Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η καλύτερη κόντρα που είδατε ποτέ!


Τι σχέση μπορεί να έχουν ένα Audi R8 GT, μια BMW 1 M, μια Chevy Corvette Z06, μια Ferrari 458 Italia, μια Ford Mustang Boss 302, ένα Lexus LFA, μια Lotus Evora S, μια Mercedes SLS AMG, ένα  Nissan GT-R, μια Porsche Cayman R και μια Porsche 911 GT3 RS ; Εκτός από τις σπορ επιδόσεις, την φανταστική εμφάνιση και τις ιδιαίτερα υψηλές τιμές, έχουν κοινό έναν ελεύθερο διάδρομο έτοιμο να φιλοξενήσει μια από τις σπανιότερες κόντρες υπέρ-αυτοκινήτων. Το MotorTrend κατάφερε να συγκεντρώσει τα παραπάνω 11 αυτοκίνητα για ένα συγκλονιστικό "τετρακοσάρι". Αν και οι περισσότεροι από εσάς θα ισχυριστούν πως δεν μπορούν να κριθούν οι δυνατότητες κάποιων (αν όχι όλων) των αυτοκινήτων κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν θα σας φέρουμε αντίρρηση. Δεν παύει όμως να είναι ένα μέτρο που θα παρακολουθήσετε ευχάριστα και ίσως με κομμένη την ανάσα! Διασκεδάστε το!





‘Άριστα’ στην Αντοχή


Το Opel Insignia είναι το καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο Γερμανικός οργανισμός τεχνικού ελέγχου ‘GTÜ’, και δημοσίευσε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η στατιστική ανάλυση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για το 2012 επιβεβαιώνει ότι το Insignia είναι Νο1 σε ποιότητα στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας ενός – τριών ετών. Αντικείμενο της έρευνας είναι η μέτρηση και αξιολόγηση της αντοχής των μεταχειρισμένων οχημάτων.

Η έρευνα του GTÜ για το 2012 βασίστηκε σε ένα δείγμα πέντε εκατομμυρίων και πλέον γενικών ελέγχων που διεξάγονται σε 240+ διαφορετικά brands κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας. Από τη διαδικασία προκύπτει μία κατάταξη όπου αναφέρονται καθαρά τα υπέρ και τα κατά όλων των οχημάτων. Το Opel Insignia διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες.

Ο επικεφαλής του ‘GTÜ’, Rainer de Biasi, δήλωσε: «Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του Insignia αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια των γενικών ελέγχων». Και πρόσθεσε: «Αν και νέα άφιξη στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το Insignia είναι αναμφισβήτητα νικητής της μεσαίας κατηγορίας». Οι κινητήρες του Opel Insignia έχουν βελτιωθεί πολύ με γνώμονα την απόδοση καυσίμου. Ο βενζινοκινητήρας 1.4 Turbo ecoFLEX Insignia είναι ο πιο οικονομικός στη μεσαία κατηγορία. Ο σύγχρονος κινητήρας παράγει 103 kW/140 hp. Ο 1.4 l καταναλώνει μόλις 5,7 l για μία διαδρομή 100 km, δηλαδή δύο λίτρα λιγότερο από τον προηγούμενο κινητήρα 1.8 l, ομοίως με 140 hp. Οι εκπομπές CO2 μειώθηκαν ανάλογα - συγκεκριμένα κατά 45g/km στα 134g/km. Στη γκάμα πετρελαιοκινητήρων ξεχωρίζει ένας νέος, πιο αποδοτικός 2.0 CDTI ecoFLEX με 118kW/160hp που εκπέμπει μόνον 115g/km CO2 και καταναλώνει 4,3 l / 100 km.