Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πάμε στην τηλεόραση!

Συμφωνία με δυο τηλεοπτικούς σταθμούς έκλεισε το περιοδικό μας αυτή την εβδομάδα. 

Η πρώτη αφορά την ψυχαγωγική εκπομπή Ρόδα Στιλέτο, η οποία θα προβληθεί μέσα στον Δεκέμβριο στο Γρεβενα ΤV και η άλλη αφορά τόσο το Ρόδα Στιλέτο όσο και το ρεπορτάζ για τις παράνομες κόντρες το οποίο θα προβληθεί στο Alpha TV της Δράμας. 

Πολλές περισσότερες συμφωνίες βρίσκονται ήδη σε εκκρεμότητα και θα δείτε σύντομα πολλά από τα videos μας σε διάφορα τοπικά κανάλια. 

Καλή τηλεθέαση!

Διακρίσεις για την Autodeal

Σημαντική διάκριση για την Autodeal
στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο After Sales της Kia Motors

Η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ βραβεύτηκε πρόσφατα ως ο Επίσημος Διανομέας με την καλύτερη επίδοση σε παγκόσμιο επίπεδο στον δείκτη ικανοποίησης πελατών από τις υπηρεσίες μετά την πώληση της έρευνας Kia After sales Customer Satisfaction 2010.
Στην έρευνα που συμμετείχαν συνολικά 42 χώρες όπως η Αυστρία, η Σουηδία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Αυστραλία και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2010 τηλεφωνικά (τεχνολογία CATI), η Autodeal συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ως προς τη συνολική ικανοποίηση πελατών από τις υπηρεσίες μετά την πώληση.

Το βραβείο παρέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής της Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ κος Ιωάννης Παπαδογιάννης από τον Πρόεδρο της Kia Motors Europe κύριο Paul Philpott σε ειδική τελετή στις 20 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της Kia Motors στην Φρανκφούρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ επιτυγχάνει την ίδια υψηλή βαθμολογία στην παραπάνω έρευνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Η Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» - ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Ως μέλος του Hyundai-Kia Automotive Group, η Kia στοχεύει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της παγκόσμιας αγοράς. Κατασκευάζει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 13 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 9 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 172 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 17 εκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

Ανέκδοτο



Ένας τύπος οδηγούσε βράδυ και το ευχαριστιόταν, τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας.

Ξαφνικά βλέπει τα φώτα ενός περιπολικού να ανάβουν πίσω του, αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει. Ανεβάζει ταχύτητα στα 150... ο αστυνομικός πίσω του, 160, 180, 200 τίποτα! Δεν του ξεφύγει και τελικά κάνει στην άκρη.

Αστυνομικός: "Δεν μου έφτανε η δύσκολη μέρα που είχα, δεν σταματούσες κι εσύ! Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια και είμαι κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις... ΑΝ βρεις μια δικαιολογία που ΔΕΝ έχω ξανακούσει."
Οδηγός: "Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό."
Αστυνομικός: "Το λοιπόν;"
Οδηγός: "Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος... και με κυνηγούσε να την επιστρέψει!"

Cruising in WTCC

Τα Cruze Οδεύουν Προς Τη Νίκη Στο Μακάο

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα WTCC 2010 φθάνει στο τέλος του με τις ομάδες, τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα να βρίσκονται ήδη στο Μακάο για την καθιερωμένη τελετή λήξης.

Η Chevrolet, που από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, απέχει μόλις λίγους βαθμούς από τη πρώτη θέση και τον τίτλο των Κατασκευαστών, ενώ ο Yvan Muller είναι ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του Πρωταθλητή.

Η αγωνία και ο ενθουσιασμός κορυφώνονται σε αναμονή του τελευταίου αγώνα στο Μακάο, όχι μόνο λόγω του ότι οι αγώνες στην Κίνα είναι συνήθως αποφασιστικοί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για μία από τις πλέον ξεχωριστές πίστες στο ημερολόγιο του WTCC. Όλα μπορούν να συμβούν λοιπόν στη Guia, μία πίστα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Από εκεί εξάλλου προέρχεται και η φήμη του συγκεκριμένου αγώνα ως ‘’lottery’’ κάτι που φυσικά συνάδει και με την κύρια δραστηριότητα της πόλης που δεν είναι άλλη από τον τζόγο…!

Παραμονές λοιπόν του τελικού και η ομάδα της Chevrolet είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που έχει να κάνει. Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Cruze, το οποίο εξάλλου αποδείχθηκε άκρως ανταγωνιστικό καθ’ όλη της διάρκεια των φετινών αγώνων, η ομάδα της Chevrolet σχεδιάζει να κάνει ακόμα μία επιτυχημένη εμφάνιση στο Μακάο, μία πίστα από την οποία έχει άριστες αναμνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Yvan Muller:
“Το Μακάο είναι επιτομή όλων των φετινών circuit και είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Παρά το ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία αστική διαδρομή, στο Μακάο υπάρχει η πιο γρήγορη αλλά και η πιο αργή στροφή σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ευθεία και την πιο κλειστή καμπή. Προφανώς δεν πρόκειται για μία από τις πιο εύκολες πίστες και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ευκολότερος αγώνας για να κριθεί ένα Πρωτάθλημα. Κατεβαίνω στο Μακάο με ένα σαφές προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτή τη πίστα όλα μπορεί να συμβούν. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να επικεντρωθούμε στο Cruze, που τα έχει πάει καταπληκτικά σε όλες τις πίστες φέτος.”



Rob Huff:
“Αυτή την εβδομάδα, συνέχισα τις δοκιμές με το Cruze 2011, στο Brands Hatch και MIRA. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει γίνει στο νέο κινητήρα 1,6 turbo, το αυτοκίνητο γίνεται ολοένα και καλύτερο στην οδήγησή του. Τώρα όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο Μακάο, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι εκεί πάλι, είναι μια πίστα που αγαπώ και έχω σημειώσει αρκετές επιτυχίες εκεί τα τελευταία δύο χρόνια, με δύο νίκες και μία pole position. θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να τα επαναλάβω, όμως το Μακάο είναι πάντα απρόβλεπτο και ένα μέρος όπου οι τοίχοι και τα εμπόδια ‘armco’ δεν συγχωρούνται. Ο κύριος στόχος είναι να πάμε καλά σαν ομάδα και να πάρουμε τα δύο πρωταθλήματα”.

Alain Menu:
“Ταξιδεύαμε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες και δεν έχουμε σταματήσει. Ο Yvan και εγώ βρεθήκαμε στην Αυστραλία, για τον αγώνα V8 Supercar στο Paradise Surfers και στη συνέχεια στην Αργεντινή για τα 200 km του Μπουένος Άιρες. Ήταν ωραίο που συμμετείχαμε σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις οδηγώντας διαφορετικά αυτοκίνητα, αποκτήσαμε πραγματικά εξαιρετικές εμπειρίες. Δύο εβδομάδες μετά από το Μακάο, θα είμαι και πάλι στην Κίνα, με το Cruze στην πίστα του Guandong, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνα του WTCC την επόμενη χρονιά. Προς το παρόν, ανυπομονώ για τον αγώνα στο Μακάο, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς. Σαφώς, η φετινή χρονιά είναι ακόμη πιο ξεχωριστή για εμάς, λόγω της θέσης μας και στα δύο πρωταθλήματα. Είμαι πρόθυμος να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να κλείσουμε τη σεζόν σε μια υψηλή θέση αλλά η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να δουλέψω για την ομάδα’.
               
Ron Hartvelt:
“Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην Okayama και βγήκαμε από αυτή με τα αυτοκίνητα άθικτα, αυτό κάνει την προετοιμασία των αυτοκινήτων για το Μακάο πιο εύκολη, παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που μένει από τη στιγμή που ξεφορτώσαμε τα αυτοκίνητα από τα κοντέινερ. Δεδομένου ότι το Μακάο είναι ... Μακάο, πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το καλό είναι ότι θα έχουμε τα πρώτα συνεργεία στα pits εξαιτίας της θέσης μας στο πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό στο Μακάο να είσαι ο πρώτος στην πίστα.”

Eric Nève:
“Μετά από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και μετά το Σαββατοκύριακο της Okayama, είναι ωραίο να επικεντρωθούμε και πάλι στην αθλητική πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει, βέβαια πολλή εμπιστοσύνη και ενθουσιασμός γύρω μας και μέσα σε όλη την εταιρεία αλλά έχουμε ακόμη δύο αγώνες για να το πετύχουμε. Πρέπει αυτό το αποφασιστικό Σαββατοκύριακο να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και η τύχη είναι με το μέρος μας. Για το λόγο αυτό οι οδηγοί και μέρος της ομάδας θα πάνε νωρίτερα από το συνηθισμένο στο Μακάο, για να μπορέσουν να προσαρμοστούν και να ξεπεράσουν το jet-lag. Είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνουμε και εμείς απλά πρέπει να το πετύχουμε!”.

ΜΑΚΑΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ (Τοπική ώρα = CET 7 ώρες)

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010
12:45 – 13:15 (05:45 – 06:15 ώρα Κεντρικής Ευρώπης) Δοκιμές

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
08:45 – 09:15 (01:45 – 12:15 CET) Ελεύθερες Δοκιμές 1
12:30 – 13:00 (05:30 – 06:00 CET) Ελεύθερες Δοκιμές 2
15:50 – 16:20 (08:50 – 09:20 CET) Προκριματικά 1
16:25 – 16:40 (09:25 – 09:40 CET) Προκριματικά 2 (Top Ten)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
08:00 – 08:15 (01:00 – 01:15 CET) Προθέρμανση

11:50 – 12:15 (04:50 – 05:15 CET) Αγώνας 1 (9 γύροι = 55,053 χλμ.) (εκκίνηση ‘εν κινήσει’)
13:10 – 13:35 (06:10 – 06:35 CET) Αγώνας 2 (9 γύροι = 55,053 χλμ.) (εκκίνηση από στάση)

Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του WTCC στο ΜΑΚΑΟ
Στην Ευρώπη όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το Eurosport International.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΔΗΓΩΝ (22 από τους 24 αγώνες)

1. Y Muller (Chevrolet), 301 βαθμοί 2. G Tarquini (SEAT), 246 3. Priaulx (BMW), 240 4. R Huff (Chevrolet), 236 5. Alain Menu (Chevrolet), 167 ... 21. L Pernía (Chevrolet), 1.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ (22 από τους 24 αγώνες)

1. Chevrolet, 645 βαθμοί 2. SEAT, 571 3. BMW, 544.