Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η τρόικα προτείνει: Οικονομικοί τρόποι μετακίνησης για τους Έλληνες

Άμα υπάρχει θέληση όλοι οι καλοί χωράνε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ταξιδεύει με ένα μηχανάκι μια εξαμελής οικογένεια στην Ινδία και τα δύο σκυλάκια τους!!Μάλιστα, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα τους, το ταξίδι φαίνεται πολύ άνετο!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έρχεται: Ολοκαίνουργια BMW M6

Εντός του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η BMW θα δώσει επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες από την καινούρια M6! Το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.
Από τα λίγα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει έως σήμερα, η νέα Μ6 θα είναι περίπου όπως η απεικόνιση της φωτογραφίας (δεν πρόκειται για πραγματική φωτογραφία, αλλά για επεξεργασμένη με ειδικό πρόγραμμα).




Η νέα γρήγορη έκδοση της σειράς 6 θα είναι διαθέσιμη και με το coupe και με το cabrio αμάξωμα. Μερικές από τις αλλαγές που θα διαθέτει είναι η ανασχεδιασμένη σπορ ανάρτηση, τα κεραμικά φρένα και οι νέες ελαφριές ζάντες αλουμινίου. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο V8 κινητήρας 4,4 lt που φοράει η Μ5.
Το σύνολο αυτό αποδίδει 560 PS, έχει μέγιστη ροπή 69,3 kgm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M DCT επτά σχέσεων.

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

1.863 MINI ανακαλεί η BMW Hellas. Γιατί;

Στην εκτέλεση προγράμματος ανάκλησης 1.863 MINI προχωρά η BMW Hellas AE σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά ΜΙΝΙ Cooper S, Countryman Cooper S και JCW με ημερομηνίες παραγωγής από 07/03/2006 έως 18/01/2011 και πραγματοποιείται καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα στην βοηθητική αντλία νερού του στροβιλοσυμπιεστή του κινητήρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν από τη BMW Hellas AE, ώστε να επισκεφθούν οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για να γίνει αντικατάσταση της βοηθητικής αντλίας νερού του στροβιλοσυμπιεστή (turbo), χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW Hellas AE.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Συγκλονιστικό: το πιο ακριβό ατύχημα στην Ιαπωνία με14 supercars

14 supercars, 8 Ferrari, 1 Lamborghini και 2 Mercedes συγκρούστηκαν σε έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στην Ιαπωνία, προκαλώντας το πιο ακριβό ατύχημα στην ιστορία της. Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός μιας Ferrari προσπαθώντας να αλλάξει λωρίδα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπάρες του δρόμου. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα supercars, που ακολουθούσαν με μεγάλη ταχύτητα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, προσπαθώντας να τον αποφύγουν. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.





Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Συμβουλές από την Goodyear για οδήγηση σε χιονισμένους/βρεγμένους δρόμους

Η εταιρεία ελαστικών Goodyear εξέδωσε συμβουλές για τους οδηγούς, σε ότι αφορά την οδήγηση σε χιόνι, πάγο, ή απλά βρεγμένο οδόστρωμα. Εννιά ενδιαφέρουσες συμβουλές για τα ελαστικά του αυτοκινήτου αλλά και την συμπεριφορά μας στους δρόμους…

1. Τα χειμερινά ελαστικά είναι σχεδιασμένα για βελτιωμένο κράτημα και φρενάρισμα σε χειμερινές συνθήκες. Αποφύγετε να οδηγείτε στο χιόνι με θερινά ελαστικά. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα χειμερινό ελαστικό από το σήμα της νιφάδας στο πλαϊνό του.

2. Ελέγξετε το βάθος του πέλματος του ελαστικού πριν ξεκινήσετε την οδήγηση. Όσο μεγαλύτερο βάθος τόσο καλύτερος έλεγχος στο δρόμο.


3. Ξεκινήστε με ταχύτητα στο κιβώτιο μεγαλύτερη από την κανονική για να αποφύγετε στο σπινάρισμα. Όταν σπινάρει το αυτοκίνητο σημαίνει πως μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που πρέπει έχει μεταφερθεί στους τροχούς γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εκτροπή του οχήματος σας από τον δρόμο.


4. Οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα. Οι δρόμοι με χιόνι και πάγο απαιτούν περισσότερη προσοχή. Έτσι οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε σε περίπτωση κινδύνου.

5. Εάν έχετε φορέσει αλυσίδες στα ελαστικά αποφύγετε να πατάτε το φρένο απότομα. Κρατήστε σταθερή πίεση στο φρένο.


6. Κρατάτε τις αποστάσεις από άλλα οχήματα. Οι αποστάσεις φρεναρίσματος σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους μεγαλώνουν και άρα χρειάζεστε χώρο για να σταματήσετε.
7. Μην πατάτε γκάζι κάτω από γέφυρες ή διαβάσεις. Είναι κλασικά σημεία όπου μπορεί να υπάρχει πάγος. Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα σημεία.

8. Όταν κολλήσετε στο χιόνι αποφύγετε να πατήσετε πολύ γκάζι- αυτό θα σας κολλήσει ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιήστε χαμηλή ταχύτητα στο κιβώτιο μέχρι σίγα σιγά να ξεκολλήστε από το σημείο που βρίσκεστε.

9. Σε ακραίες χειμερινές συνθήκες απαιτείτε ιδιαίτερη προσοχή στον δρόμο. Μην μιλάτε στο τηλέφωνο ή απασχολείστε με άλλα πράγματα.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης