Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

H Nissan καταγράφει ρεκόρ παραγωγής και πωλήσεων για τον Ιούλιο του 2011


Η Nissan Motor Co, Ltd ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για την παραγωγή, τις πωλήσεις καθώς και στοιχεία για τις εξαγωγές για το μήνα Ιούλιο 2011.

Παραγωγή

Η παγκόσμια παραγωγή της Nissan, αυξήθηκε τον Ιούλιο κατά 17,6% από έτος σε έτος, στις 388.680 μονάδες, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών για το μήνα Ιούλιο.

Η παραγωγή στην Ιαπωνία αυξήθηκε κατά 15,3% από έτος σε έτος, στις 111.790 μονάδες.

Η παραγωγή εκτός Ιαπωνίας σημείωσε αύξηση κατά 18,6% από έτος σε έτος, στις 276.890 μονάδες, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών για τον Ιούλιο.

Στις ΗΠΑ, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 24,0% από έτος σε έτος, στις 38.209 μονάδες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 10,9% από έτος σε έτος, στις 33.147 μονάδες, κυρίως λόγω της αυξημένης ζήτησης για Juke.

Στην Ισπανία, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 51,5% από έτος σε έτος, στις 15.751 μονάδες, κυρίως λόγω της αυξημένης ζήτησης για Primastar.

Στην Κίνα, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 28,6% από έτος σε έτος, στις 111.366 μονάδες, λόγω της αυξημένης ζήτησης για το νέο Tiida και το Qashqai, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών για το μήνα Ιούλιο.

Η παραγωγή στις υπόλοιπες περιοχές της Υφηλίου σημείωσε μια αύξηση κατά 49% από έτος σε έτος, στις 45.197 μονάδες, κυρίως λόγω της αυξημένης ζήτησης για το Micra στην Ταϊλάνδη και την Ινδία.

Πωλήσεις

Οι παγκόσμιες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8,1% από έτος σε έτος, στις 378.879 μονάδες, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών για τον Ιούλιο.

Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 16% από έτος σε έτος, στις 55.065 μονάδες, λόγω και της αυξημένης ζήτησης για Juke.

Στην Κίνα, οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του 26% από έτος σε έτος, στις 100.115 μονάδες, κυρίως λόγω της αυξημένης ζήτησης για Qashqai, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών για το μήνα Ιούλιο.

Οι πωλήσεις στις υπόλοιπες περιοχές της Υφηλίου αυξήθηκαν κατά 13,9% από έτος σε έτος, στις 62.474 μονάδες, κυρίως λόγω της αυξημένης ζήτησης στην Ινδονησία και τη Βραζιλία.

Η Επιτομή του Flex7: Το Opel Zafira Ελκυστικότερο Από Ποτέ


Το Opel Zafira Tourer θα προστεθεί στη γκάμα πολυμορφικών οχημάτων της Opel το φθινόπωρο του 2011 μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) της Φρανκφούρτης. Το νέο ‘Σαλόνι σε Τροχούς’ - όπως αποκαλείται -πλαισιώνει την κατηγορία με προηγμένα χαρακτηριστικά, καινοτόμες τεχνολογίες και ανάγλυφη, δυναμική σχεδίαση που συνδυάζεται με μία ανανεωμένη φιλοσοφία εσωτερικής ευελιξίας.

Για τους οπαδούς της επιτυχημένης φιλοσοφίας Zafira, το τρέχον μοντέλο θα συνεχίσει να διατίθεται με σημαντικά αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό στην ελκυστική βασική τιμή των 22.950 ευρώ (Λιανική Τιμή Πώλησης με ΦΠΑ στη Γερμανία). Περίπου ένα εκατομμύριο μονάδες του δημοφιλούς Zafira δεύτερης γενιάς έχουν πουληθεί από το 2005 που κυκλοφόρησε και εξακολουθεί να κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες με το στάνταρ σύστημα καθισμάτων Flex7. Πρόκειται για μία φιλοσοφία χάρη στην οποία η Opel καθιέρωσε νέα τάση με την πρώτη γενιά Zafira το 1999 και προσφέρει ποικίλες δυνατότητες, χωρίς τη χρονοβόρα αφαίρεση των καθισμάτων.

Ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού με έξυπνους συνδυασμούς και πλεονεκτήματα τιμής διατίθενται με σκοπό την αναβάθμιση και εξατομίκευση του Zafira:

  • FlexOrganizer Pack για διατήρηση της τάξης στο χώρο αποσκευών
  • Sight & Light Pack για βέλτιστο φωτισμό και καλή ορατότητα
  • Winter Pack για θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και αεραγωγούς καλοριφέρ στην τρίτη σειρά καθισμάτων
  • Seat Comfort Pack για την άνεση οδηγού και συνοδηγού
  • Convenience Pack για ευκολίες και ανέσεις στο εσωτερικό
  • Premium Pack, Sportive Pack και OPC Line Pack για μία κομψή, σπορ εμφάνιση

Το νέο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας TOUCH & CONNECT Europa Navi αποτελεί μία συμφέρουσα αγορά. Συγκριτικά με το τρέχον Navi DVD 90, προσφέρει μία σειρά νέων και βελτιωμένων λειτουργιών. Για παράδειγμα λειτουργικότητα οθόνης αφής, πλοήγηση βασισμένη σε κάρτα SD με οδικούς χάρτες για 28 Ευρωπαϊκές χώρες σε 2 ή 3D και διεπαφή USB. Και με 790 ευρώ (Λιανική Τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία), είναι πάνω από 1.000 ευρώ φθηνότερο.

Η Opel προσφέρει τώρα το Zafira με πέντε κινητήρες από 81 kW/110 hp - 110 kW/150 hp: δύο βενζινοκινητήρες 1.6 ecoFLEX (85 kW/115 hp) και 1.8 (103 kW/140 hp), δύο 1.7 ecoFLEX CDTI diesel με 81 kW/110 hp και 92 kW/125 hp και έναν 1.6 CNG turbo ecoFLEX (110 kW/150 hp) που λειτουργεί με πολύ οικονομικό φυσικό αέριο.

Zafira και Zafira Tourer: Ευελιξία στην υπηρεσία των πελατών

Στην τρέχουσα μορφή του, το Opel Zafira απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν ένα οικονομικό αυτοκίνητο και εκτιμούν τη λειτουργικότητα. Αυτοί μπορούν να απολαύσουν τα βραβευμένα χαρακτηριστικά του πολυχρηστικού, ευέλικτου επταθέσιου σε προσιτή τιμή.

Με νέα φιλοσοφία καθισμάτων, το Zafira Tourer θέτει τώρα νέα πρότυπα στην ευελιξία εσωτερικού και την ατμόσφαιρα της καμπίνας καθώς υπόσχεται μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία με μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Στη δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye βασίζεται μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης με προσαρμοζόμενο έλεγχο ταχύτητας μέσω ραντάρ και ενεργοποίηση πέδησης σε επικείμενη σύγκρουση. Επομένως, οι πολύ μοντέρνες οικογένειες με δραστήριο lifestyle που αγαπούν τις νέες τεχνολογίες θα βρουν αυτό που αναζητούν στο μοντέλο Zafira Tourer.

Το Zafira και το νέο Zafira Tourer θα κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Opel στο Bochum.