Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η Puma χορηγός στο Global Rallycross Championship

Η εταιρία αθλητικών ειδών Puma εισβάλει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Rallycross που ξεκινά φέτος στις 26 Μαΐου και θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορα σημεία της Αμερικής με σκοπό να ολοκληρωθεί μετά από έξι γύρους. Το πρωτάθλημα συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους αγώνες πίστας, τους εκτός δρόμου αγώνες και τα ράλι, προσφέροντας μοναδικό θέαμα. Η Subaru PUMA Rallycross Team είναι η ομάδα που η Puma πρόκειται να στηρίξει οικονομικά, ενώ οδηγοί της είναι οι Dave Mirra  (επικεφαλής της ομάδας),  Bucky Lasek και Sverre Isachsen - πιστoί τους σύντροφοι τα Subaru Impreza WRX STI 2012. Η ομάδα γιόρτασε την συμφωνία με ένα εντυπωσιακό βίντεο, όπου οδηγοί και αυτοκίνητα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα αφήνοντας υποσχέσεις για την έναρξη και την μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος.





Πηγή: Autoblog




Περιοδικό Autokinisimag

Ring Taxi από την Jaguar

Συνήθως, όταν κάποιος ακούει τις λέξεις Ring και Taxi στην ίδια πρόταση, μόνο σε δύο πράγματα μπορεί να πάει το μυαλό του. Στην γνωστή M5 που αναλαμβάνει την "μεταφορά" πελατών στο Nürburgring και στην οδηγό του - που δεν είναι άλλη από την γκουρού του Nordschleife, Sabine Schmitz. Τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι τώρα μιας και απ' ότι φαίνεται ένα νέο ταξίμετρο έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί στην θρυλική διαδρομή. 

Πρόκειται για ένα καθωσπρέπει εγγλέζικο ταξί (μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για το τυπικό british black cab) από την Jaguar, η οποία ξεκίνησε να παρέχει την δική της υπηρεσία (τηλε)μεταφοράς με μια XJ Supersport Limo εφοδιασμένη με Sport και Speed Pack επιλογές. Κινούμενη από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5 λίτρων και 510 ίππων, είναι σε θέση να επιτύχει τελική ταχύτητα της τάξης των 280χλμ/ώρα. Το δερμάτινο σαλόνι της XJ αντικαταστάθηκε από τέσσερα αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα με ζώνες τεσσάρων σημείων και εξοπλίστηκε με roll cage με σκοπό την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας στους επιβαίνοντες. Βαμμένο σε μια εντυπωσιακή ματ απόχρωση του γκρι, το ταξί της Jaguar πραγματοποιεί ήδη τις πρώτες του κούρσες στο Ring.









Πηγή: CS



Περιοδικό Autokinisimag