Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Honda NSX

Λιτός τίτλος, εξαιρετικά περιεκτικός αλλά και αρκετά γενικός - κάτι ίσως που να μην σας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο συγκεκριμένο ποστ. Η αλήθεια είναι πως οι γραμμές που ακολουθούν θα μπορούσαν να περιέχουν εκατοντάδες στοιχεία που σχετίζονται με το NSX και όλες τις γενιές του, καθώς και επίθετα, χαρακτηρισμούς, επιφωνήματα για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του, που με την πάροδο των ετών το έχουν κάνει τόσο ξεχωριστό αλλά και τόσο ποθητό από μεγάλη μερίδα των απανταχού petrolheads.

Χωρίς να επιθυμούμε να σας κρατήσουμε σε αγωνία, σας πληροφορούμε πως ό,τι διαβάσετε παρακάτω αφορά τη μελλοντική γενιά του NSX, η οποία - σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες - βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην παραγωγή. Αυτές λοιπόν (οι φήμες) θέλουν το νέο NSX να εκτίθεται τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit και την Honda να διαψεύδει ακόμη και τους πιο άπιστους σχετικά με την αντικατάσταση του κεντρομήχανου σαμουράι της (το τελευταίο NSX έκλεισε τον κύκλο παραγωγής του το 2005).


 Η εμφάνιση του νέου NSX θα βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε από την ιαπωνική εταιρία νωρίτερα το 2012 (Ιανουάριο) και θα εφοδιάζεται με έναν VTEC V6 κινητήρα, καθώς επίσης και με δύο ηλεκτροκινητήρες. Το υβριδικό αυτό σύστημα θα στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς σηματοδοτώντας την εφαρμογή του συστήματος SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive). Αυτό που ακόμη παραμένει σχετικά αβέβαιο, είναι το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθούν οι δύο ηλεκτροκινητήρες - καθησυχαστικό παρόλα αυτά είναι το γεγονός ότι η κεντρομήχανη διάταξη του NSX προσφέρει μια χωροταξική άνεση επιλογής (εμπρός ή πίσω άξονας).



Ο CEO της Honda έχει ήδη υποσχεθεί μια εντυπωσιακή αναλογία κιλών ανά ίππο απαντώντας παράλληλα σε όσους θεωρούσαν υπερβολή τη χρησιμοποίηση τριών κινητήρων. Η παραγωγή του νέου NSX θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της Honda στο Ohio των ΗΠΑ, με την ιαπωνική φίρμα να θεωρεί την επίτευξη 19.000 πωλήσεων και άνω, άκρως εφικτή.


Και ενώ όλα τα παραπάνω ακούγονται ενθαρρυντικά, η Honda ανακοινώνει πως οι πωλήσεις δεν θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το 2015, χρονικό διάστημα που - όπως θα συμφωνήσετε - είναι, μιλώντας με όρους αναμονής και ανυπομονησίας, ιδιαίτερα δυσβάσταχτο.


Πηγή: PH

Περιοδικό Autokinisimag

Ένα σπασμένο κιβώτιο, ένα ρεκόρ και καπνός, πολύ καπνός!

Ο λόγος φυσικά για τα βίντεο που μας έρχονται από το κανάλι του Hoon Media TV. Τα δύο αφορούν time attack δράση στην πίστα της Tsukuba και το τρίτο έχει να κάνει με ανόθευτο και άπλετο hooning!






Παρακάτω λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα Nissan Skyline R32 (αγαπημένο όχημα) να εγκαταλείπει τις γρήγορες προσπάθειές του στην ιαπωνική πίστα εξαιτίας του κιβωτίου του, ένα RX-7 να επιτυγχάνει στην ίδια πίστα έναν ασύλληπτο χρόνο και ένα incar πλάνο από αυτοκίνητο αγνώστου προελεύσεως το οποίο δίνει νέα έννοια στο burnout.

Απολαύστε τα!





Πηγή: HoonMediaTV

Περιοδικό Autokinisimag

Προσφορές από την Piaggio Hellas

Η Piaggio Hellas, γιορτάζοντας την κατάκτηση του τίτλου οδηγών και κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK 2012 με οδηγό τον Max Biaggi καθώς επίσης και τους 51 παγκόσμιους τίτλους που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα η Aprilia, δίνει τώρα τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω μοντέλα σε ειδικές τιμές προσφοράς. Η νέα προωθητική ενέργεια αφορά σκούτερ, μοτοσυκλέτες και επιλεγμένα αξεσουάρ Aprilia, και θα ισχύσει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012. Μοντέλο Τιμή προσφοράς SR MOTARD 125 1.620 € από 1.770 € SR MAX 300 3.840 € από 4.140 € SRV 850 ABS 9.500 € από 10.470 € RS4 125 3.770 € από 4.170 € MANA GT ABS 850 8.600 € από 9.400 € TUONO V4 APRC 13.000 € από 14.100 € Ανακαλύψτε τα μοντέλα και τα αξεσουάρ Aprilia και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.aprilia.com.gr/.