Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Oι Αnonymous χτύπησαν το site της F1

Η κατάσταση στο Μπαχρέιν οξύνεται ώρα με την ώρα, σήμερα ανακοινώθηκε ένας νεκρός από τις διαδηλώσεις και ο πρίγκηπας δεν αναβάλλει τον αγώνα, γιατί δεν θέλει λέει να τους περάσει! Και μέσα σε όλα αυτά οι Anonymous χτυπάνε την επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 και γράφουν Formula None (δείτε την φωτό)




Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε χτες στην ιστοσελίδα ήταν DDOS (Distributed Denial of Service) δηλαδή κανείς χρήστης δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μιας και οι servers δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν ενώ παράλληλα έγινε και μία ανάρτηση ανακοίνωσης των χάκερ σχετικά με την υποστήριξή στους πολίτες!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

BMW M3 Frozen Silver Edition

Στις αρχές Μαρτίου η BMW είχε ανακοινώσει μια ειδική έκδοση της M3 με την ονομασία Limited Edition 500. Την μισή χιλιάδα εκείνων των ειδικής έκδοσης οχημάτων, ακολουθεί τώρα η Μ3 Frozen Silver Edition.


Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση, σκοπός δημιουργίας της οποίας αποτελεί η σηματοδότηση των 40 χρόνων ζωής της BMW M GmbH, διαθέτει ένα  χαρακτηριστικό και πρωτοποριακό γνώρισμα που δεν είναι άλλο από το χρώμα της. Πρόκειται για ένα ασημί ματ χρώμα που λανσάρεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της βαυαρικής φίρμας και που σε συνδυασμό με τις επίσης ματ αλλά μαύρες ζάντες, τις μαύρες χρωμιωμένες εξατμίσεις και τις μαύρες εισαγωγές αέρα στο εμπρός και στα πλαϊνά μέρη του αυτοκινήτου ολοκληρώνει το πακέτο της εξωτερικής του εμφάνισης.



Στο εσωτερικό το δέρμα Black Novillo κυριαρχεί και συνδυάζεται ιδανικά με τις ανοιχτόχρωμες ραφές και το δέρμα Palladium ενώ το τιμόνι είναι επενδυμένο με αλκαντάρα. Ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα σε κεντρικό ταμπλό και κονσόλα ενώ κάθε αυτοκίνητο διαθέτει ταμπελάκι με τον σειριακό του αριθμό (θα παραχθούν συνολικά 100 Μ3 Frozen Silver Edition). 








Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος V8 που κινεί και την απλή Μ3, αυτό όμως που αλλάζει είναι η ανάρτηση η οποία είναι χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά. Οι 100 Frozen Silver Edition θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους - οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 11.000€ παραπάνω σε σχέση με μια απλή Μ3 - με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο M DCT ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού, καθώς και με επαναπρογραμματισμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (DSC).

 
Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πολεμικό ανακοινωθέν από την... F1:Εγκατέλειψε το Μπαχρέιν μέλος της Force India

Ολοκληρώθηκε η προσέλευση των ομάδων στο Μπαχρέιν όπου την Κυριακή (22/4) θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας της σεζόν. Ωστόσο συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις και σε μια από αυτές βρέθηκαν και τέσσερις μηχανικοί της Force India.Aναγκάστηκαν να σταματήσουν στον αυτοκινητόδρομο, καθώς μπροστά στα μάτια τους βρίσκονταν σε εξέλιξη συγκρούσεις των αστυνομικών με διαδηλωτές. Έγινε και ρίψη βομβων μολότοφ, δίχως όμως να κινδυνεύσει η υγεία τους.


Ακούγοντας τα νέα ένα μέλος της Force India, εγκατέλειψε το Μπαχρέιν. Όταν ρωτήθηκε ο οδηγός της ινδικής ομάδας, Nίκο Χούλκενμπεργκ καταδίκασε το γεγονός και πρόσθεσε πως "βρισκόμαστε στο Μπαχρέιν για ένα αθλητικό γεγονός, τίποτα άλλο".

Οι οδηγοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού καλούνται να απαντήσουν για το αν θεωρούν σωστό να αγωνιστούν στο Μπαχρέιν κι ενώ μαίνεται ο κοινωνικός αναβρασμός δίπλα τους.

Τέλος, δύο δημοσιογράφοι του Associated Press δεν θα καλύψουν τον αγώνα. Παρουσιάστηκαν προβλήματα με τη βίζα τους. Η βάση τους βρίσκεται στο Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο και άλλοι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε επιχειρήσεις Τύπου στον Περσικό Κόλπο δεν μπορούν να εισέλθουν στο Μπαχρέιν.

Στη γραμμή παραγωγής του νέου Honda Civic

Μπορεί το νέο Honda Civic να βρίσκεται ήδη στους ελληνικούς δρόμους, η διαδικασία κατασκευής και συναρμολόγησής του όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της φίρμας στο Swindon της Αγγλίας.


Σκόνη και θρύψαλα..στην Autobahn!

Σε μια από τις περίφημες Autobahn της Γερμανίας, αυτή που οδηγεί από την Στουτγκάρδη στα ελβετικά σύνορα, μια BWM Μ5 έγινε σκόνη και θρύψαλα, την Πέμπτη, ενώ ταξίδευε με 300 χλμ/ώρα. Ο 60χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πολλές φορές αριστέρα και δεξιά στις μπάρες του δρόμου, διαλύοντας το αυτοκίνητο, πριν πέσει σε γκρεμό 100 μέτρων, πάνω σε γρασίδι. Ευτυχώς οι δύο γιοί του που ακολουθούσαν σε εξίσου μεγάλη ταχύτητα με μια M3 και μια Μ6 (κλασσικοί Γερμανοί) έσβησαν την φωτιά πριν φουντώσει και έτσι ο οδηγός με τον συνεπιβάτη του βγήκαν από τα συντρίμμια ζωντανοί. Ακόμα και το σκυλί που βρίσκοταν στο πίσω κάθισμα, δεν έπαθε τίποτα!Η BWM M5 2013 κομματιάστηκε αλλά έπεσε ηρωικά...Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι άξιζε τα λεφτά της!







Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

To Hyundai i30 απογείωσε τις πωλήσεις των Κορεατών στην Ευρώπη

To i30 και τα ix35 και ix20 είναι οι ναυαρχίδες της Hyundai στην Ευρώπη και η αιτία που το μερίδιο αγοράς της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας αυξήθηκε στο 3,3%. Καθώς οι πωλήσεις του νέου i30 μόλις ξεκίνησαν, οι Κορεάτες περιμένουν αύξηση του μεριδίου αγοράς στο 3,5% για το επόμενο έτος.


Συγκεκριμένα:
Σε αντίθεση με τα χαμηλά ποσοστά πωλήσεων των ανταγωνιστών,η Hyundai διέθεσε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 114.571 μονάδες στην ευρωπαϊκή αγορά, μέγεθος αυξημένο κατά 12,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Ως αποτέλεσμα, το μερίδιο αγοράς της κορεατικής φίρμας αυξήθηκε στο 3,3% κατά το ίδιο διάστημα, σημειώνοντας επίσης ρεκόρ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο η Hyundai διέθεσε 50.131 μονάδες μέγεθος αυξημένο κατά 13,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011 και το οποίο επίσης αποτελεί μηνιαίο ρεκόρ για την φίρμα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έρχεται ο ανταγωνιστής του Cayenne από την Lamborghini

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Κίνα η Lamborghini ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το δικό της SUV. 23 Απριλίου είναι η ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο αμάξι που αναμένεται να είναι το αντίπαλο δέος των Cayenne. Θα έχει τον V10 κινητήρα της Gallardo, 5.2 λίτρων και θα ονομάζεται URUS. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με αυτό το αμάξι είναι οφθαλμόλουτρο...Όλα τα άλλα κοστίζουν ακριβά!












Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης