάφερε να μπει στο Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness™ καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ με το λατρεμένο roadster MX-5. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, 459 Mazda MX-5 έλαβαν μέρος στην μεγαλύτερη παρέλαση όλων των εποχών, στο μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO Zollverein στο Essen - καταρρίπτοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης 249 αυτοκινήτων στη Νέα Ζηλανδία.

Οι τελευταίες θέσεις της παρέλασης, που δημοπρατήθηκαν στο eBay για φιλανθρωπικό σκοπό, περιελάμβαναν συνοδήγηση με τον Γερμανό ηθοποιό Ralf Bauer και ένα άλλο Mazda MX-5. Τα έσοδα από την δημοπρασία άγγιξαν τα 1,300 ευρώ, ενώ η Mazda Γερμανίας αύξησε το ποσό σε 3,000 ευρώ και το δώρισε στα Παιδικά Χωριά SOS.

Αυτοκίνητα από 17 χώρες έλαβαν μέρος στην προσπάθεια για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ, ενώ η πλειοψηφία των συμμετεχόντων προέρχονταν από την Γερμανία. Διάφορα βραβεία δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και στο πάρτυ που ακολούθησε μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ. Ένα ΜΧ-5 από την Μόσχα μαζί με 9 ακόμα Ρωσικά, διένυσαν απόσταση 2.800χλμ για να λάβουν μέρος στην παρέλαση. Το βραβείο για το παλαιότερο MX-5 δόθηκε σε ένα ΜΧ-5 ηλικίας 21 ετών και 2 μηνών από την Πράγα και το βραβείο για τα περισσότερα διανυθέντα χιλιόμετρα (344,624 χλμ) σε ένα ΜΧ-5 από την Ελβετία. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης ψήφισαν για το ωραιότερο MX-5 στον χώρο στάθμευσης Ομορφιάς, ενώ ένα ολοκαίνουργιο επετειακό ΜΧ-5 (20th Anniversary Edition MX-5) παραδόθηκε στον τυχερό του διαγωνισμού σχεδίου, που διεξήχθη on-line πριν από την εκδήλωση.
Mazda

Ανέκδοτο


Μια ξανθιά θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο της, αλλά επειδή της είπαν ότι έχει κάνει πάνω από 200.000 χιλιόμετρα δεν θα είναι και πολύ εύκολο.
Στεναχώρια η ξανθιά!
Σκεφτόταν, σκεφτόταν... κόντεψε να κάψει τον εγκέφαλο της όταν μια μελαχρινή φίλη της τη συμβούλεψε να πάει σε έναν μηχανικό για να της αλλάξει τα χιλιόμετρα στο κοντέρ μήπως και ξεγελάσει κανέναν αγοραστή.
Πράγματι έτσι και έγινε. Ο μηχανικός της άλλαξε τα χιλιόμετρα και από 200.000 τα έκανε 20.000. Οι μέρες πέρασαν και όταν η μελαχρινή φίλη ρώτησε την ξανθιά αν πούλησε το αυτοκίνητο, η ξανθιά της απάντησε:
-Αστειεύεσαι γλυκιά μου, αφού έχει κάνει μόνο 20.000 χιλιόμετρα, γιατί να το πουλήσω!