Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Serres Rally 28 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς που όλοι περιμέναμε, άρχισε! Ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος αγώνας Rally Raid, το Serres Rally 2012 μας ανοίγει σιγά σιγά τους ορίζοντές του! 

- Οι συμμετοχές αυξάνονται με αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, κοντεύοντας να πιάσουν το όριο της οργάνωσης! 

- Οι ονειρικές διαδρομές «γράφτηκαν» και ελέγχονται, συνδυάζοντας κάθε είδους έδαφος, Off road περάσματα, ακόμη και βατά – γρήγορα μονοπάτια για τις μοτοσυκλέτες από το International Six Days Enduro του 2008! 

- Τα καλύτερα Paddocks που θα δείτε σε αγώνα στήνονται στο Elpida Resort & Spa! 

- Η Michelin θα είναι μαζί μας, και μπορείτε ήδη να παραγγείλετε τα ελαστικά και τα mousse σας. 

- Υπάρχει η δυνατότητα για τεχνική υποστήριξη μοτοσυκλετών από εξειδικευμένους μηχανικούς με τυπικό κόστος. 

- Για τα αυτοκίνητα τα ελαστικά Malatesta θα παρέχουν αντίστοιχα δυνατότητα επί τόπου προμήθειας ελαστικών. 

- Στον τομέα της ασφάλειας, υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα και οχήματα ασφαλείας με γιατρούς και paramedics, ενώ υπάρχει και ελικόπτερο ασφαλείας σε άμεση αναμονή στα paddocks! 

- Το έγχρωμο λεπτομερές Road Book, αλλά και βιβλίο 120 σελίδων με όλες τις πληροφορίες αγώνα για οδηγούς και ομάδες, με πλάνο ασφαλείας και Road Book με πρόσβαση σε κάθε δυνατό θεάσιμο σημείο. 

- Η καθημερινή ενημέρωση για την διαδρομή θα γίνεται με προβολή σε ειδική αίθουσα. 

- Ο αγώνας θα παρουσιάζεται σε «public live tracking» στο διαδύκτιο, χάρη στο προηγμένο σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης της My-Track που με GPS Trackers και fleet management συμβάλει τα μέγιστα στην ασφάλεια. 

- Τα αποτελέσματα θα αναρτώνται άμεσα on-line από την Infomega. Τα οχήματα θα είναι ε πρόγραμμα φοδιασμένα με time sensors! Με το που τερματίζει την ειδική ο κάθε οδηγός, βλέπει τους χρόνους ΟΛΩΝ σε μόνιτορ! 

- Το Serres Rally 2012 με την σχεδίασή του, το συμβολικό παράβολο συμμετοχής και τις παροχές που προσφέρει αποτελεί τον οικονομικότερο αγώνα! To Serres Racing Circuit πραγματοποιώντας το διασυνοριακό της Ευρωπαϊκής ένωσης, ανέθεσε την υλοποίηση στο έμπειρο Off Road Team που με την βοήθεια του Auto Moto Club των Σερρών δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Στην ιστοσελίδα www.serresrally.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Περιοδικό AutokinisiMag

Νέα, σκληρή γόμα σε πρώτη εμφάνιση στις δοκιμές του Γερμανικού GP

Το σκληρό ελαστικό P Zero Silver της Pirelli ήταν προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο στις ελεύθερες δοκιμές του Silverstone – αλλά ο απρόβλεπτος καιρός της Βρετανίας είχε άλλα σχέδια. Κατά συνέπεια, η νέα σκληρή γόμα πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στη Γερμανία και συγκεκριμένα στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Οι οδηγοί θα έχουν στη διάθεσή τους δύο σετ του νέου ελαστικού επιπλέον των στάνταρ 11 σετ, με τα P Zero White medium και P Zero Yellow ως επίσημες επιλογές για το Γερμανικό αγώνα. Το Hockenheim – που φιλοξενεί το Γερμανικό Grand Prix εναλλάξ με το Nürburgring – είναι ένα από τα τρία νέα σιρκουί για την Pirelli φέτος, εκτός του Μπαχρέιν και των ΗΠΑ. Η Ιταλική φίρμα έχει κάποια αγωνιστική εμπειρία εκεί μέσω του Πρωταθλήματος GP3, το οποίο εφοδιάζει με ελαστικά από το 2010, αλλά κανένα ελαστικό P Zero F1 δεν έχει τρέξει ποτέ στην πίστα. Ωστόσο, προσομοιώσεις της πίστας σε υπολογιστή και τεχνικές μαθηματικής μοντελοποίησης βοήθησαν τους μηχανικούς της Pirelli να προετοιμαστούν άριστα για τις συνθήκες του Σαββατοκύριακου. Το Hockenheim – μέχρι πρότινος ένα από τα ταχύτερα σιρκουί στον κόσμο – συνδυάζει μεγάλες ευθείες με ένα πιο αργό και περίπλοκο τεχνικά κομμάτι σταδίου. Αυτό απαιτεί πολύ ευέλικτο σετάρισμα, καθώς τα ελαστικά θα αντιμετωπίσουν μία τεράστια ποικιλία ταχυτήτων και στροφών. Η καλή πρόσφυση στην έξοδο όλων των στροφών αργών - μεσαίων ταχυτήτων είναι το μυστικό για ένα γρήγορο γύρο, και τα ελαστικά παίζουν ζωτικό ρόλο σ’ αυτό. Υπάρχουν επίσης αρκετά σημεία δυνατού φρεναρίσματος, με τα ελαστικά να πρέπει να απορροφήσουν φορτίο επιβράδυνσης μέχρι 5G.

Πηγή: Pirelli

Περιοδικό AutokinisiMag

Νέο ρεκόρ παραγωγής στο εργοστάσιο της Kia Motors στην Σλοβακία

Νέο ρεκόρ παραγωγής για την ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής της Kia στη Ζιλίνα της Σλοβακίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2012 με 149.000 οχήματα και 10% αύξηση από την περσινή χρονιά. Στις αρχές του 2012, η Kia Motors στη Σλοβακία εισήγαγε τρεις βάρδιες ξεκινώντας τη μαζική παραγωγή της νέας γενιάς του Kia cee'd παράλληλα με την παραγωγή του Kia Sportage και Kia Venga. Για να μπορέσει το εργοστάσιο να ανταποκριθεί στην ανάγκη λανσαρίσματος του νέου cee'd, ενισχύθηκε η παραγωγή κατά 17% το δεύτερο τρίμηνο με αποτέλεσμα να παραχθούν περισσότερες από 80.000 μονάδες. Ταυτόχρονα, η παραγωγή κινητήρων διαφόρων μοντέλων της Kia Motors σημείωσε αύξηση 22% σε σύγκριση με το 2011 (φθάνοντας τις 237.000 μονάδες). Η κατασκευή του νέου cee'd station wagon έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 3ο τρίμηνο, ενώ το νέο pro_cee'd (3θυρο) θα μπει σε γραμμή παραγωγής το 1ο τρίμηνο του 2013. «Είμαι ευτυχής, που χάρη στην σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας, καταγράψαμε νέο ρεκόρ παραγωγής στα 149.000 αυτοκίνητα κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2012» σχολίασε ο κος Eek-Hee Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors στη Σλοβακία. «Πιστεύω ότι τα σχέδια μας να παράγουμε περισσότερα από 285.000 μοντέλα της Kia φέτος για τους πελάτες μας στην Ευρώπη και τη Ρωσία θα εκπληρωθούν με επιτυχία».


Πηγή: KIA Motors

Περιοδικό AutokinisiMag