Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

25.000 συνοδηγοί για τον Sebastian Vettel και τον Mark Webber

Στο βρετανικό γκραν πρι τα δύο μονοθέσια της Red Bull θα έχουν μια εμφάνιση ελαφρώς διαφορετική. Η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε πως για έναν μόνο αγώνα το σώμα των μονοθεσίων θα καλυφθεί από φωτογραφίες 25.000 φαν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα "Wings for Life" βασικό φιλανθρωπικό αντικείμενο του οποίου είναι η ενίσχυση της έρευνας σχετικά με την θεραπεία τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης.




Δεν είναι η πρώτη φορά που η Red Bull προχωρά σε ενέργειες φιλανθρωπικού σκοπού. Κάτι παρόμοιο είχε πραγματοποιήσει και το 2007. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος , ανεβάζοντας μια φωτογραφία και δωρίζοντας 15€ στο ίδρυμα. Στη συνέχεια θα λάβουν ένα επίσημο πιστοποιητικό από την ομάδα που θα δηλώνει πως η φωτογραφία τους έχει προστεθεί στο κολάζ και η συνδρομή τους έχει καταχωρηθεί.




"Ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να λάβουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση. Ανεβάστε μια φωτογραφία δικής σας, της μαμάς σας, του σκύλου σας, οτιδήποτε θέλετε και πάρτε μέρος στο γεγονός" δήλωσε ο Αυστραλός οδηγός της ομάδας Mark Webber.

Ο έτερος οδηγός της Red Bull Sebastian Vettel, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους φαν μας να γίνουν μέρος της ομάδας αλλά και της ιστορίας ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν μια φιλανθρωπική κίνηση".





Πηγή: Formula1


Περιοδικό Autokinisimag

Αυτοκίνητο και Φωτογραφία (Μέρος 1ο)

Το αυτοκίνητο, ως κάτι παραπάνω από ένα απλό αντικείμενο και ένα χρηστικό εργαλείο, έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί πεδίο έμπνευσης. Με αφετηρία τη σημερινή ημέρα, το blog του περιοδικού Autokinisimag θα φιλοξενήσει 50 εξαιρετικά παραδείγματα φωτογραφιών που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο - όχι σαν ένα άψυχο μεταλλικό κατασκεύασμα, αλλά σαν έργο τέχνης. Η σειρά των ποστ θα ολοκληρωθεί σε 5 εβδομάδες (10 φωτογραφίες κάθε εβδομάδα) ενώ περιμένουμε τα σχόλιά σας για τη φωτογραφία που σας έκανε περισσότερο "κλικ".

Μέρος 1ο
























8 (Angelo)









Περιοδικό Autokinisimag



ΠΠΡ: Αργεντινή 2012 Αποτελέσματα

Έπειτα από τα αποτελέσματα του χθεσινού αγώνα BTCC, σειρά έχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Η ολοκλήρωση του 5ου γύρου του πρωταθλήματος έφερε για ακόμη μια φορά τον Sebastian Loeb στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Γάλλος σημείωσε την τρίτη του φετινή νίκη, την έβδομη στην σειρά στην Αργεντινή και την εβδομηκοστή συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεύτερος τερμάτισε ο team mate του Mikko Hirvonen ενώ ο Dani Sordo έχασε τη τρίτη θέση εξαιτίας μηχανικού προβλήματος. Ο Νορβηγός Mad Ostberg της Adapta World Rally Team συμπλήρωσε το βάθρο.

"Η νίκη της Αργεντινής ήταν κάτι το εκπληκτικό, ειδικά μετά την ατυχία της Πορτογαλίας. Σε συνδυασμό με τη δεύτερη θέση του Mikko, τα τελικά αποτελέσματα ήταν ότι χρειαζόταν αυτή τη στιγμή η ομάδα" δήλωσε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.





Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1. S. Loeb                5:34:38:8

2. M. Hirvonen         5:34:54:0

3. M. Ostberg          5:37:49:2

4. M. Prokop           5:44:24:1

5. T. Neuville           5:45:56:4

6. P. Solberg           5:46:41:0

7. S. Ogier               5:47:04:1

8. E. Novikov           5:55:49:0

9. N. All-Attiyah       6:03:01:4

10. O. Tänak           6:11:58:3


Σειρά στο ημερολόγιο του ΠΠΡ έχει , μετά από την περσινή του απουσία, το Ράλι Ακρόπολις στις 25 με 27 Μαΐου. Οι ειδικές του διαδρομές γύρω από το Λουτράκι και τα Καμένα Βούρλα αποτελούν πάντοτε πρόκληση για τις ομάδες και τους οδηγούς ενώ υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη θα παίξουν για ακόμη μια φορά καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Για αναλυτικά αποτελέσματα και σχολιασμό, μην χάσετε το επόμενο τεύχος του Autokinisimag.


Πηγή: WRC


Περιοδικό Autokinisimag

Προσοχή στις τρύπες

Χωρίς να αποτελεί τον πλέον ορθόδοξο τρόπο για να ξεκινήσει η εβδομάδα, το παρακάτω βίντεο μας έρχεται από τη Ρωσία όπου εκτός από σοβαρές κόντρες συμβαίνουν και σοβαρά λάθη. Δείτε λοιπόν τι έπαθε ο οδηγός ενός Land Rover που ενώ κινούνταν κανονικά (πράγμα λιγάκι παράξενο για τους Ρώσους και την οδηγική τους συμπεριφορά), είχε την ατυχία να συναντήσει στο δρόμο του μια τρύπα. Πρόκειται για μια τρύπα υπονόμου την οποία κάποιος - αρμόδιος ελπίζουμε - αφού άνοιξε, ξέχασε να κλείσει. Παρόλο που ο οδηγός βγήκε από το όχημά του σώος και αβλαβής, το Land Rover δεν έδειξε να απολαμβάνει την απρόσμενη "συνάντηση".




Περιοδικό Autokinisimag