Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Χιούμορ Σώτου...


Ποιός είπε ότι... Έντο με Ταξί (εν τω μεταξύ) ΔΕΝ γίνεται;
Σας κρύωσα;
...δεν πειράζει,
θα συνηθίσετε. :P :D

Με ποιό πόδι πατάμε το φρένο;

Το περιοδικό "Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης" συνεχίζει με επιτυχία τη διαδικτυακή εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο "Ρόδα Στιλέτο"! Μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο επεισόδιο με τίτλο Με ποιο πόδι πατάμε το φρένο;



Τα στατιστικά φωνάζουν ότι το αυτοκίνητο είναι αντρική υπόθεση. Εμείς όμως είπαμε να το επαληθεύσουμε ή... να το διαψεύσουμε! Σας παρουσιάζουμε την νέα διαδικτυακή εκπομπή του περιοδικού μας με τίτλο "Ρόδα Στιλέτο" αποκλειστικά με γυναίκες! Δείτε όλα τα επεισόδια και άλλες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.rodastileto.gr/ και μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλια, τις προτάσεις και ερωτήσεις σας!!!