Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Time Attack Action

Κατά το παρελθόν, έχουμε μοιραστεί μαζί σας τα εξαιρετικά βίντεο του HoonTV. Η αλήθεια είναι πως τρέφουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις λήψεις τους μιας και μας μεταφέρουν λίγη από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και στις πίστες της. Στα δύο παρακάτω βίντεο έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μερικούς γύρους στη φημισμένη πίστα της Tsukuba (όσοι έχετε «γράψει ώρες πτήσης» στην τιμονιέρα του Gran Turismo αλλά και όσοι έχετε σχεδόν μάθει γιαπωνέζικα παρακολουθώντας τα επεισόδια του Best Motoring σίγουρα την γνωρίζετε) τόσο με το RX-7 της Panspeed, όσο και με το Hachi-Roku της Techno Pro Spirit.







Αλήθεια, ποιό είναι το αγαπημένο σας από τα δύο; Εμείς δυσκολευόμαστε πολύ για να διαλέξουμε. Πάρα πολύ!


Πηγή: HoonMediaTV

Περιοδικό AutokinisiMag

Ferrari in Carbon

Η ιταλική φίρμα ετοιμάζει ένα πλαίσιο εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακόνημα για το επόμενο υβριδικό μοντέλο της, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής (αν η έννοια περιορισμένη παραγωγή χωρά στην ήδη «οριοθετημένη» παραγωγικά φιλοσοφία της Ferrari). Όπως ήταν αναμενόμενο η μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας από το πρωτάθλημα της F1 είναι δεδομένη, και στα δύο βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το εγχείρημα.







Πηγή: Ferrariworld

Περιοδικό AutokinisiMag

Μεγάλη ανταπόκριση για τον διαγωνισμό Like & Win της Nissan

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρόσφατος διαγωνισμός της Nissan στο Facebook, με έπαθλο ένα σετ ελαστικών Yokohama. H ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι φίλοι της Nissan στο Facebook προσεγγίζουν πλέον τους 7 χιλιάδες. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 05 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η κα Τεκίνη Αγγελική. Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα της Nissan στο Facebook, στο http://www.facebook.com/NissanGreece ,καθώς τα νέα και οι «εκπλήξεις» θα είναι συναρπαστικά !