Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

55 Χρόνια Toyota Motorsport


Η Toyota γιορτάζει φέτος τα 55 χρόνια παρουσίας της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μας χαρίζει ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των ομάδων της στα διάφορα πρωταθλήματα στα οποία αυτές έλαβαν μέρος. Ανάμεσα τους και η επιστροφή της στο θρυλικό αγώνα των 24 ωρών του Le Mans με το TS030 HYBRID.


Πηγή: Toyota Deutschland

Περιοδικό Autokinisimag

McLaren Animation (Tooned) Episode 1



Το κανάλι Sky TV σε συνεργασία με την εταιρία οπτικών εφέ Framestore (The Golden Compass, The Dark Knight) προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς κινουμένων σχεδίων με την ονομασία Tooned. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς πρωταγωνιστούν οι δύο οδηγοί της βρετανικής McLaren, Jenson Button και Lewis Hamilton ενώ η δράση εκτυλίσσεται στο κέντρο τεχνολογίας της McLaren.  




Το συγκεκριμένο επεισόδιο δημιουργήθηκε και προβλήθηκε στα πλαίσια του βρετανικού grand prix και μελλοντικά - μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν - πρόκειται να ακολουθήσουν άλλα 11. Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον του πρώτου επεισοδίου, είναι απλά υπέροχο. Απολαύστε το παρακάτω.


Πηγή: CS

Περιοδικό Autokinisimag

Παράξενη Παγίδα


Μπορεί εδώ στο AutokinisiMag το μεγάλο μας πάθος να είναι τα τετράτροχα, δεν παύουμε παρόλα αυτά να τρέφουμε ιδιαίτερο σεβασμό και συμπάθεια στις δίτροχες κατασκευές και στους αναβάτες τους. Είναι αλήθεια πως οι αναβάτες και δη οι Έλληνες αναβάτες περνούν δύσκολες ώρες στους δρόμους, εξαιτίας της απροσεξίας των οδηγών αυτοκινήτων. Το παρακάτω βίντεο μας έκανε διπλή εντύπωση μιας και αφενός ο υπαίτιος της πτώσης του μοτοσικλετιστή είναι ένας απερίσκεπτος πεζός και αφετέρου η πτώση έχει σαν αποτέλεσμα την παγίδευση του άτυχου αναβάτη κάτω από την ίδια του τη μηχανή.


Πηγή: CS

Περιοδικό Autokinisimag

2013 Mazda MX-5

Η Mazda, μόλις μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση της ιαπωνικής έκδοσης του MX-5 για το 2013, προέβη στα αποκαλυπτήρια της ευρωπαϊκής έκδοσης, η οποία θα εμφανιστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας το Σεπτέμβριο.

Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται, όπως και στην JDM έκδοση, στον επιθετικότερο εμπρός προφυλακτήρα, την ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια και το νέο περίβλημα των προβολέων ομίχλης. 



Το νέο MX-5 διαθέτει επίσης σύστημα προστασίας των πεζών σε περίπτωση σύγκρουσης, το οποίο ανασηκώνει αυτόματα το καπό ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού. Ακόμη, το χρώμα Metropolitan Grey αντικαθίσταται από το το Dolphin Grey ενώ στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα και το τιμόνι έχουν υποστεί ανανεωτικές αλλαγές.


Οι μηχανικοί της Mazda φρόντισαν να ασχοληθούν με την απόκριση του γκαζιού στα μοντέλα που εξοπλίζονται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, έτσι ώστε να βελτιωθεί η συμπεριφορά τους σε περιπτώσεις επιτάχυνσης από χαμηλές ταχύτητες ενώ βελτίωσαν επίσης και την απόδοση του συστήματος πέδησης.

Σύμφωνα με τη Mazda, οι πωλήσεις του νέου MX-5 θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο ενώ ο τιμοκατάλογος θα ανακοινωθεί κοντά στην ημερομηνία λανσαρίσματος.

Πηγή: Mazda

Περιοδικό Autokinisimag


Renault Twingo Challenges

Η ιδέα: Η Renault, στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της ειδικής έκδοσης Renault Twingo RS Red Bull Racing RB07, έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους της, να προτείνουν μέσω Facebook, διάφορες προκλήσεις-δοκιμασίες με πρωταγωνιστή το μικρό πύραυλό της. Έτσι, το συμπαθές και διαβολικά γρήγορο Twingo RS βρέθηκε αφενός να εκτελεί χρέη μπάλας του μπόουλινγκ και αφετέρου να αναλαμβάνει ρόλο κομιστή ενός χρυσόψαρου - σε αγωνιστικούς ρυθμούς - στην πίστα του Nürburgring.









Η εκτέλεση:



Πηγή: RenaultSport

Περιοδικό Autokinisimag