Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

America America


Η αγωνιστική κουλτούρα των Αμερικάνων, θα μπορούσε κάποιος να πει, ξεφεύγει από τα πρότυπα που λίγο ή πολύ -κατά τη διάρκεια της αυτοκινητιστικής μας ενηλικίωσης- έχουμε συνηθίσει. Mazda MX-5 εφοδιασμένο με V8 κινητήρα; Πες το κι έγινε! Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όλα δείχνουν πιο ωμά, όχι τόσο ραφιναρισμένα και σίγουρα καθόλου διακριτικά. Η  «Size does Matter» φιλοσοφία των Πολιτειών (States) δεν λείπει από τους 4 τροχούς και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς. Και ξέρετε κάτι; Μας αρέσει. Και μάλιστα πολύ.

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα μισής σχεδόν ώρας από το NARRA (North American Road Racing Association), με πλάνα που προέρχονται από την πίστα Texas World Speedway και φιλοξενούν εκδηλώσεις όπως: οι αγώνες US PDE (Performance Driver Education), US TT (Time Trials) Championship, US GT (Road Racing) Championship, καθώς επίσης και το Viper Cup.


Πηγή: HighTechCorvette

Περιοδικό Autokinisimag

Γεύση από Ring!


Στην εκπνοή του 2012, παρακάτω έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μερικές «ιδιαίτερες» στιγμές κατευθείαν από το Ring. Μπούκες, έξοδοι, σούζες, χασίματα, μπαμ, τύχη, στριγκλίσματα ελαστικών, γέλια και κλάματα. Σχεδόν απ' όλα έχει το δεκάλεπτο απόσπασμα που ακολουθεί. 

Ας ευχηθούμε οι άτυχες (ή τυχερές) στιγμές να μας βρίσκουν πάντοτε στα πλαίσια ενός ασφαλούς και ελεγχόμενου περιβάλλοντος, όπως αυτό μιας πίστας (η ρητορική γύρω από το ερώτημα αν το Nürburgring αποτελεί πίστα με τη στενή έννοια του όρου ας περιμένει να αναλυθεί σε ποστ του 2013).


Πηγή: YouTube

Περιοδικό Autokinisimag