Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αντίκες σε προστατευτική σακούλα


Η έλλειψη χρημάτων οδήγησε σε κλείσιμο του Ιστορικού Μουσείου του Detroit με την συλλογή αυτοκινήτων “Transportation Collection”. Τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν σε μία αποθήκη η οποία είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για την αποθήκευση στρατιωτικών οχημάτων.Τα 60 αυτοκίνητα ήταν απροστάτευτα από την σκόνη μέχρι πριν από λίγους μήνες όσπου πήρε κάποιος την πρωτοβουλία να τα τοποθετήσει μέσα σε μεγάλες διαφανείς φούσκες.

Εκτός από τα αυτοκίνητα, στην αποθήκη βρίσκονται μερικές βάρκες, κάποια κανόνια και μερικά ακόμη εκθέματα του μουσείου. Κάθε φούσκα έχει πάνω του μια μικρή καρτέλα με τις απαραίτητες πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα συναντά κανείς ένα Scripps-Booth Da Vinci Pup του 1930, αρκετά Scripps-Booth του 1914 και του 1915 καθώς και την Bi-Autogo του 1908, μιας μηχανής που τροφοδοτούνταν από έναν V8 κινητήρα. Αποθηκευμένο εκεί είναι επίσης το πρώτο Pacer του 1975 που βγήκε από την γραμμή παραγωγής, 11 Packards, το Chrysler Turbine Car του 1963 μαζί με έναν έξτρα κινητήρα του και πολλά ακόμη αυτοκίνητα αντίκες, που λόγω έλλειψης χρημάτων κάθονται υπομονετικά μέσα στις προστατευτικές φούσκες, περιμένοντας κάποιον να τα βγάλει από εκεί.