Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

NISSAN SILVIA S16

To Nissan Silvia σταμάτησε την παραγωγή του το 2002 με το γνωστό και πολυπόθητο, στους φίλους των ιαπωνικών αυτοκινήτων, Silvia S15. Το εξώφυλλο του Ιαπωνικού περιοδικού GT-R και μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Carlos Ghosn και ο Τοshiyuki Shiga έδωσαν έγκριση για την παράγωγή του Nissan Silvia S16, την οποία θα επιμεληθούν οι ίδιοι. Η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει εντός του 2010. Το project του S16 θα βασίζετε στην πλατφόρμα των "Ζ" και ο κινητήρας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα της Renault. Στο παρακάτω video εμφανίζετε το νέο Nissan Siliva μαζί με το Nissan Micra Turbo.

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το Peugeot 508!


Η Lion Ελλάς AE, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Show 2010, που θα διεξαχθεί από 4 έως 12 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Σε ένα αισθητικά κομψό και μινιμαλιστικό περίπτερο, παρουσιάζεται η ευρεία γκάμα των επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, ενώ σε κυρίαρχη θέση βρίσκεται το Peugeot RCZ, το coupe που κλέβει τα βλέμματα και τις καρδιές όσων το βλέπουν.

Παράλληλα, και σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, σε δύο διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα δύο Peugeot 508, τοποθετημένα σε κεντρική θέση του περιπτέρου, θα είναι στη διάθεσή όλων όσων επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το νέο αυτοκίνητο της Peugeot στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων.

Το νέο Peugeot 207Rallye με κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, άξιος συνεχιστής της αγωνιστικής ιστορίας της Peugeot, θα δώσει επίσης το παρόν στην έκθεση.

Για τους φίλους του αθλητισμού, η Peugeot επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον προπονητή της θα βρίσκεται στο περίπτερο της Peugeot στις 19.00, για να μοιράσει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με τους επισκέπτες της έκθεσης.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Κλασσική χαζή ξανθιά μετά από σοβαρό ατύχημα μεταφέρει το αυτοκίνητο της στο πλησιέστερο συνεργείο. Και η συζήτηση με τον υπεύθυνο του συνεργείου έχει ως εξής.

Υπ. Συν: «Κυρία μου το αμάξι σας δεν επισκευάζετε. Δεν βλέπετε ότι έχει γίνει σαν ακορντεόν?»

Ξανθιά: « Όχι, όχι, όχι, θα μου το φτιάξεις οπωσδήποτε. Έχει συναισθηματική αξία για μένα.»

Και αρχίζει να κλαίει και να οδύρεται!

Σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από την δύσκολη θέση ο μηχανικός της προτείνει να φυσήξει δυνατά στην εξάτμιση του αυτοκινήτου ώστε το αμάξι να «φουσκώσει» πάλι και να γίνει όπως πριν.

Δεύτερη ακόμα πιο χαζή ξανθιά φτάνει στο συνεργείο με εντυπωσιακή Ferrari και βλέπει την άμοιρη πρωταγωνίστρια μας να φυσάει δυνατά στην εξάτμιση του αυτοκινήτου.

Ξανθιά Νο.2 : «Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κανείς;»

Ξανθιά Νο.1 : «Προσπαθώ να ‘φουσκώσω’ πάλι το αμαξάκι μου»

Ξανθιά Νο.2 : «Hellooooooo.....ξέχασες ανοιχτά τα παράθυρα»


Ανέκδοτο


Το πρωί ήμουνα στην Εθνική Οδό, κοιτάω αριστερά και τί να δω!!! Μια γκόμενα, με μια αυτοκινητάρα, με πατημένα 120, να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη και να βάζει κραγιόν!
Και φυσικά, έτσι αφηρημένη όπως ήταν, είχε αρχίσει να μπαίνει στη λωρίδα μου! Τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ’ το ένα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο.
Προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα, μου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα με τον ωμό και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop σκ@τά!
Πάλι καλά που δε βράχηκε η εφημερίδα που είχα πάνω στο τιμόνι!

Γυναίκες οδηγοί, σου λέει μετά!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ NISSAN UNION CLUBS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το Nissan Union Clubs διοργανώνει συνάντηση στα Carrefour Θεσσαλονίκης στις 12/12 και ώρα 12:00 μμ.


ΝΟΜΙΜΕΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Ένα πρωτότυπο τρόπο εφαρμόζουν οι πολιτικές αρχές στη πόλη Λότζ της Πολωνίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των παράνομων αγώνων ταχύτητας. Σε συνεργασία με την αστυνομία, κλείνει του δημόσιους δρόμους και διοργανώνει αγώνες ταχύτητας(RWYB). Οι οδηγοί, απλοί πολίτες στην πλειοψηφία, συμμετέχουν με την υποστήριξη χορηγών, διεκδικώντας μάλιστα εκτός από τις καλές επιδόσεις και χρηματικά βραβεία για την βελτίωση και συντήρηση του αυτοκινήτου τους. Μαρτυρίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι η πρωτότυπη αυτή ιδέα έχει μειώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το φαινόμενο των παράνομων αγώνων στους δρόμους της πόλης.




Η Chevrolet στο Auto Show 2010


Στα πλαίσια του Auto Show 2010 που θα πραγματοποιηθεί στο Προσθήκη  εικόναςMetropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από τις 4 έως 12 Δεκεμβρίου 2010, η Chevellas A.E. συμμετέχει παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων Chevrolet.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Chevrolet θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της. Το ζωηρό Spark, το δυναμικό Aveo, τo εντυπωσιακό Cruze, το δυναμικό SUV Captiva και οι θρυλικές Corvette θα αποτελέσουν τα ‘highlights’ της φετινής έκθεσης.

Επιπλέον, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το αγωνιστικό Cruze WTCC! Η αγωνιστική ομάδα της Chevrolet στις 21 Νοεμβρίου 2010 στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών και Οδηγών του WTCC. Αυτή η διπλή επιτυχία ήταν το τέλειο φινάλε για την αγωνιστική πορεία των Cruze στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η Chevrolet συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού (WTCC) και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την επιτυχημένη πορεία των αγωνιστικών Cruze με τους έμπειρους οδηγούς Yvan Muller, Rob Huff και Alain Menu.