Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Burnout; Φωνάξτε την πυροσβεστική!

Fire department dragster
Θυμάστε την ανάρτηση για την Αστυνομία στον Καναδά  και το πρόγραμα της για το dragster;

Δεν σταματάει εκεί το "κακό" (μάλλον το καλό). Στο παιχνίδι είναι και η πυροσβεστική αφού έχει και δικό της πρόγραμα για το τέταρτο του μιλίου. Άριστη η ατάκα της αγωνιστικής ομάδα η οποία αναφέρει:
"Burnouts are for the racetrack, not the home."
(=το "κάψιμο ελαστικού" είναι για την πίστα όχι για το σπίτι)


Κάψτε μπόλικο ελαστικό με την επίβλεψη της πυροσβεστικής!Πηγή: Canadian Drag Racer Magazine

Αισιόδοξο μήνυμα από την τροχαία

Συγκριτικός πίνακας τροχαίων ατυχημάτων & παθόντων Α’ εξαμήνου 2010 και 2009 (Επικράτεια).

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ     2010      2009      (Διαφορά)       Ποσοστό
Θανατηφόρα          525        626          -101             -16,1%
Σοβαρά                  656        676           -20                -3,0%
Ελαφρά                6.413     5.957          456                7,7%


"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ"

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Δράμας (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» ¨Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα¨  που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δράμας θα υπάρχουν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης όπου θα ενημερώνουν και θα υπενθυμίζουν τους οδηγούς πως αλκοόλ και οδήγηση ΔΕΝ ταιριάζουν.Η Δράμα είναι μία από τις δεκατέσσερις πόλεις της Ελλάδας όπου θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω δράση στοχεύοντας στην προώθηση της Οδικής Ασφάλειας.
Ως νέοι άνθρωποι και ως Τοπικό Συμβούλιο Νέων δε θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από μια τέτοια πρωτοβουλία όπου η Οδική Ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα είναι από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν και ταλανίζουν τους νέους.

Από το Γραφείο Τύπου του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δ. Δράμας  

http://www.facebook.com/note.php?note_id=448720868807&id=1216185338

Θέλω να γίνω οδηγός αγώνων!

To internet είναι εδώ για εμάς. Για εμάς όλους. Ακόμα και για αυτούς που ονειρεύονται να γίνουν οδηγοί αγώνων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ψάξετε στο Google "πως μπορώ να γίνω οδηγός αγώνων"!
Τουλάχιστον για τους αγγλομαθείς αυτό το ερώτημα έχει απάντηση, αφού το e-HOW απαντάει σε όλα, ακόμα και σ'αυτό!

Με επτά "οδηγίες" αναφέρει περιληπτικά:
1. Αποφασίστε τι είδους αυτοκίνητο θέλετε να τρέξετε.
2. Μάθετε τα πάντα για το είδος του αθλήματος που θέλετε να αγωνισθείτε.
3. Επικεφτείτε τις πίστες του αθλήματος και μιλήστε με μηχανικούς και άλλες ομάδες.
4. Προπονηθείτε στην πίστα και παράλληλά με άλλες αγωνιστικές ομάδες.
5. Επισκεφτείτε σχολές οδηγών αγώνων.
6. Ξεκινήστε να αγωνίζεστε ερασιτεχνικά.
7. Οδηγήστε ένα αγωνιστικό όποτε έχετε την ευκαιρία, και αποκτήστε εμπειρία!

e-HOW: How to Become a Race Car Driver

Και αφού το φέρνει η συζήτηση, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως τα τηλεοπτικά "America's got Talent" υπάρχει και το "Who Wants to be a Race Car Driver?" από την National Hot Rod Association!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια από τις συνεντεύξεις μιας υποψήφιας οδηγού:Αν νομίζετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του e-HOW, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Κείμενο: Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το περιοδικό μέσω της σελίδας http://www.autokinisimag.gr/Contact.html για να προωθήσουμε την εκδήλωση σας, το club σας ή την επιχείρησή σας!

H σύγκριση σηκώνει συζήτηση...

Σε απόσταση ενός μιλίου τι θα "τερμάτιζε" πρώτο; Μια μοτοσικλέτα, ένα sport αυτοκίνητο ή ένα μαχητικό αεροπλάνο; Αυτή η σύγκρισή έχει γίνει αρκετές φορές και είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση από τους οπαδούς των τριων... "οχημάτων"(;). Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις, τα βίντεο είναι χορταστικά!
Σε άλλη έκδοση, (αυτή του Fifth Gear), η σύγκριση είναι μεταξύ Formula 1, μοτοσικλέτας και powerboat. Και τα τρία κινούνται με την δύναμη της HONDA, μιας εταιρείας η οποία έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

DREAM FORD RS meeting

 Συνάντηση στις 6 Νοεμβρίου του 2010 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του DreamFordRS στο Parking του Cosmos (στο πίσω μέρος) και ώρα 17:30

οδηγίες για όσους δε γνωρίζουν : http://www.mediterraneancosmos.gr/location.php

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6984798253 Θεμιστοκλής

kai to link sto site --> http://www.dreamfordrs.com/forum-f13/topic-t273.htm