Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Παγκόσμια πατέντα: Porsche-ψησταριά!

Στο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ που πέρασε πολλές ομάδες είχαν φέρει την ψησταριά τους, έψηναν και έτρωγαν με την παρέα τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους όλη την διαδικασία. Όλα τα είδαμε κάτω από τις σκηνές των ομάδων. Και αυτοσχέδιες τέντες είδαμε και σκηνές κάμπινγκ για να αράζει η παρέα που ακολουθεί την ομάδα και ξαπλώστρες για να πάρει χρωματάκι η σύζυγος και καρεκλάκια θαλάσσης. Ο καθένας όπως βολευόταν...Τέτοια ιδέα όμως που είχε ο παππούς δεν είχε κανένας! Και σας συνιστούμε να μην το δοκιμάσετε στο επόμενο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ τον Σεπτέμβριο!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Του διέλυσε το αυτοκίνητο,όταν άλλαξε το fb status σε ελεύθερος

Αν σκοπεύετε να χωρίσετε, καλό είναι να μην το κάνετε μέσω Facebook. Ή τουλάχιστον σκεφτείτε το δύο φορές πριν αλλάξετε το status σας και το ανακοινώσετε δημοσίως.


Η Claire Holley στη Βρετανία, πληροφορήθηκε για τον χωρισμό από τον φίλο, Davy Jones, της μέσω Facebook, όταν εκείνος άλλαξε το status του σε ”ελεύθερος”.
Η κοπέλα βέβαια έγινε έξω φρενών, επικοινώνησε μαζί του, αλλά καθώς εκείνος αρνήθηκε να της απαντήσει, αυτή πήρε το αυτοκίνητό του και το διέλυσε, καθώς εισέβαλλε στο μπόουλινγκ όπου ο Jones εργάζεται. Οι δυο τους είχαν σχέση για δύο χρόνια και είχαν ένα παιδί. Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει και αλκοόλ τη στιγμή που εισέβαλλε με το αμάξι στην αίθουσα μπόουλινγκ.

Περιοδικό Αυτοκίνητο Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή:heavengr.blogspot.com

Οι Σαουδάραβες ξαναχτυπούν: Δείτε μια McLaren από πλατίνα!

Όταν έχεις πολλά λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, τα ξοδεύεις σε ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Οι Άραβες προκαλούν πολύ συχνά τους θαυμαστές της αυτοκίνησης με τα οχήματα που παραγγέλνουν στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Αλλά αυτή την φορά μάλλον το παράκαναν...Ένας δισεκατομμυριούχος από το Abu Dhabi έκανε ειδική παραγγελία, για μια βελτιωμένη McLaren Mercedes SLR βελτιωμένη, που αποδίδει 1600 ίππους.

Για τα πρώτα 0-100χλμ/ωρα χρειάζεται κάτω από 2 δευτερόλεπτα ενώ κάνει το 1/4 από το μίλι σε 6,89 δευτερόλεπτα.


Το χρώμα του δεν ειναι χρώμιο ή ασήμι αλλά πλατίνα! Ναι καλά διαβάσατε κανονική πλατίνα! Αυτο τό πραγματικό κόσμημα σε ρόδες κόστισε 2,5 εκ. δολάρια αλλά...όλα κι όλα! Είναι οικονομικό, αφού κινείται με βιοκαύσιμο! Θου κύριε, μέρες που είναι...

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: tro-ma-ktiko