Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ασυναγώνιστη προσφορά σε όλες τις εκδόσεις της οικογένειας Liberty!


H Piaggio Hellas ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η προωθητική ενέργεια που αφορά τις μειωμένες τιμές στα μοντέλα της οικογένειας Liberty, τα δημοφιλή ελαφρά scooter με μεγάλους τροχούς. Ελευθερία να κινείσαι, να σκέφτεσαι, να ψάχνεις το στυλ που σου ταιριάζει. Γιατί τα μοντέλα της οικογένειας Liberty είναι κάτι παραπάνω από σκούτερ, είναι τρόπος ζωής στην πόλη, τρόπος μετακίνησης με ασφάλεια και κομψότητα. Οι τέσσερεις εκδόσεις Liberty συνεχίζουν να διατίθενται πλέον σε μειωμένες τιμές και υπόσχονται σε όλους ευελιξία και λειτουργικότητα: 
- Liberty 50 2t :1.720€ από 1.780€ 
- Liberty 50 4t : 1.790€ από 1.910€ 
- Liberty 125 : 1.890€ από 1.995€ 
- Liberty 150 : 1.995€ από 2.215€ 

Τώρα η λύση που αναζητάτε για τη μετακίνησή σας, γίνεται ακόμα πιο προσιτή! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα Liberty και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές. Ενημερωθείτε και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!


Πηγή: Piaggio

Περιοδικό Autokinisimag