Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Προσμονή αυξάνει την Επιθυμία














Σε 5 μέρες έχουμε αγώνα! Όλοι μας! Πώς λοιπόν προετοιμάζεσαι για κόντρες; Μα παρακολουθώντας κι άλλες κόντρες! 

Για σήμερα σας έχουμε 3 βίντεο από τη ρώσικη ευθεία του Dragtimes.info με τα SUV της  BMW και της Jeep να κλέβουν την παράσταση. Απολαύστε τα.


Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 16η

Αφού έχουμε ολοκληρώσει τις συνεντεύξεις μας με όλα τα μέλη της ομάδας του Δημήτρη Μπάτσιου, αποχωρούμε αφήνοντας πίσω μας την οδό Ναθαναήλ. Μικρό διάλειμμα για φαγητό, ξεκούραση και φόρτιση μπαταριών και η συνέχεια μας βρίσκει να κινούμαστε ακόμη πιο ανατολικά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να συναντήσουμε κάποιον του οποίου το στροφόμετρο ξεκινά εκεί που τα άλλα τελειώνουν. Ο λόγος για τον Αναστάσιο "Polistrofos" Καντζαλίδη και το κίτρινο Honda Civic του. Ο Αναστάσιος αποτελεί ακόμη έναν παλιό γνώριμο του TETRAKOSARI©, γεγονός που μας έκανε να θέλουμε να συζητήσουμε μαζί του. Επιπλέον, αυτή θα ήταν η πρώτη συνομιλία μας με εκπρόσωπο της ιαπωνικής σχολής των Honda και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσουμε τι έχει να πει το αντίπαλο δέος στις προκλήσεις των Γάλλων πρωταγωνιστών, προηγούμενων PreStage επεισοδίων (Μ. Παπαδόπουλε, Γ. Καλπίδη, Κ. Κιολεμένη και λοιποί, ναι, σε εσάς αναφερόμαστε!).




Χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και χάρη στο gps μας, βρίσκουμε την οικία του Αναστάσιου, στο ισόγειο της οποίας έχει φροντίσει ο ίδιος ώστε να δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο - εκεί ξοδεύει ατελείωτες ώρες με τον κίτρινο Ιάπωνά του. Σε αντίθεση με τις αρχικές μας προσδοκίες, ο Αναστάσιος δεν βρίσκεται εκεί εκείνη την ώρα. Κανένα πρόβλημα όμως, μιας και η σύζυγός του Γεωργία αναλαμβάνει να μας υποδεχθεί και να μας φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ύστερα από λίγη ώρα, ο Αναστάσιος καταφθάνει, ζητά συγγνώμη για την καθυστέρηση (βλέπετε ένα αναπάντεχο ταξίδι-αστραπή μέχρι τη Βουλγαρία και πίσω τον έβγαλε από το πρόγραμμά του), ανακτά τις δυνάμεις του και αμέσως βρισκόμαστε στο προσωπικό του γκαράζ, έτοιμοι για την πολυαναμενόμενη κουβέντα.



Καθώς έχουμε ήδη φροντίσει από πριν για το στήσιμο του εξοπλισμού, η συνέντευξη ξεκινά άμεσα και η πρώτη ερώτηση αφορά φυσικά τη γαλλοϊαπωνική διένεξη. Ο Τάσος ήρεμος και εγκρατής, δηλώνει με σιγουριά πως οτιδήποτε έχει να πει θα το πει στην ευθεία των 402 μέτρων, προτιμώντας να μην δυναμιτίσει περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μας έδωσε... Διότι αμέσως μετά μοιράστηκε μαζί μας πως έχει λάβει κάποιες ειδικές «παραγγελίες» από το Honda Club, οι οποίες έχουν να κάνουν με τα δευτερόλεπτα-«αέρα» που ο Τάσος και το Civic του πρόκειται να δώσουν τόσο στο Μίλτο Παπαδόπουλο και το AX του, όσο και στο Γιώργο Καλπίδη και το Saxo του. 2,5 δευτερόλεπτα λοιπόν για τον πρώτο και 3,5 δευτερόλεπτα για το δεύτερο και τα τύμπανα του πολέμου ηχούν πια για τα καλά στα αυτιά μας.



Συνεχίζουμε και ρωτάμε τον Τάσο αν το TETRAKOSARI© είναι σε θέση να δημιουργήσει αντιπαλότητες. «Μόνο στους κομπλεξικούς» απαντά ο Τάσος και συνεχίζει λέγοντας πως «οι περισσότερες φιλίες, ακόμη και οικογενειακές, έχουν δημιουργηθεί από αγώνες». Ο ίδιος θεωρεί πως το TETRAKOSARI© μπορεί να λειτουργήσει θετικά τόσο για οδηγούς, όσο και για μηχανικούς και επαγγελματίες. Η κουβέντα γρήγορα έρχεται στο «όπλο του εγκλήματος», ένα Honda Civic EF το οποίο όπως μαρτυρούν και οι εικόνες ήταν την ημέρα της συνέντευξης σε εξαιρετικά αρχικό στάδιο. Ο Τάσος θεωρεί παρόλα αυτά πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, καθώς οι υποστηρικτές, βοηθοί και χορηγοί του βρίσκονται στο πλάι του έτοιμοι να τον βοηθήσουν. Για το TETRAKOSARI© V το EF του Τάσου θα εξοπλιστεί με τον κινητήρα που εφοδίασε ένα άλλο Civic - ΕΚ αυτή τη φορά - στον πρώτο αγώνα της Ξάνθης, πίσω στο 2009. Στο δίλημμα κόντρες ή TETRAKOSARI© ο Τάσος απαντά TETRAKOSARI©, χωρίς να αρνείται το γεγονός ότι που και που κάνει και κόντρες στο δρόμο, καθώς όπως μας λέει ο ίδιος «αυτά συμβαίνουν».


Ο Τάσος θεωρεί πως το TETRAKOSARI© ξεχώρισε διότι αγκάλιασε τους αγωνιζόμενους, ενώ η ουδετερότητα της διοργάνωσης συνέβαλλε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη συνεχή επιτυχία του αγώνα. Όσον αφορά τις συμμετοχές του ανταγωνισμού, ο Τάσος πιστεύει πως το TETRAKOSARI© V θα διαθέτει τις πιο δυνατές (από κάθε άποψη) συμμετοχές στην ιστορία του, ενώ δεν παραλείπει να στείλει και ένα προσωπικό μήνυμα στον εκδότη του περιοδικού AutokinisiMag, Νίκο Λογοθέτη, ευχόμενος όλα να πάνε καλά για όλους - διοργανωτές και αγωνιζόμενους.




Μπορείτε να παρακολουθήσετε την "Polistrofi" συνέντευξη του Αναστάσιου Καντζαλίδη παρακάτω. 


Περιοδικό AutokinisiMag