Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται το αυτοκίνητο που διαβάζει την σκέψη σας

Η Nissan και το ελβετικό τεχνολογικό πανεπιστήμιο EPFL σχεδιάζουν αυτοκίνητα που μπορούν να "διαβάζουν" τις σκέψεις του οδηγού και να προετοιμάζουν το αυτοκίνητο για την επόμενη κίνηση.



"Η ιδέα είναι να παντρέψεις την νοημοσύνη του οδηγού με εκείνη του αυτοκινήτου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο και το αποτέλεσμα να είναι ένα ασφαλές οδηγικό περιβάλλον," εξήγησε ο Χοσέ ντελ Ρ. Μιλάν, καθηγητής στο EPFL, ο οποίος ηγείται του σχεδίου.

Οι Ελβετοί επιστήμονες σχεδιάζουν ένα σύστημα που θα καταγράφει την εγκεφαλική δραστηριότητα του οδηγού και τις κινήσεις των ματιών του, ενώ παράλληλα θα ελέγχει συνεχώς το περιβάλλον έξω από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια μιας σειράς αισθητήρων, με στόχο να προβλέπει τις προθέσεις και αντιδράσεις του οδηγού.

Με αυτό τον τρόπο, το όχημα θα προετοιμάζεται αυτομάτως για την επόμενη κίνηση, π.χ. επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας μόνο του, αν χρειάζεται, ανάλογα με το αν ο οδηγός σκέφτεται να στρίψει, να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας, να κάνει προσπέραση κ.α.

Η έρευνα θα κρατήσει τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του EFPL, και στο τέλος ελπίζεται ότι θα καταστεί εφικτό να προκύψει ένα «έξυπνο» πρωτότυπο που θα «διαβάζει» το μυαλό του οδηγού.

Αυτό που δεν ξέρουμε αν έχουν προβλέψει είναι τι θα γίνει αν το μυαλό του οδηγού σκέφτεται πράγματα όπως μια όμορφη κοπέλα που περπατάει στο πεζοδρόμιο. Ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε θύματα!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Άντρας + αγροτικό αυτοκίνητο=σχέση λατρείας

Λένε ότι το αγροτικό αυτοκίνητο για τον άντρα είναι ότι το παιδί για μια γυναίκα! Το καμάρι της οικογένειας! Τα αγαπημένα αρσενικά δεν ενδιαφέρονται πολύ για το οικογενειακό αμάξι, όσο για το μικρό χαριτωμένο αυτοκινητάκι της γυναίκας,http://www.blogger.com/img/blank.gif τhttp://www.blogger.com/img/blank.gifους περνά απλως απαρατήρητο.

Η Toyota της Αυστραλίας αποτύπωσε άψογα στην διαφήμιση της την σχέση λατρείας που σας περιγράφουμε!
Πατήστε εδώ για να δείτε τι σχέση έχει ένας άντρας με το αγροτικό του

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ρωσίδες σταματούν τα αυτοκίνητα με το κορμί τους


Eίδαν και απόειδαν οι γυναίκες στην Ρωσία, με τους άντρες οδηγούς που μπαίνουν στους πεζόδρομους και στα πάρκα, και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση!


Η ακτιβιστική ομάδα СтопХам, έχει αναλάβει μια καμπάνια εδώ και αρκετούς μήνεhttp://www.blogger.com/img/blank.gifς με σκοπό να συμμορφώσει τους ρώσους οδηγούς, οι οποίοι φημίζονται για κακές οδηγικές συνήθειες. Σκέφτηκε λοιπόν να βάλει μπροστά τις γυναίκες, στην μάχη αυτή, θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να πείσει τους οδηγούς να αλλάξουν πορεία, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Οι κυρίες μπαίνουν μπροστά στα αυτοκίνητα, εμποδίζοντας τα να περάσουν ή τα ψεκάζουν με σπρέι μπογιάς και πυροσβεστήρες. Οι τακτικές των ακτιβιστών όμων έγιναν λίγο πιο επιθετικές από ότι θα έπρεπε και οι οδηγοί δεν σηκώνουν πολλά πολλά. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν δείρει καμμία πάντως στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ότι βρίσκονται στα πρόθυρα!

Πατήστε εδώ για να δείτε την δράση της СтопХам


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Βρέθηκε εγκαταλελειμένο "μουσείο" αυτοκινήτων σε πόλη-φάντασμα

Η Shaniko βρίσκεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ και είναι γνωστή σε όλους ως πόλη-φάντασμα. Εκεί, βρίσκεται ένας μικρός θησαυρός: αυτοκίνητα ανυπολόγιστης αξίας, παρατημένα σε έναν αχυρώνα.



Πρόσφατα, το ξεχασμένο μουσείο αυτοκινήτων της πόλης είδε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας. Οι λάτρεις της αυτοκίνησης προσπαθούν μέσω των ΜΜΕ, να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, για να σωθεί το μουσείο από την λεηλασία των περαστικών, καθώς όποιος περνάει πέρνει και ένα αξεσουάρ για σουβενίρ! Το μουσείο άνοιξε το 1970 και βρίσκεται μέσα σε ένα κτίριο που μοιάζει με αχυρώνα, σύμφωνα με την συνήθεια που είχαν παλιά οι Αμερικάνοι, να αποθηκεύουν τα παλιά τους αυτοκίνητα στον αχυρώνα του σπιτιού. Μέσα του βρίσκεται μια μεγάλη συλλογή από παλιά αυτοκίνητα ανυπολόγιστης αξίας, όπως Ηupmobile και Plymouths. Ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το μουσείο ήταν 9 χρόνια πριν. Πλέον δεν υπάρχουν παράθυρα και πόρτες, οι αχυρένιοι τοίχοι έχουν τρύπες, δεν υπάρχει παροχή ρεύματος και ο μικρός αυτός θησαυρός παραμένει σκονισμένος και παραμελημένος.