Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Photobucket

340 videos

Δεν χρειάζεται να πει κανείς κάτι παραπάνω για να δείτε το κανάλι μας!

Skyline GTR 2012


Ένα photo-video από το www.2009gtr.com για το Skyline του 2012.  
Tελικά όντως θα γίνει καταστροφή του κόσμου με αυτό το αυτοκίνητο...

Σε λίγο... Offline!

Τις επόμενες ημέρες η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού μας, http://www.autokinisimag.gr θα είναι offline καθότι θα δεχτεί μεγάλες ανανεώσεις. Υπομονή για το καλύτερο λοιπόν!

Αναβαθμίσεις, αναβαθμίσεις!

Αύριο, στην Λ.Α.Ν.

Αύριο η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών & φίλων της Λ.Α. Νάουσας στις 18.00 στο συνεδρικό κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους για να συζητήσουμε το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας. Σας περιμένουμε όλους....

Περισσότερα εδώ: Κλίκ!!



Τι έχει κάνει τελευταία η ΛΑΝ; Για ρίξτε μια ματιά εδώ: Κλίκ!!

Dragster IS fun(ny)!


Rockmaster Dart!
Δείτε πολύ περισσότερες γελοιογραφίες εδώ: Κλίκ!!!

The Scooby Forum

Κάτι μαγειρεύουν τα παιδιά του Scooby..

Στο Facebook: Κλικ!


Υπενθύμιση: 2η Συγκέντρωση DREAMFORD RS στην Αθήνα

Dream Ford RS
Στις 11 Δεκεμβρίου του 2010 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συγκέντρωση του DreamFordRS στο Λούνα παρκ στην Βάρκιζα στο Parking και ώρα 16:00 Ένα μέρος όπου τα Ford έχουν γράψει την δική τους ιστορία θα πάμε για να τρίξουμε κόκκαλα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6988163341 Χρήστος (Αθήνα)
...6977715078 Σωκράτης (Αθήνα)


Για τους φίλους από την Βόρεια Ελλάδα:
Επίσης απο Θεσσαλονίκη εγώ ( Themistoklis) μαζί με τον speed_king θα πάμε στην συγκέντρωση, όποιος θέλει να μας ακολουθήσει να κατέβουμε παρέα ( απο Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Βόλο κ.α. ) ας μας ενημερώσει. για ώρα αναχώρησης αν τυχόν υπάρξουν και άλλα αμάξια θα κανονίσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984798253 Θεμιστοκλής (Θεσσαλονίκη)
6942500886 Γιώργος (speed_king)

μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στο σιτε! στο παρακάτω λινκ--> http://www.dreamfordrs.com/forum-f13/topic-t375.htm#3735
...ο παλιός, είναι αλλιώς!