Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Merry Christmas & A Happy New Year from AMG


Χριστούγεννα. Σπίτι, τζάκι, μυρωδιές, χρώματα και αρώματα. Χιόνι ενίοτε, λαμπάκια, δώρα, φαγητό και γλυκά. Και κουλουράκια! Ψημένα με μοναδικό τρόπο. Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά από την AMG!


Πηγή: AMG

Περιοδικό Autokinisimag

Dogs Can Drive!


Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί, τότε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!


Πηγή: TheDrivingDogs

Περιοδικό Autokinisimag

Drive it Like You Stole it!

Για τους hoonigans σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Πρέσβης αυτού του κινήματος είναι μάλιστα ο γνωστός σε όλους μας Ken Block. Στο παρακάτω βίντεο ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μια κλασική πράξη αυτοκινητιστικού χουλιγκανισμού - μια Rolls - Royce σε στιγμές «ανάρμοστης» συμπεριφοράς!






Πηγή: YouTube

Περιοδικό Autokinisimag

Not again...


Όσοι θεωρούν πως οι αγώνες επιτάχυνσης δεν επιφυλάσσουν κινδύνους σε αγωνιζόμενους και θεατές ας το ξανασκεφτούν. Όλες οι μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι επικίνδυνες και προϋποθέτουν αυστηρούς κανόνες ασφαλείας καθώς και ανάλογο εξοπλισμό. 

Αν συμμετέχετε σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, είτε ως αγωνιζόμενοι,  είτε ως διοργανωτές, είτε ως απλοί θεατές, φροντίστε πρωτίστως την ασφάλειά σας αλλά και την ασφάλεια ολόκληρη της διοργάνωσης.

Οι παραπάνω γραμμές επανέρχονται συνεχώς στις σκέψεις ημερήσιας διάταξης με αφορμή βίντεο όπως το παρακάτω.


Πηγή: HighTechCorvette

Περιοδικό Autokinisimag

Έχετε ποτέ συμμετάσχει σε party με 112.000 επισκέπτες;

Το www.party-timon.gr της Νissan έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 112 χιλιάδες, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται και στις εκθέσεις της Nissan, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές, είδαν και από κοντά τα μοντέλα του μεγαλύτερου “party” τιμών που έγινε ποτέ! Συγκεκριμένα, η Nissan με το www.party-timon.gr, προσφέρει σε όλους ΚΑΙ σημαντικά αυξημένες εκπτώσεις ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ το όφελος της απόσυρσης σε όλα τα μοντέλα της. Με συνολικό όφελος έως 2.460 € για το MICRA, έως 4.400 € για το JUKE, έως 3.680 € για το QASHQAI και έως 3.990 € για το NAVARA, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, επιβάλλεται να επισκεφθεί όχι μόνο το www.party-timon.gr, αλλά και μια έκθεση της Nissan!

Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για το νέο ŠKODA Rapid

Το νέο μοντέλο της ŠKODA στη μεσαία κατηγορία κατέκτησε την κορυφαία διάκριση στις νέες, σκληρές διαδικασίες δοκιμών πρόσκρουσης οι οποίες διεξάγονται από το Euro NCAP (New Car Assessment Programme), συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστέρων. Εκτός από την προστασία των ενηλίκων, η συνολική βαθμολόγηση απεικονίζει τις εξαιρετικές παραμέτρους προστασίας που παρέχει το νέο ŠKODA Rapid στους επιβάτες του και τους πεζούς. Το νέο ŠKODA Rapid εντυπωσιάζει με τον μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό, την ασυναγώνιστη σχέση τιμής/αξίας και τους χαμηλής κατανάλωσης κινητήρες του, ενώ παράλληλα θέτει νέα στάνταρ στη μεσαία κατηγορία ως ένα ευρύχωρο, κομψό και προσιτό οικογενειακό αυτοκίνητο που προσφέρει ταυτόχρονα έξυπνες λύσεις, τεχνολογία αιχμής, οικονομία και εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας. «Η ŠKODA δημιουργεί και κατασκευάζει αυτοκίνητα με έμφαση στην τεχνολογία, έτσι ώστε να αποτελεί το μέσο για τη εξέλιξη και την ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης τόσο του οδηγού όσο και των υπόλοιπων επιβατών. Είμαστε χαρούμενοι που η προσπάθεια αυτή αναγνωρίστηκε και ανταμείφτηκε από το Euro NCAP» αναφέρει ο Welsch. Το ŠKODA Rapid σημείωσε υψηλή βαθμολογία 94% στο τεστ ασφάλειας επιβατών κατά την μετωπική και πλευρική σύγκρουση , ενώ σημείωσε εξίσου υψηλή βαθμολογία στο απαιτητικό pole test. Κατά τους δυναμικούς ελέγχους παιδικής ασφάλειας σημειώθηκε επίσης υψηλή βαθμολογία αφού οι κούκλες που ήταν δεμένες στο παιδικό κάθισμα Isofix βγήκαν ανέπαφες από όλες τις δοκιμαστικές συγκρούσεις ενώ την άριστη βαθμολογία 100% πέτυχε ο προφυλακτήρας χάρη στην ειδική σχεδίαση του.

Τα συναρπαστικά Nissan Juke Nismo και Juke-R ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η γνωστή εταιρεία των video games Gameloft, κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού “Asphalt 7 : Heat”, με πρωταγωνιστές τις δύο συναρπαστικές εκδόσεις του Nissan Juke! Οι παίκτες της νέας έκδοσης του “Asphalt 7 : Heat”, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στα όρια τους τα Nissan Juke Nismo και Juke –R, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη! Η οδήγηση των απίστευτα γρήγορων Nissan Juke, εξελίσσεται σε ένα αστικό τοπίο, όπου τα γραφικά και ο ρεαλισμός του παιχνιδιού, αφήνουν άφωνους ακόμα και τους πιο μυημένους! Η τελευταία έκδοση του παραπάνω δημοφιλούς video game, έχει ήδη «κατέβει» από 50 εκατομμύρια χρήστες συσκευών iOS και Android smartphones / tablets, που έχουν πιάσει το «ψηφιακό» τιμόνι τόσο του νέου Juke Nismo όσο και του θηριώδους Juke-R με τους 545bhp. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/Gameloft