Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κορυφαίες επιδόσεις από τα νέα μοντέλα SEAT

Τα νέα SEAT Leon και Toledo έλαβαν βαθμολογία πέντε αστέρων στον τελευταίο γύρο των αποτελεσμάτων που δημοσιεύθηκαν από το Euro New Car Assessment Programme (NCAP), τον ανεξάρτητο οργανισμό πραγματοποίησης αυτοκινητιστικών crash test. Kαι τα δύο μοντέλα SEAT πέτυχαν συνολική βαθμολογία 94% στην ασφάλεια των ενήλικων επιβατών, ενώ η μέγιστη βαθμολογία τους δόθηκε και στα πλαίσια του απαιτητικού side barrier test, όπου και τα δύο αυτοκίνητα πρόσφεραν την καλύτερη δυνατή προστασία σε όλο το σώμα των επιβατών. Στην προστασία των παιδιών, το Leon σκόραρε 92% στο σύνολο - το υψηλότερο σκόρ της κατηγορίας στα πλαίσια αυτού του γύρου δοκιμών - συμπεριλαμβανομένου του μέγιστου δυνατού βαθμού με βάση τις μετρήσεις που καταγράφηκαν από τα παιδικά ανδρείκελα κατά την διάρκεια των δυναμικών δοκιμών.Το NCAP σημείωσε πως ο αερόσακος του συνοδηγού μπορεί να απενεργοποιηθεί ώστε να επιτρέψει την ασφαλή χρήση παιδικών καθισμάτων που κοιτούν προς τα πίσω και πως η κατάσταση λειτουργίας ή μη του αερόσακου είναι σαφώς ορατή από τον οδηγό. Στην προστασία των πεζών, ο προφυλακτήρας του Leon σκόραρε την μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που προσφέρει στα πόδια και ο σχεδιασμός του καπώ αξιολογήθηκε θετικά από το NCAP καθώς προσφέρει καλύ καλή προστασία στα περισσότερα πιθανά σημεία επαφής κεφάλι πεζού.
Στα δυναμικά test, το Toledo σκόραρε επίσης την μέγιστη βαθμολογία για την προστασία απο τις μετρήσεις που καταγράφηκαν με την χρήση ενός παιδικού ανδρείκελου ηλικίας τριών ετών. Όπως και το Leon, έτσι και το Toledo σημείωσε επίσης υψηλή βαθμολογία για την προστασία που προσφέρει ο προφυλακτήρας στα πόδια των πεζών. Στην κατηγορία Safety Assist, το NCAP σημείωσε πως το Electronic Stability Control ανήκει στον βασικό εξοπλισμό τόσο στο Leon όσο και στο Toledo. Επιπλέον, οι τεχνολογικές καινοτομίες του SEAT Lane Assist και του Συστήματος Αποτροπής Πολλαπλής Σύγκρουσης μετά από ατύχημα αναγνωρίστηκαν από το Euro NCAP Advanced, το οποίο επιβραβεύβει τις τεχνολογίες που αποδεινκύουν επιστημονικά το όφελος στους καταναλωτές και στην κοινωνία γενικότερα. Το SEAT Lane Assist αποτελεί μία καινοτομία η οποία πάνω από 65km/h βοηθάει το οδηγό να παραμένει εντός της προβλεπόμενης λωρίδας οδήγησης. Μία κάμερα, τοποθετημένη στο παρμπρίζ, κοντά στον εσωτερικό καθρέπτη, ανιχνεύει τις σημάνσεις λωρίδων κυκλοφορίας μπροστά από το όχημα και μέσω του ηλεκτρο-υδραυλικού συστήματος τιμονιού εφαρμόζει διορθώσεις στην διεύθυνση όταν ανιχνεύει πως η τροχιά του αυτοκινήτου παρεκκλίνει. Το Σύστημα Αποτροπής Πολλαπλής Σύγκρουσης μετά από ατύχημα είναι ένα σύστημα που εφαρμόζεται στα φρένα προκειμένου να προλάβει ή να μετριάσει τις επιπτώσεις εκ των υστέρων, όταν πια ένα αυτοκίνητο έχει εμπλακεί σε μία σύγκρουση. Αν ο αερόσακος έχει ήδη ανοίξει κατά την πρώτη σύγκρουση τότε το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας θα ακινητοποιήσει το όχημα και θα ενεργοποιήσει τα φώτα alarm καθώς και τα φώτα φρένων. Μιλώντας για τα αποτελέσματα του νέου Leon και Toledo στο Euro NCAP, o Dr. Matthias Rabe, ο Αντιπρόεδρος της SEAT για την Έρευνα και την Ανάπτυξη δήλωσε: «Στην SEAT έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας σε όλη την γκάμα των μοντέλων μας προκειμένου να πληρούν τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ότι η ισχυρή απόδοση του νέου Leon και Toledo στο απαιτητικό Euro NCAP αντανακλά αυτή την δέσμευση. Πιο συγκεκριμένα είμαστε ευχαριστημένοι για την αναγνώριση που είχαμε από το Euro NCAP Advanced για την διαθεσιμότητα των συστημάτων Lane Assist καθώς και του Συστήματος Αποτροπής Πολλαπλής Σύγκρουσης μετά από ατύχημα».