Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

5 δημοφιλή μοντέλα της οικογένειας Piaggio σε μειωμένες τιμές!

Η Piaggio υποδέχεται τη νέα χρονιά, προσφέροντας λύσεις για οικονομικές μετακινήσεις χωρίς άγχος και περιορισμούς! Τα αγαπημένα μοντέλα Fly 100, Liberty 125/150, Carnaby 300 και Beverly 300, συνεχίζουν να διατίθενται σε μειωμένες τιμές με όφελος έως και 690€ και υπόσχονται μία χρονιά γεμάτη ευελιξία και λειτουργικότητα:  Fly 100: 1.370€ από 1.570€  Liberty 125: 1.940€ από 2.140€  Liberty 150: 2.045€ από 2.430€  Carnaby 300: 3.370€ από 4.060€  Beverly 300: 4.180€ από 4.540€

Το Fiat Freemont πρωταγωνιστεί στο «Wrooom 2013» στη Μαντόννα Ντι Καμπίλιο

Το «Wrooom 2013 - F1 & MotoGP Press Ski Meeting», η διάσημη διοργάνωση στην οποία η Fiat συμμετέχει ως χορηγός, πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στη Μαντόννα Ντι Καμπίλιο. Το «Wrooom» απευθύνεται στους εκπροσώπους τύπου και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως το πρώτο «επίσημο» ραντεβού της αθλητικής σεζόν. Περιλαμβάνει συναντήσεις με τους σταρ της Formula 1 και του MotoGP, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται οι οδηγοί της Scuderia Ferrari: Fernando Alonso και Felipe Massa. Η Fiat έχει προσφέρει στη διοργάνωση ένα στόλο από Fiat Freemont, το πρώτο προϊόν της συνεργασίας της Fiat με την Chrysler. Το «Wrooom 2013 - F1 & MotoGP Press Ski Meeting» είναι μια μεγάλη γιορτή κινητήρων και διασκέδασης, στην οποία όλα γίνονται ακόμα πιο πρωτότυπα και συναρπαστικά από τις πολλές πρωτοβουλίες που είχαν προγραμματιστεί για να ζωντανέψουν τα βράδια στη Μαντόννα Ντι Καμπίλιο. Μερικές από αυτές τις συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Fiat Chalet-το χειμερινό σπίτι της Fiat, ένα κομψό και λαμπερό καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 2.000 μέτρων. Ακριβώς μπροστά από το Fiat Chalet, το κοινό μπορεί να θαυμάσει το Fiat Freemont, το αυτοκίνητο που προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει κανείς οποιαδήποτε κατάσταση στην καθημερινή ζωή. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το Fiat Freemont βρίσκεται στο προσκήνιο σε αυτήν την παγκόσμιας φήμης τοποθεσία στους Δολομίτες. Το δεύτερο μέρος του «Fiat Top Ski Schools Project» ξεκίνησε από το «χειμερινό σπίτι» της Fiat το Δεκέμβριο του 2012. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας το Freemont στάθηκε στο πλάι 500 εκπαιδευτών σκι από τις πιο δημοφιλείς ιταλικές σχολές σκι. Φέτος το πρόγραμμα επεκτείνεται σε τρεις ακόμη σχολές, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 640 εκπαιδευτές και επίσης προβλέπει τη συμμετοχή του νέου Panda 4x4, του μοναδικού τετρακίνητου μοντέλου της κατηγορίας Α.

Η Mazda και η Fiat υπογράφουν συμφωνία για το νέο roadster της Alfa Romeo

Σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης της 23ης Μαΐου 2012, η Mazda Motor Corporation (Mazda) και η Fiat Group Automobiles S.p.A. (Fiat) ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή της τελικής συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία η Mazda θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός ανοιχτού, διθέσιου, σπορ αυτοκινήτου για την μάρκα Alfa Romeo στο εργοστάσιό της στην Χιροσίμα, της Ιαπωνίας ξεκινώντας το 2015. Το νέο roadster της Alfa Romeo θα αναπτυχθεί για την παγκόσμια αγορά και θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική της νέας γενιάς Mazda MX-5. Η συμφωνία προβλέπει ότι τόσο η Mazda, όσο και η Fiat θα αναπτύξουν δύο διαφοροποιημένα, με κίνηση στους πίσω τροχούς roadster με το ξεχωριστό στυλ, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μάρκας. Τα δύο μοντέλα, της Alfa Romeo και της Mazda, θα κινούνται το καθένα με ξεχωριστούς, ιδιόκτητους κινητήρες της κάθε εταιρίας. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Mazda στοχεύει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης και παραγωγής της και να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για roasters ανά τον κόσμο. Για τη Fiat, η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού Alfa Romeo roadster χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. Κάτι που θα επιτρέψει στην Alfa Romeo να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει μέχρι το 2016.

…και οι 3 αναβάτες της Team HRC στον τερματισμό του Dakar Rally 2013

Οι τρεις αναβάτες της Team HRC Helder Rodrigues, Javier Pizzolito και Johnny Campbell οδηγώντας από μία Honda CRF450 Rally ανέβηκαν στη ράμπα του τερματισμού στο Dakar Rally 2013, έχοντας καλύψει 8420 χιλιόμετρα μέσα από 14 ειδικές διαδρομές από την Περού μέχρι τη Χιλή. Μετά το τέλος της τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα από τη La Serena στο Santiago μήκους 346 χιλιομέτρων 2 από τους αναβάτες της Team HRC βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα Rodrigues τερμάτισε στην 7η θέση και ο Pizzolito στην 8η θέση ενώ ο τρίτος οδηγός της ομάδος Johnny Campbell τερμάτισε στην 40η θέση. Ο τερματισμός και των 3 οδηγών της ομάδος σε σε ένα από τα πιο σκληρά ράλι του κόσμου ήταν καρπός της αξιοπιστίας της CRF450 Rally, της προσπάθειας ολόκληρης της ομάδος καθώς επίσης και της αλληλοϋποστήριξης των 3 οδηγών σε κάθε ειδική διαδρομή του αγώνα. Τα προβλήματα πλοήγησης, κάποιες μηχανικές βλάβες ορισμένα θέματα με τα καύσιμα την 2η και 3η ημέρα του αγώνα είχαν σαν αποτέλεσμα οι αναβάτες της HRC να χάσουν πολύτιμο χρόνο αλλά και την επαφή τους με τους πρώτους αναβάτες. Ξεπερνώντας τα προβλήματα αυτά ο Helder Rodrigues, ο Javier Pizzolito και ο Johnny Campbell συνέχισαν την προσπάθεια τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Η τελική κατάταξη στο Dakar Rally 2013 είναι: 1. Despres (KTM) 2.Faria (KTM) +10'43 ", 3.Lopez (KTM) 18'48" 4.Jakes (KTM) +23'54 ", 5.Pedrero (KTM) +55'29", 7. Helder Rodrigues Team HRC (Honda) +1 h11'22 "8. Javier Pizzolito Team HRC (Honda) +1 h26'07, 40 Johnny Campbell Team HRC (Honda) +8 h11'40