Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Cine - Block: Προτάσεις Σαββατόβραδου

Μπορεί ο τίτλος του συγκεκριμένου ποστ να παραπέμπει σε lifestyle στήλη (οριακή βέβαια η έννοια του “lifestyle“ - ασφαλώς με πολλαπλές προεκτάσεις), η αλήθεια είναι παρόλα αυτά πως προέκυψε σχεδόν αυτόματα όταν η απόφαση παραμονής στο σπίτι για το σημερινό Σαββατόβραδο συνδυάστηκε με την εξίσου αυτόματη ιδέα για παρακολούθηση ταινίας. 

Ο αμέσως επόμενος προβληματισμός έχει φυσικά να κάνει με το είδος της ταινίας. Θρίλερ, κωμωδία, αισθηματική, ευρωπαϊκός κινηματογράφος; Πάντοτε σε κάτι τέτοιες στιγμές, η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, μιας και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση της βραδιάς. 

Εύρηκα! Η ιδέα επιτέλους ήρθε και είναι φαεινή! Ιαπωνικός κινηματογράφος! Αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Υφίσταται και δεν είναι μόνο αυτό που φαντάζεστε!



Είμαστε σίγουροι πως πολλοί θα το έχετε ήδη παρακολουθήσει (η κοινότητα των αμετανόητων φίλων της Honda ευδοκιμεί τόσο στους κόλπους της ελληνικής αυτοκινητιστικής κουλτούρας, όσο και στο λιμάνι του περιοδικού Autokinisimag), παρόλα αυτά θεωρούμε πως τα βίντεο του Best Motoring μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή πληροφοριών - ειδικά όταν διατίθενται και με αγγλικούς υπότιτλους. Μπορεί παρόμοιες μελλοντικές προτάσεις από μέρους μας να μην αποτελέσουν μια νέα στήλη ή θεματολογία (σε αρχικό τουλάχιστον επίπεδο), να είσαστε όμως σίγουροι πως η συγκεκριμένη προσπάθεια θα έχει συνέχεια και θα προσανατολιστεί στη δημιουργία ενός ψηφιακού αρχείου με παρόμοιες παραγωγές «εκπαιδευτικού» χαρακτήρα. 

Απόψε λοιπόν σας αφήνουμε να απολαύσετε τον χορό των οχημάτων του VTEC Club και τις εξαιρετικές οδηγικές ικανότητες της ομάδας του Best Motoring. Σας ευχόμαστε καλή θέαση!

Περιοδικό Autokinisimag