Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ

Η <<10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ>>, έχε φθάσει στο νήμα και σας περιμένει. Οι συμμετοχές έκλεισαν με 53 οδηγούς. Όλα τα γνωστά ονόματα του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα είναι εκεί, όπως: Λ. ΚΥΡΚΟΣ – ΣΤ. ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ - Κ. ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ - Γ. ΚΕΧΑΓΙΑΣ - Τ. ΣΚΑΛΤΣΑΣ –Θ. ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ – Μ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ο Η. ΛΑΖΑΝΑΣ μαζί με όλους τους υπόλοιπους Πατρινούς και Αιγιώτες οδηγούς. Όλοι οι φίλοι οδηγοί θα δώσουν το παρών σ` αυτήν την γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού προσφέροντας στους θεατές εκπληκτικό θέαμα με την εκπληκτική θέα του Κορινθιακού κόλπου και τον Αρχαιολογικό χώρο στο τέλος της διαδρομής προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο Η οργανωτική επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ μαζί με την FORD LAZANAS, τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ Super Markets την SEAJETS το MOBILE CORNER την WILIAMS Transport και τους Χορηγούς Επικοινωνίας, LEPANTO Τηλεόραση - ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας - 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - Η ΓΝΩΜΗ - MAX FM - SFERA 96,6 - LOVE RADIO 102,7 - DERTI 105,7 - ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ - MOTORI.GR - DETE.GR - MARKASPORT.GR - POLITEIA FM 89,1 - PATRASEVENTS.GR - 6THGEAR.GR - PERITROXON.GR - DRIVERSNEWS.GR σας προσκαλούν να περάσουμε μαζί ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με φοβερό συναγωνισμό και θέαμα. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη. Η οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛ.Μ.Π.Α. πιστεύει ότι θα τα καταφέρει για ακόμα μια φορά, προσφέροντας ένα διαφορετικό Αγώνα υψηλού επιπέδου. Οι 20.000 θεατές από όλη την Ελλάδα, που θα επισκεφθούν την περιοχή, για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες , αναμένεται να μείνουν Απόλυτα Ικανοποιημένοι. Η σειρά εκκίνησης του Αγώνα, που ξεκινά στις 09:30 την Κυριακή 11/11/12 είναι: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ -ΟΜΑΔΑ Ν – ΟΜΑΔΑ Α – ΟΜΑΔΑ Ε και FORMULA SALOON. Οι Απονομές στους νικητές θα γίνουν στις 14:30, στην πλατεία του Δ.Δ. ΑΙΓΩΝ. Η οργανωτική επιτροπή προτρέπει και προσκαλεί τους φίλους θεατές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, να παρακολουθήσουν τον Αγώνα, με έγκαιρη προσέλευση πριν τις 08:30 που θα κλείσει ο δρόμος, θυμίζοντας τους ότι στην διαδρομή έχουν κατασκευαστεί θέσεις στάθμευσης, για περίπου 2.500 Αυτοκίνητα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 - 11 - 2012 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΩΡΑ 16:00 – 18:00 (προαιρετικά) ΣΑΒΒΑΤΟ 10 – 11 –2012 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΩΡΑ 08:00 – 10:00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΩΡΑ 10:30 ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΩΡΑ 11:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 – 11 – 2012 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ ΩΡΑ 09:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΩΡΑ 14:30

Η Opel χορηγός οχημάτων του European Outdoor Film Tour

Η Opel θα είναι ο αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού κινηματογραφικού φεστιβάλ για τους λάτρεις των extreme sports και της περιπέτειας - European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2012/13. Σαν αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος του E.O.F.T., η Opel προσφέρει την ευκαιρία συμμετοχής σε extreme sports και δραστηριότητες περιπέτειας, μέσω εγγραφής στο διαδικτυακό τόπο Test Drive Of Your Life. Οι νικητές θα μπορούν να οδηγήσουν το νέο, μικρό μοδάτο αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM ή το μικρό SUV Mokka σε εντυπωσιακά σκηνικά της φύσης. «Επιλέξαμε το ADAM και το Mokka λόγω της ιδιαίτερης απήχησής τους σε άτομα με δραστήριους ρυθμούς ζωής, νεαρότερους πελάτες ή ακόμα νέους στην καρδιά» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel, Alfred Rieck. «Αυτή η κινηματογραφική περιοδεία είναι η τέλεια ευκαιρία για να προβάλλουμε δύο από τα μοντέλα της νέας, συναρπαστικής, προϊοντικής γκάμας μας». Η Περιοδεία γίνεται σε εννέα χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Βρετανία και Λουξεμβούργο). Αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 100.000 επισκέπτες. Θα προβληθεί μία σειρά ταινιών μικρού μήκους σχετικών με extreme ή adventure sports, όπως ορεινή ποδηλασία (mountain biking) στις Ελβετικές Άλπεις ή ελεύθερο σκι (freestyle skiing) στους παγετώνες της Αλάσκας.

To νέο SEAT ΙΒΙΖΑ σε τιμές πρόκληση!

Από σήμερα 08.11.2012 και μέχρι το τέλος της χρονιάς, η SEAT Τεχνοκάρ θέτει σε ισχύ προωθητικό πρόγραμμα για το νέο SEAT Ibiza, καθιστώντας με τον τρόπο αυτό τις τιμές του Ισπανικού super mini πραγματική πρόκληση. Συγκεκριμένα: - Οι τιμές όλων των βενζινοκίνητων εκδόσεων μειώνονται περαιτέρω κατά €500, με το συνολικό όφελος για τον πελάτη να φτάνει πλέον μέχρι και €2.260 με το όφελος απόσυρσης - Οι τιμές των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων 1.2 TDI μειώνονται επιπλέον κατά €700, με το συνολικό όφελος να φτάνει αντίστοιχα στις €2.860 - Οι τιμές των εκδόσεων 1.6 & 2.0 TDI μειώνονται κατά €1.400, με το συνολικό όφελος να εκτοξεύεται μέχρι και €3.938! Μετά τις παραπάνω μειώσεις, ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα εκδόσεων που περιλαμβάνει η πρόταση της Τεχνοκάρ προς το αγοραστικό κοινό: - Μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή εισόδου στην γκάμα του νέου ΙΒΙΖΑ, με την τιμή απόσυρσης για το Ibiza SC 1.2 70hp Reference να ορίζεται πλέον στα 9.400€ - Μια ασυναγώνιστη τιμή για τις εκδόσεις με τον κορυφαίο κινητήρα βενζίνης της κατηγορίας 1.2 TSI 105hp, με €10.610 για την έκδοση SC Reference - Μία από τις καλύτερες τιμές στην δημοφιλή κατηγορία diesel, με €10.990 για το SC 1.2 TDI 75hp Entry - Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στις μεγαλύτερες εκδόσεις diesel 1.6 & 2.0 lt, με το SC 1.6 TDI 90hp Style να κοστίζει πλέον €12.982 με το όφελος απόσυρσης Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι εκδόσεις του νέου Ibiza κυκλοφορούν ελεύθερα στο Πράσινο Δακτύλιο αφού εκπέμπουν λιγότερο από 140gr CO2 ανά χλμ.