Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 5η

«Άρωμα γυναίκας», «κόντρες γένους θηλυκού», «καλλίγραμμες καμπύλες ροπής», «φουσκωμένα... τούρμπο»! Οι παραπάνω είναι μερικοί από τους ευφάνταστους και μη τίτλους που μας ήρθαν στο μυαλό, θέλοντας να χαρακτηρίσουμε τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε την πέμπτη ημέρα του PreStage προγράμματός μας - πού αλλού; - στην πίστα των Σερρών.

Μπορεί οι γυναικείες παρουσίες στο TETRAKOSARI© V να μην είναι πολλές αλλά φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτό ακριβώς έκανε η Φωτεινή Χατζηδημητρίου και τάραξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο το γεμάτο με τεστοστερόνη κόσμο της επιτάχυνσης. Ήδη γνώριμη από τον προηγούμενο αγώνα, η Φωτεινή δηλώνει έτοιμη για το V αν και δεν γνωρίζει ακόμη αν το Opel Corsa της μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. Βασικός σκοπός της είναι να βελτιώσει το χρόνο της - στον αγώνα του Μαρτίου-Απριλίου αγωνίστηκε στην κατηγορία 14+ - καθώς και να αποφύγει τα πρότερα προβλήματα που αφορούσαν το σύστημα μετάδοσης του οχήματός της. Εκπροσωπόντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γυναικείο φύλο, η Φωτεινή εύχεται όλο και περισσότερες κοπέλες να συμμετέχουν σε μελλοντικούς αγώνες μιας και είναι σίγουρη πως είναι πολλές και ιδιαίτερα ικανές.



Στην ερώτηση μας σχετικά με τη στάση των αρσενικών αγωνιζόμενων, η Φωτεινή τόνισε πως οι περισσότεροι από αυτούς τρέφουν συναισθήματα φόβου τόσο απέναντί της, όσο απέναντι και στην έτερη γυναικεία συμμετοχή του V. Αν θα επαληθευτεί, μένει να το διαπιστώσουμε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. 


Γλυκύτατη και προσιτή, η Φωτεινή μας χάρισε μια πολύ ευχάριστη κουβέντα με φόντο τη νέα ευθεία της πίστας των Σερρών. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν έλειψαν και οι γυναικείες κουβέντες αφού η Θεανώ φρόντισε να εξαντλήσει όλες της τις απορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Φωτεινής στο TETRAKOSARI© αλλά και τη γενικότερη ενασχόλησή της με τους αγώνες επιτάχυνσης (αξίζει να αναφέρουμε πως η Θεανώ ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη ήδη από τη διαδρομή για τις Σέρρες - μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο εσωτερικό του Astra -). Το αποτέλεσμα ήταν απλώς απολαυστικό αφού από κάποιο σημείο και έπειτα η συζήτηση εισήλθε σε περισσότερο τεχνικά μονοπάτια... Οτιδήποτε ακολούθησε, καταγράφηκε ως μια από τις πιο ξεχωριστές συνεντεύξεις του AutokinisiMag. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω.



Περιοδικό AutokinisiMag