Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Άτυπη ανάκληση για 650.000 Toyota Prius παγκοσμίως


Στην επισκευή 650.000 Prius σε όλον τον κόσμο αποφάσισε να προχωρήσει η Toyota καλύπτοντας πλήρως το κόστος, καθότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ενδέχεται να εμφανίσουν δυσλειτουργία στην αντλία νερού του υβριδικού συστήματος με αποτέλεσμα την υπερθέρμανσή του.

Όπως επεσήμανε ο Paul Nolasco, εκπρόσωπος της Toyota στις ΗΠΑ όπου εντοπίζεται και ο κύριος όγκος των προς επισκευή αυτοκινήτων, στην περίπτωση δυσλειτουργίας της αντλίας νερού ο κινητήρας εσωτερικής καύσης μπορεί να υπερθερμανθεί γεγονός που οδηγεί στον περιορισμό της απόδοσής του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota η δυσλειτουργία της αντλίας οφείλεται στο σχεδιασμό της, ο οποίος επιτρέπει φυσαλίδες αέρα να εισέλθουν στο εσωτερικό του κυκλώματος, επιβραδύνοντας την κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού και προκαλώντας την υπερθέρμανση του κινητήρα.

Στην περίπτωση που μέρη του υβριδικού συνόλου υπερθερμανθούν ανάβει μια προειδοποιητική ένδειξη. Αν η ένδειξη δεν ληφθεί υπόψη από τον οδηγό, το Prius θα μπει σε ένα είδος ασφαλούς λειτουργίας μειώνοντας την απόδοση του κινητήρα.

Αυτή είναι και η μοναδική επίπτωση του συγκεκριμένου προβλήματος που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, καθώς η ιαπωνική φίρμα τονίζει ότι δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις ατυχημάτων που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο ζήτημα.