Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα υψηλών επιδόσεων Kia pro_cee’d GT και cee’d GT αναμένονται στα μέσα του 2013

Τα πρώτα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της KIA, το τρίθυρο «Pro_cee’d GT» και το πεντάθυρο «cee’d GT» θα διατίθενται προς πώληση από τα μέσα του 2013. Τα δύο νέα μοντέλα GT κινεί η νέα έκδοση του 1,6 GDI (gasoline direct injection) βενζινοκι-νητήρα της KIA που είναι εφοδιασμένη με υπερσυμπιεστή διπλού αυλού «twin scroll» και ενίσχυση των εσωτερικών στοιχείων του κινητήρα. Η ιπποδύναμη και η ροπή αυξάνονται δραματικά σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό 1.6GDi με την μέγιστη ισχύ να φτάνει στους 204 ίππους, ( 51% αύξηση) και την μέγιστη ροπή τα 265 Nm με το ( 61% αύξηση). Το σύνολο συμπληρώνει το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h είναι μόλις 7,9 sec. Εκτεταμένες βελτιώσεις και ενισχύσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο και στην ανάρτηση έτσι ώστε να συνεργάζονται άψογα με τα δυναμικά χαρακτηριστικά των νέων ισχυρών εκδόσεων. Για να διαφοροποιηθούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, το pro_cee’d GT και cee’d GT διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον σπορ οδηγικό τους χαρακτήρα. Με νέες γρίλιες ψυγείου και πλαίσια φωτιστικών σωμάτων, επιθετικότερο σχεδιασμό προφυλακτήρων, νέες ζάντες αλουμινίου 18’’, κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα και ιδιαίτερες χρωματικές πινελιές να συμπληρώνουν την δυναμική εξωτερική σχεδίαση. Την σχεδίαση των GT θα ολοκληρώνουν τα ξεχωριστού σχεδιασμού φωτιστικά σώματα σε σχήμα κοσμήματος και τα φώτα ημέρας LED τεσσάρων στοιχείων, τα οποία ολοκληρώνουν τον σπορ χαρακτήρα και συνεισφέρουν στην οδική ασφάλεια. Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα της Recaro, τα πεντάλ αλουμινίου και τα υψηλής ποιότητας υλικά δημιουργούν ένα σπορ περιβάλλον για τον οδηγό και τους επιβάτες. Η έναρξη παραγωγής των pro_cee’d GT και cee’d GT έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μάιου 2013 στο εργοστάσιο της KIA στην Zilina Σλοβακίας με έναρξη πωλήσεων στην Ευρώπη από τα μέσα του έτους. Τιμές και εξοπλισμοί θα ανακοινωθούν πριν το εμπορικό λανσάρισμα.