Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Φτού σκόρδα στην Audi !

Μια χαρά πάνε οι δουλειές για την Audi. Από τις πολλές επεκτάσεις που κάνει συνεχώς στο εργοστάσιο της στο Ingolstadt δεν έχει άλλο χώρο και έτσι ανακοίνωσε ότι αγόρασε μια έκταση 400 στρ. στην βιομηχανική περιοχή Münchsmünster. Το νέο εργοστάσιο θα καταλαμβάνει έκταση 27 εκταρίων και εκτός από το εργοστάσιο συναρμολόγησης θα μεταφερθούν εκεί οι γραμμές παραγωγής κατασκευής σωμάτων αυτοκινήτων, σασί ενώ θα τοποθετηθεί και ένα νέο χυτήριο αλουμινίου. Οι εργασίες ανέγερσης του εργοστασίου θα ξεκινήσουν μέσα στο 2012 με κάποια τμήματα του να λειτουργούν από το δεύτερο εξάμηνο του 2013.Φτύστε την να μην την ματιάξουμε!



Πηγή: Audi

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Eίναι τρελοί! Οι Τop Gear γιορτάζουν τους 10 εκ. fans στο facebook

Χτες μάθαμε πως γιόρτασε η Porche τους 2 εκ. fans στο facebook (δείτε πως)
Σήμερα έχουμε κάτι πιο εκρηκτικό! Πως γιόρτασε η παρέα του Top Gear όταν έφτασε τους 10 εκ. fans στο facebook; Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι ήταν πιο έξυπνο...Εσεις τι λέτε;



Περιοδικό Aυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τι δεν πρέπει να σου τύχει με τίποτα σε αγώνα drift

Είναι δεκτό να σου σκάσει το λάστιχο, να ξεκινήσεις αργά, να μείνεις πίσω στην βαθμολογία, να πέσεις μάχιμος βρε αδελφέ...αλλά να τελειώσεις πριν ξεκινήσεις, ε,αυτό είναι σκέτος διασυρμός. Στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Τόκυο, ο οδηγός που θα δείτε παρακάτω φιλοδοξούσε να κάνει μια επίδειξη drifting με την Lexus IS-F. Δεν τα κατάφερε. Δείτε γιατί!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η βενζίνη πλησιάζει απειλητικά τα δύο ευρώ...

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε δηλώσεις αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης ότι η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη. Μιας που έχουμε λοιπόν την πρωτιά, θα παλέψουμε να την κρατήσουμε!
Τη Δευτέρα, η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφωνόταν στα 1,705 ευρώ ανά λίτρο έχοντας αυξηθεί σχεδόν 8 λεπτά από τα μέσα Δεκεμβρίου. Αντίστοιχα το πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στα 1,01 ευρώ από 95 – 97 λεπτά που ήταν τον Δεκέμβριο.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Μιχάλης Κιούσης είπε ότι η τιμή της αμόλυβδης μπορεί να αγγίξει και τα 2 ευρώ το λίτρο, λόγω του εμπάργκου που ανακοίνωσε η Ευρωπαική Ένωση στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν. Το Ιράν είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Ελλάδας σε πετρέλαιο, αφού καλύπτει το 20-22% των αναγκών μας. Η Ευρωπαική Ένωση πιέζει να σταματήσουμε σταδιακά τις εισαγωγές, καθώς θα τεθεί σε εφαρμογή τον Ιούλιο πλήρες εμπάργκο στις εξαγωγές ιρανικού αργού καθώς και δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της ιρανικής κεντρικής τράπεζας, εξαιτίας του πυρηνικό πρόγραμμα της ισλαμικής δημοκρατίας.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η GM ανέθεσε στην Carat την Παγκόσμια Διαχείριση Προμηθειών και Προγραμματισμού Μέσων

Η General Motors ανέθεσε τον παγκόσμιο Λογαριασμό της διαχείρισης Μέσων στην Carat, του ομίλου Aegis Media, που ειδικεύεται στα Μέσα και τις Ψηφιακές Εφαρμογές. Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από εκτενή αναθεώρηση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της στον τομέα του μάρκετινγκ. Ο Λογαριασμός θα διαχειρίζεται τις περισσότερες από τις παγκόσμιες δραστηριότητες προγραμματισμού και προμηθειών της GM σε ό,τι αφορά τα Μέσα προσέγγισης των καταναλωτών, όπως ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, ιντερνετικές εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλαμε μία εταιρία διαχείρισης Μέσων με την κατάλληλη τεχνογνωσία προκειμένου να αξιοποιηθούν οι παγκόσμιες ευκαιρίες μάρκετινγκ», δήλωσε ο Joel Ewanick, αντιπρόεδρος και γενικός υπεύθυνος μάρκετινγκ της GM. «Η Carat υιοθετεί μία καινοτόμο μέθοδο που παράγει υψηλή διαφημιστική αξία, ενώ το μοντέλο υπηρεσιών της είναι ειδικά προσαρμοσμένο και άριστα ευθυγραμμισμένο με τη στρατηγική των κατά τόπων, ή παγκοσμίων μαρκών που ακολουθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών συνεργασιών στον χώρο των Μέσων και στην επίτευξη μιας αξιοσημείωτης παγκόσμιας αποδοτικότητας»

Η Carat θα αναλάβει άμεσα τη διαχείριση Μέσων της GM στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, με εξαίρεση την Κίνα, Ινδία και Βραζιλία, όπου την ευθύνη γι’ αυτές της δραστηριότητες έχουν εταιρίες, συγκεκριμένες για κάθε χώρα. Στην Ελλάδα η Carat χειρίζεται το λογαριασμό της Opel, ήδη από το 2007.

Η General Motors Co. (NYSE:GM, TSX: GMM) και οι εταίροι της παράγουν οχήματα σε 30 χώρες, και η εταιρία βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αυτοκινητιστικές αγορές. Οι μάρκες της GM περιλαμβάνονται οι Chevrolet και Cadillac, καθώς και οι Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall και Wuling. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τις θυγατρικές της, μεταξύ των οποίων η OnStar, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ασφάλειας, προστασίας και πληροφορικής στο χώρο του αυτοκινήτου, υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο http://www.gm.com.