Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

118 συλλεκτικά και αγωνιστικά Scirocco GT αποκλειστικά στην ελληνική αγορά

Η Kosmocar θέλοντας να τιμήσει τις αγωνιστικές επιτυχίες του Scirocco GT24, δημιούργησε και παρουσιάζει την επετειακή έκδοση Scirocco GT. Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής η οποία θα διατεθεί μόνο στην ελληνική αγορά και σε μόλις 118 αντίτυπα, συμβολίζοντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο με τον αριθμό συμμετοχής 118.



Η επετειακή έκδοση Scirocco GT ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, τις μοναδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και το νέο σπορ εσωτερικό. Εφοδιάζεται με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.4 Twin-charged 160ps ο οποίος προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Το Scirocco GT εκπέμπει ένα σαφές μήνυμα: οδηγική απόλαυση. Όλες οι λειτουργίες και τα στοιχεία του εξοπλισμού έχουν έντονο το στοιχείο αυτό και είναι τέλεια συντονισμένα μεταξύ τους, όπως το ESP που απενεργοποιείται πλήρως.


Η Kosmocar-Volkswagen διοργανώνει ένα μεγάλο event στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, παρουσιάζοντας τον νικητή στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring το 2008 και 2009 – Scirocco GT24 - το οποίο οδήγησε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι
Juha Kankkunen, μπροστά στο ενθουσιώδες ελληνικό κοινό.

Ο πλούσιος εξοπλισμός της επετειακής έκδοσης Scirocco GT, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

Νέο εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο spoiler
Πλευρικά μαρσπιέ
Νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη
Φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα
Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Lakeville με ελαστικά Self-sealing 235/40 R18
Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
Σπορ ανάρτηση
Προβολείς ομίχλης εμπρός
6 Αερόσακους (μετωπικούς, πλευρικούς, κεφαλής)
ABS, EBD, EDL, ΑSR, Brake assist, Hill Hold assist
ESP (με πλήρη απενεργοποίηση και λειτουργία Driver Steering Recommendation)
Πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανακλινόμενη
Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό Climatronic
Ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5", mp3 player, cd player, ενσωματωμένο CDChanger 6 δίσκων, θύρες SD-card και aux-in, 4Χ20W, 8 ηχεία
Sport καθίσματα σε συνδυασμό ύφασμα GT / δέρμα / Alcantara
Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, με χειριστήρια ταχυτήτων στις εκδόσεις DSG
Υπολογιστή ταξιδίου με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Plus
Σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ
Επενδύσεις αεραγωγών και κεντρικής κονσόλας ταμπλό σε χρώμα Piano Black
Επένδυση οροφής σε απόχρωση Μαύρο Titanium
Ειδική σήμανση στο ταμπλό (με αναγραφή περιορισμένης παραγωγής) και στην πίσω πόρτα
Σπορ πεντάλ αλουμινίου


Η ενδεικτική τιμή της έκδοσης Scirocco GT είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική με σημαντικό όφελος για τον πελάτη.

Έκδοση
Ενδεικτική Τιμή
Scirocco GT
€ 24.820
Scirocco GT DSG
€ 26.140

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πως να ΜΗΝ καθαρίσετε το καινούργιο σας αμάξι

Σε ένα βενζινάδικο στα Σκόπια, ένας ανυποψίαστος οδηγός αφήνει το αμάξι του, μια καινούργια Mercedes CLS, για πλύσιμο...Δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη! Ο οδηγός δεν ξέρουμε πως βρέθηκε εκεί, πάντως η πινακίδα είναι ιταλική.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

Καταργείται ο φόρος πολυτελείας στα Ι.Χ.

Νέες ανατροπές στη φορολογία των αυτοκινήτων, με στόχο τις μειώσεις στις τιμές των εισαγομένων μεταχειρισμένων ΙΧ καθώς και στις τιμές των καινούργιων ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια ώρα ομως το υπουργείοο Οικονομικών βάζει στο μάτι τις φοροελαφρύνσεις στα αναπηρικά ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και στο πετρέλαιο που παραλαμβάνουν οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.


Με βάση μία αναλυτική έκθεση για τη δράση των τελωνειακών υπηρεσιών που παρουσιάστηκε στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου, η ηγεσία του υπουργείου φαίνεται να προανατολίζεται στην κατάργηση του φόρου πολυτελείας ο οποίος απέδωσε ελάχιστα στα δημόσια ταμεία. Ειδικά για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ετοιμάζεται να συμμορφωθεί με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που επιβάλει μειώσεις στις επιβαρύνσεις τους με τέλη ταξινόμησης.


Στα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών περιλαμβάνονται ακόμη η κατάργηση τελωνειακών φορολογικών απαλλαγών, η μείωση των προστίμων που επιβάλλονται για απλές τελωνειακές παραβάσεις, η προώθηση ρύθμισης για την τακτοποίηση παλαιών υποθέσεων τελωνειακών παραβάσεων και η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τα αλκοολούχα προϊόντα και την μπύρα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών:

1. Αλλάζει ο τρόπος διαμόρφωσης της φορολογητέας αξίας για τα μεταχειρισμένα επιβατικά ΙΧ, καταργείται ο φόρος πολυτελείας ενώ παράλληλα καταργούνται οι ατέλειες των αυτοκινήτων που κατέχουν ανάπηροι. Ειδικότερα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ αναμένεται να γίνουν πολύ φθηνότερα ακόμη και 20% καθώς η υπολειμματική τους αξία θα υπολογίζεται βάσει του έντυπου οδηγού Αξιών της Eurotax, ενώ παράλληλα θα καταργηθεί και ο φόρος πολυτελείας που επιβαρύνει τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ με τιμολόγιο αγοράς άνω των 16.000 ευρώ και τα καινούρια με τιμολόγιο αγοράς άνω των 20.000 ευρώ.

2. Καταργείται ο φόρος πολυτελείας που επιβάλλεται σε κοσμήματα, δέρματα, γούνες και μικρά σκάφη αναψυχής.

3. Καταργούνται οι απαλλαγές από τα τέλη ταξινόμησης αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας για τους ανάπηρους ιδιοκτήτες ΙΧ.

4. Καταργούνται τελωνειακές φορολογικές απαλλαγές όπως απαλλαγές στην προσωρινή εισαγωγή οχημάτων, απαλλαγές από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης που ισχύουν για το πετρέλαιο το οποίο παραλαμβάνεται από βιομηχανικές, βιοτεχνικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και απαλλαγές για τα καύσιμα που παραλαμβάνουν τα επαγγελματικά τουριστικά πλοία αναψυχής.

5. Μειώνονται τα πρόστιμα που επιβάλλονται για απλές τελωνειακές παραβάσεις.

6. Ρυθμίζονται παλαιές υποθέσεις τελωνειακών παραβάσεων που παραμένουν ανείσπρακτες και εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ποινικά και διοικητικά δικαστήρια.

7. Παρέχεται η δυνατότητα στα ζυθοποιεία να παράγουν και αναψυκτικά.

8. Παρέχεται απαλλαγή από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για το φυσικό αέριο που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη (π.χ. στη βιομηχανία λιπασμάτων).

9. Απαλλάσσονται από τους δασμούς τα αναλώσιμα είδη με τα οποία εφοδιάζονται τα πλοία.

10. Επιβάλλονται περιορισμοί στις ποσότητες καπνικών και αλκοολούχων προϊόντων με τα οποία εφοδιάζονται τα πλοία. Οι περιορισμοί επιβάλλονται με κριτήρια τη διάρκεια του κάθε ταξιδιού και τον αριθμό των επιβαινόντων σε αυτά.

11.Προωθείται η έκδοση υπουργικής απόφασης που θα καθορίζει συγκεκριμένες τελωνειακές διατυπώσεις για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στον ΦΠΑ που έχει διαπιστωθεί στις εμπορευματικές συναλλαγές με το Άγιον Όρος!

12.Καταργείται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στην ισοπροπυλική αλκοόλη.

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Δωρεάν παροχή της 2ετούς επέκτασης εγγύησης


Η Piaggio Hellas για μια ακόμη φορά, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών. Σε συνέχεια της προσπάθειας βελτιστοποίησης της λειτουργίας της, με κύριους στόχους την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοινώνει την δημιουργία μίας νέας υπηρεσίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον πελάτη της μάρκας DERBI.

Με γνώμονα τον σεβασμό για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πελατών, φροντίζει τώρα να παρέχει δωρεάν την υπηρεσία 2ετούς επέκτασης εγγύησης, σε όλους όσους αποκτήσουν από 01/01/2012 μέχρι 31/12/2012, το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Με τη δωρεάν επέκταση για 2 επιπλέον χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης, η DERBI εξασφαλίζει για εσάς ακόμη περισσότερα ξέγνοιαστα χιλιόμετρα !!