Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Late Braking

Εσείς πόσο αργά μπορείτε να φρενάρετε; Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης σε δημόσιο δρόμο αλλά σε track sessions με time attack χαρακτήρα, μιας και το να συμμετέχει κανείς σε αγώνες πίστας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε σχετικά υψηλό επίπεδο, αποτελεί γεγονός όχι και τόσο συχνό. Λοιπόν; Εκμεταλλεύεστε ακόμη και το τελευταίο διαθέσιμο εκατοστό για ένα βίαιο και σκληρό μεν αλλά αποδοτικό φρενάρισμα;

Ρίξτε μια ματιά στην οδήγηση του Alex Buncombe στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος 2012 British GT Championship στην πίστα του Donnington, όπου και φροντίζει να δείξει σε όλο σχεδόν το grid τα οπίσθια του Nissan GT-R GT3 του.



Το βίντεο προέρχεται από τους φίλους του Axis of Oversteer και αντιγράφοντας τα λόγια τους δηλώνουμε πως ενώ κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως μέσα σε ένα GT-R όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες, ο Buncombe φροντίζει να αποδείξει πως είναι εξίσου ικανός ακόμη και με πιο «αναλογικές» κατασκευές.



Πηγή: Axis of Oversteer

Περιοδικό Autokinisimag

2013: The TETRAKOSARI© Era



Καλώς ήρθατε στο 2013. Τη χρονιά που το TETRAKOSARI© πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα της επιτάχυνσης. Η αρχή έγινε το 2009 οπότε και το ελληνικό τοπίο των 400 μέτρων δέχθηκε τις δομικές αλλαγές που επέφεραν οι δονήσεις της μητέρας των μαχών της ευθείας. Σχεδόν 4 χρόνια μετά και ενώ το ημερολόγιο γράφει 2013, ετοιμαστείτε για εξίσου συναρπαστικές συγκινήσεις. Το TETRAKOSARI© δεν τελείωσε, το TETRAKOSARI© μόλις τώρα αρχίζει!

Το πρόγραμμα των διοργανώσεων για το 2013 λοιπόν έχει ως εξής:

TETRAKOSARI© VI: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 29, 30 και 31 Μαρτίου 2013

TETRAKOSARI© VII: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 28, 29 και 30 Ιουνίου 2013

TETRAKOSARI© VIII: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2013

Και για τους δύσπιστους, ορίστε, με ήχο και κινούμενη εικόνα:


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διοργανώσεις, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την επίσημη σελίδα του περιοδικού Autokinisimag καθώς και την επίσημη σελίδα του event στα παρακάτω links: http://www.autokinisimag.gr http://www.tetrakosari.gr/tetrakosari-2013.html

Οι σελίδες του περιοδικού στο Facebook βρίσκονται επίσης στη διάθεσή σας παρακάτω:




ενώ η συζήτηση έχει ήδη ανάψει στο forum του TETRAKOSARI©, εδώ: http://www.tetrakosari.gr/forum/


Περιοδικό Autokinisimag